Sérum proti šedinám a proti vypadávaniu vlasov

13:09

Už veľakrát som písala o kozmetike proti vypadávaniu vlasov, pretože tento problém ma za posledného rok a pol poriadne potrápil. V istom okamihu som už pri umývaní vlasov plakala a nevedela som, čo si počať, lebo nepomáhalo nič. V tom čase som veľa googlila, hľadala, pýtala si odborné rady, čítala recenzie a odporúčania. Občas sa stalo, že niečo, čo zaberalo, prestalo a ja som bola zasa na začiatku. Našťastie, a to si musím zaklopať, sa mi podarilo nájsť niekoľko výborných kúskov, ktoré môžem striedať a vlasy tak pomaly, ale isto dorastajú a vyzerajú lepšie. Jedným z mojich pokladov je aj aktivačné sérum proti šedinám & vypadávaniu vlasov od Manufaktury. Mala som už niekoľko balení, jedno nové neotvorené čaká na svoju príležitosť a ďalšie si kúpim.



Manufaktura Aktivačné sérum proti šedinám & vypadávaniu vlasov

sérum proti šedinám a vypadávaniu vlasov

Manufaktura Aktivačné sérum proti šedinám & vypadávaniu vlasov 

Manufaktura patrí k mojim obľúbeným značkám pár rokov a vždy sa rada zastavím aj v predajni, kde to veľmi pekne vonia. Rada si odnesiem maličkú drobnosť a rovnako rada urobím taký nákup, že ho ledva odnesiem :) Veď to poznáte, ženy a kozmetika♥ K tomuto séru som sa dostala prvý raz niekedy koncom roka 2021 úplnou náhodou. Manufaktura Aktivačné sérum proti šedinám & vypadávaniu vlasov sa u mňa udomácnilo neskutočne rýchlo a je hodné každého eura, ktoré doň investujete. Je síce drahšie, ale pomáha. 

Sérum proti vypadávaniu vlasov je v peknej krabičke. Plastový obal s obsahom 155 ml má veľmi šikovný rozprašovač a práve kvôli nemu som si ho odložila. Už som doň preliala pár iných sér, ktoré rozprašovač nemali alebo mali, ale nestál za nič. Vďaka nemu sa sérum dobre dostane na pokožku a ľahko ho vmasírujem všade, kde treba. Nedám naň dopustiť, mám pocit, že rovnako dobrý rozprašovač malo len sérum na vlasy od Vichy a Veniry. A aby som nezabudla, na poličke vyzerá ozaj slušivo. 

Zloženie tohto pokladu je s  s unikátnym Redensyl® komplexom, Darkenylom®, kofeínom a pivom. Ak by ste sa ma spýtali, ako vonia, ozaj by som povedala, že trochu ako pivo, ale také pivo, nie horké pivo. Veľakrát som ho ovoniavala, či tam neucítim niečo iné alebo či nakoniec niečo to pivo neprevonia, ale nestalo sa. Je to však príjemná, ľahká a nevtieravá vôňa (a to píšem ako niekto, kto pivu nijak zvlášť neholduje, ja som vínopič). Konzistencia je klasická tekutá, takže sa nemusíte báť, že by nejako zaťažila vlasy. Používať by sa malo každý večer po dobu aspoň troch mesiacov. Prvé balenie som používala denne, potom som prešla na použitie každý druhý deň. 

Ak by ste sa ma spýtali, ako účinkuje na šediny, povedala by som, že dobre. Mám skoro 34 rokov, nikdy som si nefarbila vlasy a okrem pár šedín, ktoré mám od narodenia, nemám žiadne. Geneticky to asi nebude, u žien v mojej rodine sa šediny začali objavovať skôr. Asi by som to naozaj pripísala prírodným prípravkom, ktoré používam. Okrem toho vlasy prestávajú vypadávať, sú silnejšie, rastú nové malé vlásky a nie sú vysušené. Z Manufaktury som si kúpila aj jemný pivový šampón a spolu sú super zohratá dvojka. Aktivačné sérum proti šedinám & vypadávaniu vlasov je možno drahšie ako väčšina mojich ostatných sér, no účinkuje výborne. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • výborný rozprašovač
  • pekne vonia
  • tekutá konzistencia, vôbec nezaťažuje vlasy
  • nedráždi pokožku
  • bojuje so šedivením vlasov, menej vypadávajú, rýchlejšie rastú a rastú aj nové vlasy, sú silné a hydratované
Mínusy:
  • nenašla som
Toto sérum kúpite v eshope alebo v predajni Manufaktura, kde stojí 39,95 eur.



Máte skúsenosti s vlasovou kozmetikou od Manufaktura? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe