Dokonalá vychytávka od Shiseido, ktorú treba skúsiť

18:43

Práve teraz vrcholí ten čas, kedy zháňame darčeky pre našich najbližších. Nerada to priznávam, ale tento rok ich ešte nemám ani ja. Po iné roky som už v auguste začínala nakupovať a hľadať, čo by som pre svojich drahých kúpila. Nuž, rok 2023 ma niekoľkokrát zlomil a nejak som nemala chuť, silu ani energiu na veci, ktoré majú pre mňa vždy taký veľký význam. Teraz to však konečne dobieham :) Chýba mi ešte niečo pre ocka a kamarátov, tak pozerám najmä na kozmetiku, ktorá musí mať pekné darčekové balenie, parfémy a veci do domácnosti. Dnes by som vám rada ukázala jeden úplne skvelý kúsok, ktorý môžete venovať sestre, kamarátke, ale aj mamine, ktorá sa zaujíma o poriadnu skincare rutinu. Obľúbila som si ho po prvom použití a plánujem si kúpiť ďalšie balenie. 


Čistiaci pleťový gél Shiseido Waso Shikulime

Čistiaci pleťový gél Shiseido Waso Shikulime zloženie

gel-to-oil cleanser Shiseido

Shiseido Waso Shikulime

Čistiaci pleťový gél Shiseido Waso Shikulime

Na čistenie pleti si dávam veľmi záležať. Preferujem večerné dvojkrokové čistenie, poriadnu tonizáciu a mega dávku hydratácie, aby bola pleť čistá, žiarivá a mladistvá. Aj preto nemám problém do kozmetických prípravkov investovať  a potom čakať na skvelé výsledky :)  Čistiaci pleťový gél Shiseido Waso Shikulime som si kúpila na základe veľmi pozitívnych recenzií a opäť som spoznala niečo nové. Gel-to-oil cleanser je totiž veľmi zaujímavá vychytávka, ktorá povýši čistenie na úplne inú úroveň. A pleť sa vám ozaj poďakuje. 

Balený je v peknej krabičke s farebnými obrázkami, aj preto pôsobí takým veselším dojmom. Plastový obal je priesvitný a jeho vrchnáčik na prvý pohľad vyzerá ako korkový. Objem 125 ml je tak akurát, aby nebolo balenie príliš veľké. Prvý dojem bol vynikajúci, pekne to vyzeralo a nevedela som sa dočkať večera, kedy čistiaci pleťový gél vyskúšam. Použitie je jednoduché, trochu gélu vmasírujte do suchej pleti a potom opláchnite. Pridaním vody sa mení na olej (alebo lepšie povedané mliečko?).

Konzistencia je úplne iná, povedala by som, že taký gél, ale nie úplne gélový, taký zvláštny, ale veľmi mi to vyhovuje. Ľahká nenápadná vôňa je príjemným spestrením odlíčenia a každé jedno použitie je radosť. Používam ho v dvojkrokovom čistení. Najskôr aplikujem tento olejový čistič a následne ešte čistiaci gél alebo penu, podľa toho, na čo mám práve náladu. Môžete ho používať na pleť i oči, ale ja na oči používam predovšetkým dvojfázové odličovače. 

No a teraz sa poďme pozrieť na to, prečo som si ho okamžite obľúbila. Krásne odstráni všetok make-up a nečistoty z pleti. Nedráždi, neštípe, nevysušuje ju. Keď ešte následne použijem klasický čistiaci gél, pleť je hodvábne jemná, dokonalá na dotyk a krásne čistá. Prispieva k zlepšeniu jej stavu, akné sa tvorí menej, menej je aj čiernych bodiel. Videla som, že niektoré dievčatá používajú len tento gél (nemajú ho v dvojkrokovom čistení), no pre mňa je viac odličovačom ako čistiacim gélom a našla som spôsob čistenia, ktorý mi naozaj vyhovuje. Na oči ho však nepoužívam, pretože tie už neznesú experimenty a spolieham sa na to, čo poznám. 

Plusy:
  • pekné balenie
  • šikovný plastový obal
  • zaujímavá konzistencia
  • bez výraznejšej vône
  • je zábava ho používať - mení sa na olej
  • pleť veľmi dobre odlíči a pomáha odstraňovať nečistoty, je hodvábne jemná na dotyk, krajšia a čistejšia
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino.

Obľubujete podobné čistiace gély alebo niet nad starú dobrú klasiku? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Lucka, nie si sama. Ja tiež ešte pozerám po darčekoch. :D
    Shiseido má kvalitnú pleťovku, mám doma akurát niekoľko malých balení. Tento čistiaci gél som však ešte neskúšala, preto ďakujem za tvoju recenziu :)
    S pozdravom
    Pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si ma potešila, že v tom nie som sama :) Ale tento týždeň to napravím, už mám presne naplánované kroky. Shiseido sa mi páči stále viac, po maske a tomto géle sa chcem určite pozrieť budúci rok na ďalšie veci.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe