Jazmínový šampón od Kallosu

18:43

Pri pravidelnom upratovaní môjho košíka plného prázdnych obalov čakajúcich na recenziu, som našla asi 4 šampóny, o ktorých som ešte nepísala. Zaumienila som si, že to musím dať čo najskôr do poriadku a napísať o nich pár slov :) Začnem najväčším a zároveň najlacnejším kúskom od Kallosu. Jazmínovému šampónu som neodolala a keď som mamine kupovala masku na farbené vlasy, sebe som vzala práve ten. Milujem vôňu jazmínu. Mnohé moje parfumy ho majú ako hlavnú zložku a spolu s fréziou sa radia k mojim najmilším. Ich omamná vôňa ďalekých krajín ma fascinuje a niekedy si predstavujem, aké úžasné musí byť vytvárať parfémy. Ocitnúť sa v celkom inom, voňavom svete, obklopená tými najčarovnejšími esenciami, lupeňmi a zvodnými tónmi dokonalých kvetov. Tak nejak som očakávala, že tento šampón ma prenesie do podobného sveta.





O šampóne si môžete prečítať:

     "Kallos jazmínový výživný šampón pre suché a poškodené vlasy.

Obnovujúci šampón obsahuje jazmínový olej, ktorý zanecháva vlasy jemné, lesklé a jednoducho upraviteľné."

So značkou Kallos som sa stretla dávnejšie a mojimi rukami (alebo skorej vlasmi) prešlo už viacero produktov. S maminou sa aj teraz chystáme objednať nejakú produkty, nielen overené (šampón na objem, masku na farbené vlasy), ale aj nejaké novinky, aby sme si rozšírili obzory. Jazmínový šampón som kúpila v litrovom balení (ešte som ho videla v 5 litrovom, ale to už je ozaj pre kaderníctvo a nie pre nás) so super vrchnáčikom, pretože sa nemusí šraubovať, stačí len stlačiť. Nebudem klamať, keď napíšem, že veľké balenie je síce praktické v tom, že dlho vydrží, ale je nepraktické, lebo sprvu sa zle drží v ruke a ozaj narobí hrmot, ako spadne :) Iste, pokiaľ nie ste šikovníci ako ja, nič také nehrozí. Čo sa vône týka (veď na tú som sa tešila najviac), vonia krásne. Je to príjemná, sladká, kvetinová vôňa, naozaj má v sebe niečo jazmínové, nie je vtieravá, umelá ani nepríjemná. Pri umývaní okolo vás vytvorí voňavý obláčik, ktorý pekne prevonia vlasy. Konzistencia nie je ani riedka, ani hustá, ideálna, aby nestekal kade tade skôr, ako ho napením vo vlasoch. Pení výborne, stačí ho len malé množstvo a vznikne bohatá pena, ktorá dobre umýva vlasy. Ja som s ním nemala najmenší problém. Vlasy pekne umyl, prevoňal, ľahko sa rozčesávali, krásne sa leskli a priaznivo vplýval aj na môj atopický ekzém - pokožka ma nesvrbela viac ako obyčajne a nebola podráždená ani boľavá. Mamina si ale všimla, že sa jej po ňom rýchlejšie mastili a mala po ňom taký ťažký pocit - akoby vlasy nemali objem. Ponúkam naň tak dva názory a opäť platí staré známe, čo niekoho nadchne, iného sklame. Ja som však bola spokojná a pokojne by som skúsila aj jazmínovú masku. 

Plusy:
  • veľké balenie dlho vydrží
  • krásna vôňa
  • dobrá konzistencia
  • veľmi dobre pení, stačí malé množstvo
  • vlasy sú po jeho použití prevoňané, lesklé, končeky sú menej zničené, ľahko sa rozčesávajú
Mínusy:
  • mamine sa po ňom viac mastili vlasy
Výhodou je cenová dostupnosť tejto kozmetiky. Za liter šampónu zaplatíte okolo 1,60 a používať ho môže celá rodina. Nájdete ho na internete na viacerých stránkach. 

Ktorý Kallos šampón ste si obľúbili? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. S touto znackou zkusenost nemam ale sampon vypada dobre :) I kdyz tahle velka baleni oopravdu nadelaji ramus kdyz je shodim nebo mi vypadnou z rukou, na to jsem taky odbornik :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som veľký šikovník! :D Takmer všetko v kúpeľni mi už minimálne raz spadlo, niekam sa zakotúľalo, prípadne som naháňala vrchnáčik alebo sa mi to rozobralo :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe