Za málo peňazí veľa muziky. Opäť

18:53

Moje návštevy v Marionnaud sa opakujú pomerne často. Niekedy sa tam len zbehnem pozrieť, čo je nové, poobdivovať krásne laky na nechty, tiene, vône od výmyslu sveta, inokedy sa vrhnem na nákup a spokojne sa vrátim domov ľahšia o pár eur. So značkou SYX, ktorú kúpite výlučne v sieti predajní Marionnaud, mám doposiaľ len dobré skúsenosti. Pleťové masky a balzam na pery boli prvé produkty, ktoré ma naozaj veľmi milo prekvapili. Preto som pri jednej návšteve siahla po ďalšom výrobku - veľkom odlakovači za malú cenu.






O odlakovači si môžete prečítať:

     "SYX odlakovač s vôňou mandlí - väčšie balenie (250 ml) obsahuje odlakovač s príjemnou mandľovou vôňou. Jemne a šetrne odstraňuje lak na nechtoch."

Odkedy si pravidelne lakujem nechty, značne vzrástla moja spotreba odlakovačov. Už pomerne dlho sa mi nestalo, aby som si nejaký kúpila viac razy po sebe. Keď tak nad tým uvažujem, tento by som si pokojne kúpila zasa. Veľké plastové balenie má 250 ml, značne sa odlišuje od krpcov (70-100 ml), ktoré som mala (prípadne ešte mám) v mojej kozmetickej poličke. Nedávno som videla veľmi praktickú nádobu s pumpičkou na dávkovanie, ale potom som si povedala, že to ozaj nepotrebujem a celkom mi stačí, že odlakovač má veľký otvor a nemusím čakať, kým vytečie aspoň pár kvapiek. Na moje prekvapenie veľmi príjemne voňal. Nie tak opito a omamujúco, že človek hneď musí vyvetrať miestnosť, inak hrozí samovznietenie, udusenie a hlavybôľ.  Vonia sladko a nerušivo (teda nie že by som ho chodila ovoniavať, ale aj prsty po ňom pekne voňajú). Nevysušuje nechtovú kožtičku a je jemný aj k nechtom. Už dávnejšie som sa naučila, že nie každý odlakovač si poradí so všetkým, čo sa objaví na mojich nechtoch (trblietky, nálepky, vodolepky, kamienky) a tobôž sa nekamaráti s pieskovými lakmi. Klasický farebný lak odstráni na počkanie. Rýchlo, jednoducho, bez toho, aby sa lak rozmazal všade okolo nechtu a vyzerala som akoby som si privrela prsty do dverí a zmenili farbu. S pieskovým lakom si poradil tiež veľmi obstojne. Netrvalo to dlho a nebolo potrebné ani vyvinúť veľkú silu, aby to konečne zliezlo dolu. Jediným problémom preň boli trblietky, lak okolo nich odlakoval a trblietky ostali :) Každopádne to nezmenilo môj názor naň - za dve eurá dostanem 250 ml naozaj viac ako použiteľného odlakovača, ktorý si poradí s takmer všetkými mojimi výstrelkami. 

Plusy:
  • veľké balenie
  • príjemná vôňa, nerušivá, nespôsobuje hlavybôľ
  • nevysušuje nechtovú kožtičku ani nechty
  • ľahko odstraňuje farebný lak, aj s pieskovým si poradí dosť dobre
  • cena

Mínusy:
  • trošku ťažšie si poradí s trblietkami a podobnými ozdobami na nechtoch 
Lak kúpite v predajni Marionnaud alebo v eshope http://eshop.marionnaud.sk/, cena za 250 ml je 2 eurá.

Máte radi produkty značky SYX? 

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Tak to mě docela zaujalo. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela. Používám momentálně odlakovače ISANA a EBELIN :)

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Keďže u nás nemáme Marionnaud, ešte nič som od značky SYX neskúšala :-( Práve používam odlakovač Cien z Lidla a je fajn :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá dobře, ještě za takovou cenu... Asi zaběhnu kouknout do Marionnaud v Brně a třeba ho tam objevím :)
    www.beauty-an.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tam objavila ďalšie super veci, ale keby idem nakupovať, týždeň musím žiť z lásky a zo vzduchu :)

      Odstrániť
  4. Vypadá suprově a ještě skvělá cena :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe