Clean powder

16:07

Pár mesiacov dozadu išla kamarátka na výlet do Poľska a keď sa ma spýtala, čo by som chcela, povedala som jej, že kozmetiku (ako inak). Zasmiala sa a naozaj som o pár dní mala doma pár pekných kúskov, niektoré som už poznala, iné boli pre mňa celkom nové. Keďže pleť si čistím dva razy denne, ráno i večer, pomerne rýchlo som sa dostala aj k produktom, ktoré mi priniesla. Jedným z horúcich favoritov je Clean Powder, na pohľad úplne obyčajný prášok.








O Clean Powder si môžete prečítať:

     "100% prírodný a šetrný prášok pre čistenie citlivej pokožky tváre. Jemne čistí pokožku tváre, zanecháva ju čistú a sviežu. Výrobok obsahuje biely íl, ktorý je veľmi mäkký, jemný, s nie príliš odmasťovacím účinkom na pokožku a preto sa odporúča predovšetkým pre starostlivosť o jemnú, citlivú, suchú pleť so sklonom k začervenaniu. Odporúča sa taktiež pre sivastú a unavenú pleť. Kaolín jemne čistí a vyživuje pokožku, zároveň pôsobí osviežujúco. Sťahuje póry, revitalizuje a vyživuje aj veľmi unavenú pleť.
Použitie: Malé množstvo prášku zmiešajte s vodou v ruke alebo v oddelenej nádobke. Jemne masírujte tvár a opláchnite studenou vodou. Prášok je možné použiť aj ako masku na tvár: prášok zmiešajte s vodou a pridajte niekoľko kvapiek Vášho obľúbeného oleja (olivový olej, jojobový olej či mandľový olej) a následne zmes naneste na vyčistenú pleť. Nechajte pôsobiť 10 minút a opláchnite vlažnou vodou.
Ingredients (INCI): Kaolin, Avena Sativa (Oat) Meal, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, Rosa Damascena (Rose) Flower Oil"



Make Me Bio je pre mňa celkom známa značka, už som mala možnosť niečo z nej skúsiť a zapáčila sa mi. Je to nielen kvalitou, ale tiež premyslenými detailami. Obal je rozkošný. Sklený pohár s kovovým viečkom veľmi pekne vyzerá a tiež bude dobre použiteľný aj potom, ako miniem aj zvyšky prášku. Má 60 ml a relatívne dlho vydrží, pretože ho netreba používať veľa. Biely (alebo možno smotanový?) prášok je bez vône a vzniknutá pasta tiež nezanecháva voňavú stopu. Začiatky neboli jednoduché, pretože som za ten svet nemohla prísť na to, v akom pomere to zarábať a ako to zarábať. Keď som si to mädlila v rukách, vznikali mi žmolky, ktoré mi opadávali, potom som to zarábala v miske, ale tiež som opadávala... Ale nakoniec, už ani neviem na koľký pokus, sa mi začalo dariť a vytvorila som si hladkú pastu, ktorú som použila na čistenie pleti. Prášok môžete používať aj ako masku, ale aktuálne mám toľko masiek, že ďalšia by sa dostala na rad tak... za dlho.  Preto Clean Powder používam na čistenie pleti. S vzniknutou pastou sa pleť umýva dobre, neostáva podráždená ani červená. Vzniknutá pasta pleť šetrne čistí. Pomáha tak predchádzať vzniku nových nedokonalostí a tiež šikovne odstraňuje čierne bodky okolo nosa a na brade. Pleť je matná, póry stiahnuté a pomáha sťahovať aj zápal. Po umytí vyzerám sviežejšie a vidno rozdiel. Je to jeden z tých výrobkov, ktoré síce nie sú úplne najjednoduchšie na používanie, ale keď prídete na ten správny spôsob používania, je to úplná paráda :)

Plusy:
  • pekný obal, pútavý a využiteľný aj po minutí výrobku
  • prášok bez výryznejšej vône
  • nedráždi opleť, nie je červená ani vysušená
  • dá sa použiť aj ako maska
  • pleť čistí, zjemňuje, odstraňuje aj čierne bodky (nie všetky, ale aj tak je šikovný), ostáva matná a svieža
Mínusy:
  • trošku ťažšie sa pripravuje, aspoň zo začiatku, treba si naň zvyknúť
Clean powder mám zo zahraničia, ale u nás ho kúpite na stránke www.ewymed.sk, kde stojí 5,70.
používate podobné prášky? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. A neprezradíš nám pomer vody a prášku? :D už dlho pokukujem po tomto ale mám toho doma tak veľa že nestíham míňať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O prášku slyším poprvé, ale vypadá dobře.. Zaujal mě, musím po něm mrknout :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe