Levanduľovo na ruky

18:42

V lete, keď bolo veľmi horúco ( a to bolo toto leto dosť často), som trochu zlenivela. Večer, keď som šla spať a v izbe som mala stále skoro 30 stupňov, sa mi vôbec nechcelo krémovať ruky. V tých horúčavách som mala stále lepkavý pocit, preto som krém odsunula na bok. Nebola to práve najšťastnejšia voľba, pretože rukám tá hydratácia chýbala. Teraz som sa rozhodla, že im to všetko vrátim a poctivo mažem :) Akurát som minula kúsok z môjho levanduľova - krém na ruky Erbario Toscano. 








O kréme na ruky si môžete prečítať:

      "Línia s esenciálnym olejom z levandule bez parabénov. Levanduľa je aromatická rastlina známa z antických čias pre svoju jedinečnú vôňu a upokojujúce vlastnosti. Čistý esenciálny olej v každom z produktov línie čistí a hydratuje, pričom zanecháva pokožku hodvábnu a vláčnu. Relaxačné a harmonizujúce účinky podporujú omladenie pokožky."


Túto krásne vyzerajúcu taliansku kozmetiku zoženiete vo Fann parfumérii. Pôvodne som ani nemala  v pláne kupovať ho, ale potrebovala som niečo menšie, aby som neplatila poštovné a navyše, bol levanduľový, tomu sa veľmi ťažko odolávalo :) Vďaka svojej veľkosti 30 ml som ho nosila aj v kabelke, pretože nezaberal veľa miesta. Jednoduchý plastový obal ukrýval levanduľový poklad! Hustý biely krém totiž vonia intenzívne a čarovne, ako levanduľový koberec v našej záhrade. Nič umelé, nič rušivé, len krásne levanduľové. Je to jedna z tých opojných kvetinových vôní, ktorá vás dokáže na malý okamih preniesť na úplne iné miesto, poľahky sa zasnívate a so zatvorenými očami vnímate len tú vôňu - nič iné. Večer čo večer som si krémovala ruky na levanduľovo, ich vôňa mi vábila krajšie sny a stres aspoň na chvíľku opadol. Ale len do rána. Lebo moja práca je práca s ľuďmi a tá je najťažšia. Únavná, stresujúca, niekedy prinesie viac vrások ako radosti. Preto potrebujem môj levanduľový svet. Fialkový, voňavý a upokojujúci. Tento krém splnil moje očakávania. Je hustý, ale po rozotretí sa rýchlo vsiakne do pokožky a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Ostáva vláčna a jemná, je dostatočne hydratovaná. Nechtová kožtička nie je suchá, preto nevznikajú zádery. Mala som, ako som už napísala, malé 30 ml balenie. V eshope alebo v predajni dnes nájdete krásne veľké balenie 100 ml krému, ktorý je v rozkošnej kovovej dózičke. Krém vrelo odporúčam ako milovníkom levandule, tak aj všetkým tým, ktorí si potrpia na kvalitné krémy na ruky.

Plusy:
  • Erbario Toscano má krásne obaly
  • nádherná levanduľová vôňa
  • hustý, dobre sa rozotiera
  • rýchlo sa vsiakne bez mastného a lepkavého pocitu
  • dobre hydratuje, zjemňuje a upokojuje pokožku rúk
Mínusy:
  • nenašla som
100 ml krém stojí 12,90 a kúpite ho vo Fann parfumérii.

Aké výrobky Erbario Toscano ste vyskúšali? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe