Aloe čistiace mliečko

19:33

Niektoré produkty som sa naučila používať až vtedy, keď som začala blogovať. Niečo ma zaujalo na inom blogu, tak som sa rozhodla vyskúšať to a porovnať. Tak som začala používať pleťové mliečka :) Hoci sa postupne prepracovali medzi denne používané produkty, nerada sa s nimi odličujem. Na to mám iných miláčikov. Používam ich ráno, keď si čistím pleť a niekedy večer, keď som lenivá na peeling a čistiaci gél. Každopádne, či ráno, či večer, svoju prácu si odvedú veľmi dobre. Medzi poslednými kúskami sa v mojej zbierke objavilo mliečko s Aloe vera od značky Equilibria. 






O pleťovom mliečku si môžete prečítať:

    "Pleťové mlieko s veľkým obsahom Aloe Vera k jemnému odstraňovaniu akéhokoľvek make-upu. Jemne čistí a odstraňuje všetok make-up a nečistoty. Aloe Cleansing Milk s 20 % obsahom Aloe Vera, mandľovým olejom a rastlinným glycerínom zanecháva pleť perfektne očistenú, jemnú a hydratovanú. Bez konzervačných látok, parfumu a alergénov.

Použitie: Na vatový tampón naneste potrebné množstvo mlieka a zotrite z tváre, krku i dekoltu všetok make-up a nečistoty."



Značka Equilibria bola pre mňa celkom neznáma, preto som sa vrhla do používania s veľkým elánom. Tak je to vždy, keď mám doma značku, ktorú vôbec nepoznám. Mlieko má 200 ml a je v bielom plastovom obale s dobre držiacim vrchnáčikom. Pekne skombinované s jednoduchým tvarom vytvorili harmonický obraz, takže môžem skonštatovať, že vyzerá to dobre. Jednoducho, ale dobre. Vonia zaujímavo. V okamihu, ako som ho prvý raz spomenula, so si povedala, že toto už poznám. Že už som mala niečo, čo takto voňalo. Lovila som v pamäti, opäť ovoniavala, či mi vôňa neprinesie tú spomienku, ktorú som sa snažila vyhrabať, ale neprišla som na to. Niečo také som mala, ale ani za svet si nespomeniem, čo to bolo. Je síce pravda, že mi to nevonia, ale keď ho ráno či večer na rýchlo použijem, nestíham si to uvedomovať. Konzistencia je dobrá, pretože mliečko nie je veľmi riedke a nesteká. Mám radšej hustejšie produkty, takže som si naň zvykla rýchlo. Ako som už spomenula, mlieka používam na čistenie pleti. Ráno, keď mám oči ledva rozlepené, si pleť vyčistím mliekom, pleťovou vodou, nanesiem krém a ak idem do práce, tak ešte make up. Pleť ostáva čistá, jemná, hydratovaná a pripravená na dlhý deň, ktorý ma čaká. Večer sa ním odličujem - spoľahlivo a rýchlo odstráni make up, len sa musím vyhnúť očiam, lebo tam štípe. Celkovo hodnotím mliečko ako šikovného pomocníka na čistenie a odlíčenie pleti, i keď je pravda, že mi až tak veľmi nevoňalo.

Plusy:

  • jednoduchý, šikovný obal, dobre sa drží
  • dobrá konzistencia
  • nedráždi pleť, nespôsobuje začervenanie
  • pleť čistí a hydratuje, zjemňuje a zanecháva sviežu
Mínusy:
  • pár látok v zložení
Mliečko kúpite na stránke http://bezvavlasy.sk/, kde bežne stojí okolo 4 eur.

Poznáte túto značku? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Docela mě zaujalo, akorát nevím, zda bych ho mohla používat... mám citlivou pleť a většinou mi mléka nesedí a musím mít pouze vody, nejlépe mi sedí olejíčková od Mary Kay... tak se bojím, abych po tom neopuchla :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemám veľmi rada Mary Kay, obsahuje veľa chémie. Ale ak máš citlivú pleť, do tohto mliečka by som nešla :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe