Voňavá exotika

18:49

Nie som fanúšikom zimy, nikdy som jej fanúšikom nebola a nikdy ani nebudem. Neznášam ju a potrebujem teplo, slnko a závan leta. Vtedy som naozaj šťastná a spokojná, ďaleko od mrznúcej reality a škaredých sivých dní. Nie raz mi pomáhajú voňavé sviečky a ešte voňavejšia kozmetika. Skutočným skvostom, ktorý mi prináša exotiku do mojich všedných dní, je olej od Pure Fiji.






O exotickom masážnom a kúpeľovom oleji Guava si môžete prečítať:

     "Směs kvalitních přírodních olejů lisovaných za studena.  Obsahuje: panenský kokosový olej, dilo olej, sikeci a makadamiový olej. S vůní guava. Po staletí ostrované Pacifiku užívají směs extra panenského kokosového oleje spolu s výtažky z exotických oříšků k hydrataci, výživě a ochraně pokožky a vlasů. Profil této unikátní směsi přírodních olejů se nápadně podobá mazu produkovanému lidskou pokožkou, proto ji Vaše pleť přijme výrazně lépe než kterýkoliv jiný olej. Po rychlé absorpci omladí, vyplní, hydratuje a vyživí Vaši pleť a přitom nezanechá mastný efekt. Olej je vhodný především k tělovým masážím a koupelím ale také k dennímu ošetření a hydrataci. Objevte spojení čistého kokosového oleje s vlastnostmi plodů Guava v nové řadě Pure Fiji. Jeho osvěžující bohaté aroma pochází z exotického ovoce Guava se slámově žlutými plody, omamnými květy a svěžestí zelených listů rostoucí v teplém tropickém podnebí souostroví Fiji. Plody stromu Guava jsou významné svým vysokým obsahem vitamínů a antioxidantů odstraňujících škodlivé volné radikály. Mimořádně vysoký obsah vitamínu C (250-300mg/100g) je nezbytný pro syntézu kolagenu a pro zdraví tkání, zejména kůže."
Na Pure Fiji mám veľmi rada to, že si môžete vybrať naozaj z maličkých až po normálne veľké balenia. Môžete si tak vytvoriť sériu miniatúr a zvoliť si vôňu podľa nálady. Vlastne, je jedno, po akej kombinácii siahnete, určite vám dvihne náladu. A to v posledných týždňoch veľmi potrebujem. Neviem, čím to je, že sa nado mnou neustále zaťahujú mračná a mám pocit, že nič sa nedarí. Akoby sa pokazilo všetko, na čom tvrdo pracujem a išlo to od deviatich k piatim. Možno by som si nemala prácu pripúšťať tak veľmi k srdcu. Alebo nájsť prácu, ktorá ma bude napĺňať radosťou a budem sa do nej tešiť. Naozaj neviem, prečo sa v poslednej dobe deje toľko boľavých a zlých vecí. Karma je zdarma, ale naozaj netuším, za čo sa na mne vŕši. Keď už je sĺz veľa a potrebujem ujsť od reality, utiahnem sa k voňavému pokladu od Pure Fiji. Olej Guava si ma získal okamžite, ako som ho prvý raz použila. Má 90 ml, je v plastovom obale, má šikovný vrchnáčik a ideálnu veľkosť, aby sa všade vmestil a nezavadzal. Má veľmi zvláštnu, ale krásnu vôňu. Neviem, k čomu by som ju prirovnala, ale naozaj pripomína slnko, biely piesok, ovocie, palmy a pokoj. Tento rok peňaženka na dovolenku nepustila, tak môžem snívať aspoň takto. Olej je určený na masáže, do kúpeľa, ale aj na každodennú hydratáciu pokožky. Nie je veľmi mastný, dobre sa vtiera do pokožky a rýchlo sa vsiakne. Najradšej ho používam na vlhkú pokožku tesne po kúpeli. Olej sa výborne vstrebe, krásne ju prevonia (nie na celkom dlho, ale každý moment je vzácny) a neostane mastná. Je hodvábne jemná, pružná a vyzerá krajšie - má takú krajšiu farbu. Vrelo ho odporúčam aj do kúpeľa - vodu prevonia a kúpeľ sa zmení na voňavý a hydratačný zážitok. Palec hore, olej je jedna exotická fantázia!

Plusy:
  • v ponuke viacero veľkostí
  • šikovný obal so super vrchnáčikom
  • krásna vôňa
  • olej sa dobre vsiakne bez mastného pocitu
  • pokožku hydratuje, prevonia, zjemní, ostáva krajšia, pružnejšia
Mínusy:
  • nenašla som
Olej kúpite na stránke http://eshop.pacifika.eu, kde stojí 306,13 Kč, 12,25 €.
Mali ste už niečo od Pure Fiji? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Pure Fiji neznám.. ale tenhle olej je zajímavý.. dřív jsem na oleje ani nešáhla, ale teď se o ně zajímám více.. hlavně na čištění pleti :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe