Voňavý by bol... ale čo ďalej?

17:13

Pre pár mesiacmi nám Dermacol poslal na testovanie olej proti celulitíde. Teda, nielen ten. Najskôr som sa vrhla na gél a až potom na olej. Oleje mám veľmi rada, ale v zime som si zvykla na gély, preto som sa do používania oleja až tak veľmi nehrnula. Keď som ale minula gél, bolo na čase pozrieť sa na zúbok ďalšieho kúsku. 







O masážnom oleji si môžete prečítať:

      "Zlepšuje vzhľad pokožky. Vyvážená kombinácia vysoko účinných prírodných olejov viditeľne vyhladzuje celulitídu, zlepšuje vzhľad strií a obmedzuje ich vznik. Telový olej zanecháva pokožku vyhladenú, vláčnu a jemnú na dotyk. Pravidelná masáž zlepšuje krvný a lymfatický obeh, urýchľuje odvodnenie a oživuje unavenú pokožku. Pre dosiahnutie čo najlepšieho efektu odporúčame používať 8 týždňov a dodržiavať zdravý životný štýl."


V zime som trochu zlenivela  a nechcelo sa mi veľmi používať prípravky proti celulitíde. Až teraz sa konečne prinútim večer čo večer ponatierať. Mnohé prípravky, aj tento olej, by sa mali používať dva razy denne, niektoré dokonca odporúčajú niekoľko minútovú masáž. Ani keby sa rozdvojím nemám denne toľko času. Pri všetkých mojich aktivitách som rada, keď si večer uzurpnem pár minút. Je možné, že sa to odráža na tom, ako rýchlo a ako účinne pôsobí výrobok na pokožku, ale ako som spomenula, čas je vzácny a na olejovú masáž denne 2 krát desať minút nemám. Olej je v plastovom obale s praktickou pumpičkou. Je priesvitný, preto vidno, koľko oleja ešte ostáva. Veľmi sa mi zapáčila vôňa. Vonia mi ako ihličnatý les. Pekne, ihličnato, sviežo a neumelo. Po niekoľkých dňoch používania mi tak vonia aj pyžamo a fakt sa mi to páči :) Olej je redší a nezanecháva fľaky na oblečení. Masáž s ním je príjemná, ale aj po niekoľkotýždňovom používaní mám stále pocit, že sa vstrebáva nielen pomaly, ale aj málo, lebo pokožka ostáva mastnejšia. Preto ho používam len večer, ak aj úplne nevsiakne, pyžamu to neuškodí. Neviem si predstaviť, že by som cez deň mala vhupsnúť do nohavíc, keď je pokožka mastnejšia. Nevadí. Zvykla som si. Hydratuje a zjemňuje, preto mi dobre slúži miesto hydratačného krému. Čo sa vyhladzovania celulitídy týka... mala som už aj lepšie produkty, ktoré relatívne rýchlo začali účinkovať. Tento olej k nim neradím, skôr si užívam len jeho hydratačné účinky, keď je pokožka krásna a jemná na dotyk. Strie sa mi podarilo zjemniť bambuckým maslom, takže tam som pomoc nepotrebovala, ale myslím si, že aj olej prispieva k tomu, že nie sú také nápadné. Na celulitídu podľa môjho názoru až tak neúčinkuje. Iste, nepoužívam ho dva razy denne tak, ako by som mala. Ale pri dlhodobom používaní som výraznejšiu zmenu nepostrehla. Na hydratáciu pokožky je ale dobrý.

Plusy:
  • šikovné balenie s pumpičkou
  • krásne vonia
  • nezanecháva farebné fľaky na oblečení
  • hydratuje, zjemňuje, trochu spevňuje pokožku

Mínusy:
  • stále mám pocit mastnejšej pokožky
  • podľa mňa málo účinný na celulitídu

100 ml stojí 7,69 a zoženiete ho na internete.


Používate oleje proti celulitíde? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Celulitídy sa podľa mňa bez cvičenia a úpravy stravy nikto nezbaví :) A takéto produkty môžu ten proces len uľahčiť. ♡

    Love from Slovakia ~

    ♡ {Ayucare} Neem ♡

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe