Biele bahno - prekvapivý pomocník

14:42

Celulitída je problém, ktorý sa týka mnohých žien. Súvisí s mnohými faktormi, svoje nezohráva len strava a príjem tekutín, ale aj genetická predispozícia, hormóny či lenivosť. Rokmi sa mi celkom podarilo zredukovať ju, ale stále tam je a keby som sa o seba nestarala, zhoršila by sa. Škoda, že to nie je ten typ problému, ktorý sa dá odstrániť a už by sa nevrátil :) Nie je to problém pevnejších žien, trápi štíhle, superštíhle aj ženy krv a mlieko. Dá sa s ňou bojovať. O tom, ako si treba zmeniť jedálniček i príjem tekutín, som už písala. Dnes vám poviem niečo o fantastickom bahennom zábale od Pupa Milano, ktorý som si nadšene kúpila a ešte nadšenejšie ho používam.











O bielom bahne si môžete prečítať:

      "Proti estetickému problému
  • Celulitídy
  • Pomarančovej kože
  • Zadržiavaniu vody
  • Lokalizovaného tuku
Na extra účinné a inovačné kozmetické ošetrenie využite výsledky aplikovaného výskumu Pupa.
Prvý ráz sú blahodarné účinky a "praktickosť" krému zlúčené v jedinom prípravku:
• kratší čas na aplikáciu, iba 5-10 minút pred sprchovaním;
• rozotiera sa takisto ako krém, bez masáže;
• je príjemné, voňavé a má bielu farbu;
• nešpiní;
•nesteká;
• nie sú potrebné zábaly s fóliou;
• rýchlo a jednoducho sa zmýva;
• je účinné a delikátne k pokožke.
ODPORÚČAME: Iba pár minút pred sprchovaním a iba niekoľko aplikácií na zníženie viditeľných prejavov: celulitída viditeľná po štipnutí do kože; stále viditeľný vzhľad pomarančovej kože; opuchy a zadržiavanie tekutín; lokalizované usadzovanie tuku; znížený tonus pokožky.
VÝSLEDKY :Okamžite účinný: ošetrená zóna je viac tonická už po prvej aplikácii. Pocit odľahčených nôh vďaka okamžitému drenážnemu účinku.  Už po prvých 2 týždňoch ošetrovania sa zmierni nepekný efekt celulitídy a zadržiavanie vody. Pokožka bude na pohľad kompaktnejšia a profil sa postupne zoštíhli.
Na intenzívnejší program odporúčame skombinovať ošetrenie s niektorým z prípravkov proti celulitíde značky Pupa. 
Hypoalergénny. Dermatologicky testovaný.
400 ml"


Ak ste fanúšičkami Pupy, poznáte jej vernostný program - keď máte narodeniny, môžete si kúpiť dva produkty so zľavou 50%. Ja som tam prišla ako na hotové, chcela som svoj obľúbený make up Fondotinta Antitraccia. Nemali :( Ako som pochopila, už sa asi nevyrába, ale nabudúce siahnem po nejakom novom, aby som si rozšírila obzory. Tak som sa rozhodla, že sa zameriam na telovú kozmetiku a siahla som po bohovskom peelingu a tomto bahne. Vďaka perfektnej zľave som ušetrila naozaj pekný peniaz, ale čo viac - našla som skvelé výrobky. To bahno mi padlo úplne vhod, lebo po zime, kedy bolo pohybu menej, sa opäť snažím dostať do formy. Tuba je veľká, má 400 ml a vyzerá to tak, že balenie vydrží celkom dlho. Je jednoduchá, biela a mäkšia, bahno sa z nej vytláča ľahko. Má príjemnú, sviežu vôňu, aj vďaka nej sa teším na aplikáciu. Prevonia mi večer a zlepší náladu. Bahno je biele, nie riedke, ale ani husté - konzistencia je úplne super, lebo dobre sa rozotiera a nesteká. Skôr pôsobí ako krém, nie ako bahno. Po nanesení je cítiť príjemný chladivý pocit, ktorý som si obľúbila po prvom použití, vítaný bude najmä v lete :) Pokožku nedráždi, neštípe a nie je ani začervenaná. Treba ho mať nanesené 5 - 10 minút, počas ktorých pôsobí proti celulitíde, zadržiavaniu vody a tuku. Nanáša sa na problematické partie ako boky, stehná, zadok a bruško. Umýva sa ľahko, môžete použiť priloženú špachtľu alebo hubku, mne sa oveľa lepšie umýva s ňou. Prvé dva týždne sa odporúča 3 razy týždenne, potom dva a pre udržanie efektu stačí raz mesačne. Musím povedať, že sprvu to bol len úžasný zážitok, no po niekoľkých použitiach je pokožka viditeľne krajšia. Už po umytí je krásna nielen na pohľad, ale na dotyk. Môže sa zdať, že je to krok navyše, ale v konečnom dôsledku je to krok vedúci k naozaj krajšej pokožke. Spolu s cvičením a gélom/sérom/olejom/krémom proti celulitíde sa dajú viditeľné zmeny dosiahnuť za mesiac. Spolu s bahnom som si kúpila aj peeling, ktorý tiež dokáže divy. Cena sa mi vzhľadom na veľkosť a účinnosť vôbec nezdá vysoká, som si istá, že si ho kúpim zasa a nabudúce k nemu pridám aj aktívny krém proti celulitíde, tiež vyzerá božsky.

Plusy:
  • veľký pekný obal
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • ľahká aplikácia, nie je potrebná fólia
  • pokožku nedráždi, nespôsobuje začervenanie
  • príjemne chladí
  • pokožku vypína, zjemňuje príznaky celulitídy, je pevnejšia a jemnejšia, krajšia na pohľad i na pohladkanie :)
Mínusy:
  • nenašla som
Ak vás bahno zaujalo, na stránke Pupa Milano nájdete veľa užitočných informácií. Kúpila som ho u nás v Auparku, bežne stojí 17 eur. Veľmi by ma potešil eshop, lebo predajní Pupy nie je na Slovensku veľa. A to je fakt škoda :)


Máte rady telovú kozmetiku od Pupy? :)

You Might Also Like

1 Vaše komentáre

  1. Tak tento prípravok ma veľmi zaujal, asi ho budem musieť vyskúšať, lebo podľa tvojej recenzie vyzerá perfektne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe