Penové pokušenie

18:34

Biobeauty pokušenie obsahuje telový peeling, sprchovaciu penu a telový krém. O dokonalom soľnom peelingu ste si už mohli prečítať, dnes si niečo povieme o nemenej úžasnej sprchovacej pene :) Páči sa mi najmä preto, lebo je to úžasná alternatíva k tekutým sprchovým gélom a veľmi rada ju striedam s telovými peelingami. Navyše, môže poslúžiť aj miesto peny do kúpeľa.







O sprchovacej pene si môžete prečítať:

       "Predstavujeme Vám náš zhmotnený sen :) Vlastný rad kozmetických produktov starostlivosti o telo, s láskou vyrobený na Slovensku. Hľadali sme vôňu, ktorá by najviac vystihovala BioBeauty a verím, že sa nám to podarilo. Zmyselná, no zároveň jemne ženská vôňa „Pokušenie“ Vám učaruje. Zahalí Vašu pokožku do omamnej vône a navodí jemne dráždivú náladu. S našim „Pokušením“ budete neodolateľná. Prebuďte v sebe skutočnú Femme Fatale. Skvelá alternatíva ku klasickému sprchovému gélu, ktorá vďaka svojmu zloženiu dokonale hydratuje Vašu pokožku.
Použitie: naberte si kúsok sprchovacej peny do dlaní a napeňte. Naneste krúživými pohybmi na vlhkú pokožku celého tela a opláchnite.
Náš tip: sprchovaciu penu môžete použiť aj ako prísadu do horúceho kúpeľa. Jednoducho trošku naberte a vložte pod prúd teplej vody do vane a užívajte si krémovo jemný a voňavý kúpeľ.
Zloženie: Glycerin, Aqua, Sorbitol Sodium Cocoyl, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Vitis Vinifera Seed Oil, BoragoOfficinalis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Chloride, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Tetrasodium Etidronate, Aroma.
S láskou vyrobené na Slovensku."
Opäť sa nám dostáva do rúk zaujímavý kúsok prírodnej kozmetiky vyrobenej z lásky na Slovensku. Pena má 200 ml a tiež je v perfektnom plastovom obale, ktorý je pevný a využijete ho ( super na drobnosti, korálky, spinky, ale aj do kuchyne). Vôňa je veľmi jemná a krásna. Ani neviem, k čomu by som ju prirovnala. Nie je ani ovocná, ani kvetová, ale prudko návyková. Nie je ničím výnimočným, keď idem náhodou v kúpeľni okolo a zastavím sa pri pene len preto, aby som ju ovoňala. Nezainteresovaná osoba by ma asi považovala za divnú, ale kozmetickí nadšenci ma určite pochopia :) Konzistencia je úžasná. Keď balenie otvoríte, máte pocit, akoby ste sa pozerali na šľahačku. Pena je ale tuhá a pri kontakte s vodou začína peniť. Nie je to veľmi penivé, ale tak menej, čo ale nie je na závadu, naopak. Použitie je jednoduché a zábavné. Kúsok peny si vezmite do dlaní a napeňte, prípadne ju napeníte na tele krúživými pohybmi. Vytvoríte penu, ktorá umýva pokožku bez vysušovania a podráždenia. Druhým spôsobom použitia si vyčaríte voňavejší kúpeľ. Kúsok peny su pridajte do horúcej vody. Jemne ju prevonia a kúpeľ tak bude nielen voňavý, ale krémovo hydratačný. Pokožka ostáva čistá, voňavá a hodvábne jemná, ani by som nepotrebovala telové mliečko či krém (keby som sa tak rada nekrémovala). Celkovo môžem hodnotiť slovami Milujem Biobeauty a sprchovacie peny, lebo sú skrátka super.
Plusy:
  • pekný a praktický obal
  • krásna vôňa
  • super konzistencia
  • ľahké použitie
  • pokožku čistí, hydratuje a zjemňuje
  • môžno ju použiť aj do kúpeľa
Mínusy:
  • nenašla som
Pena stojí 8,90 a kúpite ju v eshope Biobeauty.
Máte rady sprchovacie peny? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. krásne balenie, vyzerá super :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som mala vzorku a voňala úžasne. Som ju skúsila ako penu do kúpeľa a bola som sklamaná. žiadna vôňa, žiadna peňa. Ako sprchový by bola super :)
    Silvestrovsnké líčenie s kamienkami

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ona vodu len jemne prevonia,nemá zloženie, aby vytvorila bohatú penu :)

      Odstrániť
  3. Penu na sprchovanie som mala 2x, lebo bola ako vzorka v Ladyboxe a sprchovanie s ňou som si užívala. Nevedela som, že BioBeauty má takýto výrobok. Ďakujem za tip!
    Ospravedlňujem sa za vymazaný komentár, omylom som tam vložila link na iný blog :)
    Owl Heaven

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe