Maličkosti, ktoré potešia, part 5

17:23

V kozmetickej krabičke prekvapení z Babičkinej záhrady bolo niekoľko drobností a vzoriek, ktoré ma potešili. Boli síce na jedno použitie, ale keďže som mala plné verzie inak voňajúcich podobných verzií, bolo to skôr o čuchacom zážitku ako o tom, aké tie vlastnosti sú. Lebo viem, že sú super :)









Šumivá bomba Prales ma potešila najviac. Tento typ produktov je tiež super nápad na darček (teda, ak má dotyčný vaňu). Malá farebná guľôčka zmení kúpeľ na voňavú fantáziu a človek z neho vychádza ako znovuzrodený. Sú pekné, ale krehšie - treba si dať pozor, aby vám nespadli, lebo sa ľahko rozpadne. Jej vlastnosti to neovplyvní, len nie je už guľôčkou. Po vložení do vody začne šumieť, zafarbí vodu a uvoľňuje krásnu arómu. Naozaj vonia ako les. Keď stojíte pod ihličnatými stromami a vdychujete vzduch nasiaknutý zeleňou. Čarovné, jedinečné, omamné. Ako sama príroda. Pokožka je po kúpeli jemná a hydratovaná, myseľ oddýchnutá a telo zrelaxované.
V ponuke je viacero druhov šumivých bômb, stoja okolo 2 eur.

Vzorka telového suflé romantická ruža je na jedno použitie. Mala som telové suflé mliečne potešenie a jeho vlastnosti ma nadchli. Suflé je našľahaný telový krém, ktorý sa pri dotyku s pokožkou mení na olej, ľahko sa vstrebáva a pokožka neostáva mastná ani lepkavá. Je hydratovaná, jemná a nádherne prevoňaná. Toto suflé vonia ako rozkvitnutý ružový záhon a poteší nejedno ženské srdce.
Plné balenie stojí 7 eur.

Sprchovacia pena levanduľové pole je tiež na jedno použitie. Mala som Bojovníka krásy a Poľné kvety. Práve Sprchovacia pena poľné kvety je jedným z najúžasnejších výrobkov, aké som kedy mala. Nadýchaná konzistencia, nádherná vôňa, menej pení, ale pokožku zanecháva hodvábnu a čistú - také sú sprchovacie peny. Levanduľové pole vonia ako slnkom zaliata levanduľová kytica. Jedna z tých vôní, ktoré  zahalia telo do levanduľového závoja a myseľ zbavia stresu.
Plné balenie stojí 8 eur.

Kávová lízanka bola milým bonusom :) Trochu som sa bála, či mi bude chutiť, ale zlupla som ju rýchlo, lebo mala jemnú, kávovú chuť a vôbec nebola presladená. Na výber je z viacerých lízaniek, stoja 59 centov.

Produkty nájdete na www.babickinazahrada.sk.

Mali ste už škatuľku plnú kozmetických prekvapení? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Peny do kúpeľa od Soaphorie som kúpila ako darčeky na Vianoce ženskému osadenstvu našej rodiny, takže som zvedavá, na ich názor. Mne osobne sa táto značka veľmi páči, lebo je to konečne niečo slovenské, sama som zatiaľ skúsila len mydlo, ale som s ním spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám práve doma Soaphoria Mliečne potešenie šumivú bombu a už sa na to veľmi teším. Inak krabička z Babičkinej záhrady ma veľmi láka, časom si ju určite kúpim.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já už mám objednaný balíček se Soaphoriou a neuvěřitelně se na něj těším. Ráda bych vyzkoušela sprchovací pěnu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Telové suflé je úžasné svojimi vlastnosťami i tým, ako sa perfektne natiera, len si treba vedieť vybrať tú správnu vôňu. Vybrala som si Romantickú ružu, lebo milujem vôňu ruží, ale toto sa veru nepodarilo - to suflé mi nevonia ako ruže, tá voňa je taká násilná, až chemická, vyrušuje ma, čo nechápem, keďže ide o prírodný produkt. Zato Nevinnosť mi úplne lahodí - taká objímajúca voňa ľalií, nemožem sa jej nabažiť, tak príjemne na mňa pôsobí a pritom ľaliové kvety naživo moc nemusím. Takže sa mi to akosi prevrátilo naopak. :) Jedna škoda, že Nevinnosť mám len vzorku a Ružu som si kúpila.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe