Ako som spoznala Lumene

18:36

Ak je nejaká podkladová báza, na ktorú nedám dopustiť, tak je to tá od TheBalm. Je úžasná, dokonalá a... drahá. 30 ml stojí okolo 21 eur a nemusím vám asi dva razy hovoriť, že tento drahý špás si nemôžem dovoliť vždy. Väčšinou čakám na akciu 2+1 zadarmo, aby som si urobila zásoby a čo to ušetrila. Občas sa stane, že akcia neprichádza a tak musím hľadať inde. Už som bola unavená z Rimmel nepodarkov a tiež lacných kúskov od Essence alebo Catrice, preto som sa rozhodla zasurfovať si na nete. Malo to zmysel, lebo som našla novú značku a celkom použiteľnú podkladovú bázu.







O podkladovej báze si môžete prečítať:

     "LUMENE Beauty Base Matifying and Retexturizing Primer - podkladová báza pod make-up 25 ml - Vynikajúci prípravok na nanesenie make-upu nielen pre zmiešanú a mastnú pleť. účinky: minimalizuje viditeľnosť pórov a udrží dokonalý vzhľad vášho make-upu po celý deň.
použitie: aplikujte na pleť pred nanesením make-upu."
Na jednej strane je fajn, keď si veselo surfujem a hľadám, čo by som si kúpila, na druhej strane to značne lezie do peňazí, takže už nakupujem najmä vtedy, keď niečo potrebujem, nie vtedy, keď to naozaj chcem. Túto bázu som potrebovala. Má 25 ml, je v malej šikovnej tube, ktorá sa mi v pohode vmestí do cestovnej kozmetickej taštičky. Na obale je dobre čitateľné zloženie, ktoré síce až tak dobre nevyzerá, ale nemala som s bázou žiadne problémy, nemala som žiadne nové nedokonalosti. Báza má mliečnu farbu a je hustá. Dobre sa nanáša štetcom aj prstami a nemení farebný tón pleti. Má takú tú konzistenciu typickú pre bázu obsahujúce silikóny. Je akoby mastná, ale po nanesení na pleť ju zanecháva len jemnú a vyhladenú. Vyhladí linky, zjemní a stiahne póry, postará sa o zmatnenie pleti a predĺži životnosť make upu. Nemá nijakú výraznejšiu vôňu, takže nepôsobí rušivo. Make up sa na ňu nanáša dobre, nielenže lepšie vyzerá, ale skôr sa dokáže pleti prispôsobiť a nezvýrazní to, čo sa snažíte zakryť. Nie každá báza a make up si spolu sadnú, môže sa stať, že si jednoducho budú robiť napriek a ani keď sa budete neviem ako snažiť, nedokážete ich dať dohromady. Túto bázu som skúsila s niekoľkými make upmi a s každým si sadla dobre. Predĺžila životnosť make upu, pomohla zjemniť nedokonalosti, takže make up pôsobí krajšie a líčenie je jednoduchšie.V celkovom hodnotení nemám báze veľmi čo vyčítať, je celkom obstojnou náhradou za moju milovanú bázu od TheBalm.
Plusy:
  • malá šikovná tuba
  • bez výraznejšej vône
  • hustejšia, ale dobre sa nanáša
  • zjemňuje linky, sťahuje póry, zmatňuje pleť, vyrovnáva ju pre lepšie nanesenie make upu
  • líčenie dlhšie vydrží, pleť je vyhladená a celkom dojem z líčenia je lepší
Mínusy:
  • zloženie
Bázu nájdete na internete, stojí okolo 10 eur.
Poznáte značku Lumene? Mali ste od nej niečo? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Priznám sa, že o tejto značke počujem po prvý krát. Osobne používam podkladovku od Dermacolu a zatiaľ mi vyhovuje, ale to bude tým, že moc často make-up nepoužívam, skôr príležitostne, no dobre vedieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala od Dermacolu myslím dve. Neboli zlé, ale ani ma nenadchli, tak hľadám ďalej :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe