Jazmínová voda

17:30

Jazmín považujem za čarovnú a omamnú rastlinu. Nedám dopustiť na jazmínový čaj, vždy sa teším, keď sa jazmín objaví aj v parfume. Nie je nad to nadýchnuť sa vône tých nádherných bielych kvetov. Mala som ho aj doma. Ale nepáčilo sa mu u nás. Tak hľadám rôzne náhrady, ktoré by mi ho pripomenuli. Aj preto som siahla po jazmínovej vode od Soaphorie.





O jazmínovej kvetovej vode si môžete prečítať:

       "Jazmín, prekrásna rastlina so snehobielymi kvetmi vás okúzli omamnou a nebezpečne zmyselnou vôňou! Otvára myseľ a srdce, podporuje priateľské a láskyplné emócie. Jazmínová pleťová voda je vhodná pre všetky typy pleti, zvlášť pre suchú, ochabnutú, vráskavú. Podporuje prirodzené regeneračné procesy v pokožke, obmedzuje tvorbu vrások a vracia pleti prirodzený tonus. Pleť sa lepšie hojí, regeneruje a je tonizovaná. Jazmínová voda čistí, upokojuje a zjemňuje pleť.
Vhodná na:
  • všetky typy pleti, vrátane jemnej, citlivej ale najmä na suchú pleť a pokožku
  • upokojuje pokožku tváre i hlavy
  • regeneruje, posilní, redukuje vrásky a vyrovnáva farebný tón pleti
  • hydratuje a fixuje vodu vo vrstvách pokožky"
Keby sa dalo, jazmínu by som mala plnú záhradu. Jeho vôňa je síce výrazná, ale čarokrásna. Už si ani nespomeniem, kedy som si ju tak veľmi obľúbila. Asi som čakala, že miesto kvetináča môžem mať aj pleťovú vodu :) V sklenej fľaštičke, už navždy spätej so Soaphoriou, sa ukrýva 50 ml kvetovej vody. Tento typ obalu sa vyznačuje veľmi dobrým uzatváraním, ktoré pevne drží a dobre chráni pleťovú vodu. Veľkosť je ideálna aj na cestovanie a nezavadzia ani na poličke v kúpeľni.  Po dlhej dobe sa mi dostal do rúk soaphoristický produkt, ktorý nevonia. Teda, má svojskú vôňu, ktorá mi jazmín veľmi nepripomína. Skôr som chcela povedať, že nevonia mne. Je to zvláštna, nie veľmi kvetová vôňa a neviem, či by som ju mala k čomu prirovnať. Každopádne nemôžem povedať, že by sa mi páčila. Nie je ale ani rušivá, ani obzvlášť nepríjemná, takže ju nijak výraznejšie neriešim. Kvetová voda neobsahuje alkohol, preto sa nemusíte báť, že by vás pleť po jej použití štípala. Malá fľaša s veľkým obsahom ukrýva pleťovú vodu, ktorá mi jazmín nepripomína, ale jej vôňa nie je nepríjemná. Vhodná je pre všetky typy pleti, lebo hydratuje, osviežuje a zjemňuje pleť. Pleť upokojuje a zlepšuje jej celkový vzhľad a vyrovnáva farebný tón.

Plusy:

  • Malá sklená fľaška má dobré uzatváranie a nezaberie veľa miesta.
  • Neobsahuje alkohol.
  • Na pleti neštípe.
  • Vhodná pre všetky typy pleti.
  • Pleť hydratuje, zjemňuje, osvieži, upokojuje a zlepšuje jej vzhľad.


Mínusy:

  • Veľmi mi nevonia.


Pleťovú vodu kúpite v eshope Soaphorie alebo v partnerských predajniach, jej cena je 4,90.

Akú kvetovú vodu máte najradšej? :)







You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Díky za recenzi , uvažovala jsem o koupi, právě kvůli vůni, ale asi se poohlédnu jinde :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe