Ako sa zbaviť celulitídy

18:03

Celilitídu sa mi celkom podarilo dostať pod kontrolu. Je pravda, že ak ju žena raz má, úplne sa jej nikdy nezbaví, ale môže sa snažiť ju redukovať. Ja sa snažím naozaj. Cvičím, niekedy aj vtedy, keď už od únavy ledva vidím a nechcem nič, len spať. Nezabúdam na masáže a tiež na krémy, peelingy, mlieka a oleje, ktoré k pevnej pokožke dopomôžu. V apríli sa mi dostali do rúk 2 zaujímavé produkty. Teda, jeden, lebo ten druhý som už poznala :)











O masážnom kréme si môžete prečítať:

     "Špeciálny krém na anticelulitídnu masáž. Pomáha zbaviť sa od stagnujúcich procesov v podkožnom tukovom tkanive a zabraňuje vzniku nových tukových ložísk. Anticelulitídny komplex krému (kofeín, červená paprika, éterické oleje citrónu, mäty, rozmarínu, jedle, morských rias a extrakt grapefruitu) zlepšuje krvný obeh spodných vrstiev pokožky počas masáže, napomáha intenzívnej drenáži, odstraňovaniu prebytočnej vody z problematických zón, robí kožu rovnou a hladkou.

Návod na použitie:

Očistite pokožku pomocou peelingu, aplikujte krém a urobte masáž. Pre zvýšenie efektivity krému je možné problematické zóny obaliť kozmetickou (prípadne kuchynskou polyetylénovou) fóliou na 10 – 20 minút. Následne sa odporúča potrieť pokožku tonikom alebo sa osprchovať bez použitia sprchového gélu alebo mydla. Upozornenie! Preparát je veľmi aktívny a mierne štípe pri dotyku s pokožkou. Je potrebné vyvarovať sa dotyku krému so sliznicami (očí, nosu a iných). Uchovávajte mimo dosahu detí!"


Anticelulitídny masážny krém od výrobcu Vitex obsahuje látky ako kofeín, červená paprika, éterické oleje citrón, mäta, rozmarín, jedľa, morské riasy a extrakt z grapefruitu. Odstraňuje prebytočnú vodu, zabraňuje vzniku tukových ložísk a odstraňuje viditeľné prejavy celulitídy. V zelenej tube sa nachádza krém, ktorý mi voňal ako les. Príjemne, nie umelo, nie výrazne ani rušivo. Vôňa sa mi veľmi zapáčila a uznávam, že takýto produkt bol príjemnou zmenou oproti kvetovým a sladkým vôňam. Je hustý, ale nie mastný, ľahko sa vtrie do pokožky a rýchlo vsiakne. Nezanecháva mastný ani lepkavý pocit. Po nanesení môže štípať a pokožka trochu sčervenie, ale všetko postupne ustúpi. Ak máte citlivejšiu pokožku, môže to byť problém. Pri dlhodobom používaní bol stav pokožky podstatne lepší - bola hladšia na dotyk a nevznikali nové priehlbinky na pokožke. Účinky možno znásobiť, keď nakrémovanú pokožku zabalíte na 15 - 20 minút zabalíte do fólie.

Cena je 22 eur.






O vákuových masážnych bankách si môžete prečítať:

        "Čo je vlastne vákuová (banková) masáž? Vo svojej podstate je banková masáž terapeutickou alebo kozmetickou procedúrou, pri ktorej dochádza k reflexnému, termo-chemickému, vákuovému pôsobeniu na orgány a tkanivá ľudského organizmu. Technika vykonania masáže je veľmi jednoduchá. Nanesiete masážny olej alebo krém na kožu, stlačíte banku prstami na bokoch v strede banky a pritlačíte ju k telu. Pri tom sa koža pod bankou musí „vcucnúť“ do vnútra banky. Potom môžete začať masáž plynule hýbajúc bankou a neodnímajúc ju od kože. Pohyb, ktorý vytvárate má byť kĺzavý. Masáž brucha nie len zlepší stav kože a pomôže zmenšiť objem, ale aj zlepší trávenie, zbaví Vás od zápchy a nahromadení v črevách."


Vákuové banky pre mňa nie sú novinka. Páči sa mi, že sú balené po dve, takže súčasne si možno masírovať obe nohy. Postup je jednoduchý. Na pokožku naneste krém alebo olej, aby na ňu  banky lepšie priľnuli a držali. Banku jemne stlačte, aby ste vytlačili vzduch a priložte na pokožku tak, aby sa banka pricucla. Krúživými pohybmi masírujte, ale len jemne, aby ste si na pokožke nevytvorili modriny. To je nielen bolestivé, ale aj zbytočne nebezpečné. Pri tejto masáži dokáže stav pokožky podstatne zlepšiť. Dôležité je len nebyť lenivá, lebo mne sa celé mesiace nechcelo masírovať :) Musela som si vstúpiť do svedomia.
Cena za banky je 25 eur, v balení sú dve.

Poznáte tieto produkty?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. vákuové banky sú fajn :) ja ich teraz kombinujem s hirstina anticlulitídovou telovou maskou a je to veľmi dobré a mám pocit že to zaberá

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, tie banky sú fajn :) Mám rôzne masážne hlavice a striedam to, takže pokožku po cvičení pomasírujem a použijem krém,vďaka čomu je podstatne pevnejšia ako kedysi :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Tieto banky nájdeš na rôznych stránkach, napríklad ich má aj Grešík a ceny sa pohybujú od cca 4 eurá za kus. Čo sa krému týka, ten som u nás už dlho nikde nenašla. Ale lepší má napríklad Collistar, výborný chladivý, mám už neviem koľké balenie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe