Peeling s polynézskym pieskom

18:26

Pleťový peeling je veľmi potrebný pre krásnu pleť. Odstraňuje odumreté bunky, vyhladzuje pleť, pomáha odstraňovať čierne bodky, pleť rozžiari a rozjasní. Už aj Soaphoria sa môže pochváliť svojim vlastným peelingom. A nie hocijakým - obsahuje polynézsky piesok, ktorý je úplne jemný a pritom veľmi účinný. Kedysi som mala úžasný peeling so škrupinkami z orechov a bol fantastický. Tento je silnou konkurenciou.








O peelingu si môžete prečítať:


    "Čistiaci peeling na tvár je vytvorený k docieleniu šetrnému očisteniu, omladeniu a k navráteniu jasu pokožky. Ľahká gélovo - penová konzistencia s jemnozrnným ružovým polynézskym pieskom šetrne odstráni odumreté bunky z povrchu pokožky bez zbytočného podráždenia, ktorá sa krásne vypne, pôsobí sviežo a mladistvo. Pomáha v boji proti akné, zatočí s upchatými pórmi a zjednotí odtieň pleti. 
125ml
Použitie:  Primerané množstvo peelingu naneste prstami alebo pomocou kefky na čelo, nos a bradu tak, aby ste dôkladne vyčistili i záhyby na bokoch nosa. Začnite uprostred čela a postupujte k spánkom. Jemne krúživými pohybmi ošetrite nos od koreňa po špičku. Na okrajoch nosa použite silnejšie krúživé pohyby a postupujte jemnejšie cez líca smerom k ušiam. Pokračujte po oboch stranách pozdĺž čeľusti k brade. Na záver prejdite po ľavej strane brady nižšie na krk.
U normálnej, zmiešanej či problematickej pleti používajte peeling dva až trikrát týždenne. Pri jeho nanášaní sa vyhnite oblastiam okolo očí a úst."

Peeling je v sklenom obale, ktorý má 125 ml. Vrchnáčik pevne drží a chráni obsah. Obal je vratný, môžete ho vrátiť, dostanete späť nejaké peniažky a chránite aj prírodu. Ja si tieto obaly odkladám doma, ale keď ich už bude moc, budem ich vracať. Na peelingu je úžasná jeho ľahká a nadýchaná konzistencia. Je to ako penový obláčik. Nie je hustý, perfektne sa rozotiera a na pleti neštípe. Takmer nevonia, preto poteší aj tých, ktorí preferujú menej voňavé kúsky. Na jedno použitie stačí menej peelingu, takže balenie vydrží celkom dlho. Obsahuje polynézsky piesok, ktorý je najvyššej čistoty a farmaceutickej kvality. Je jemnučký, ani by som nepovedala, že tam je, ale keď sa dotkne pokožky, jemne a účinne čistí pleť. Nedráždi pleť a je k nej šetrný. Naneste peeling na pleť a krúživými pohybmi masírujte pleť. Vyhnite sa očnému okoliu a okoliu úst. Peeling stačí používať 2 - 3 razy týždenne (tak ho používam ja ako majiteľka zmiešanej pleti) na dosiahnutie krajšej a zdravo vyzerajúcej pokožky. Ľahučký obláčik obsahuje jemný piesok, ktorý dokáže veľmi účinne čistiť pleť, pomáha tak predchádzať novým nedokonalostiam, výrazne ju zjemňuje a rozjasňuje. Výsledkom je žiarivá a čistá pleť.

Plusy:
  • vratný obal
  • výborná ľahká a nadýchaná konzistencia
  • jemná a nevtieravá vôňa
  • piesok je jemný a účinný, nedráždi pleť
  • výborne sa používa
  • čistí, vyhladzuje, zjemňuje a rozjasňuje pleť
Mínusy:
  • nenašla som
Peeling stojí 12,50 a kúpite ho v eshope Soaphorie alebo v partnerských predajniach.

Pozdáva sa Vám peeling? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe