Paletka na obočie

18:16

Obočie na tvári je dominantou, ktorú si ľudia všimnú takmer hneď. Ak je pekne upravené, nejako významnejšie to neregistrujem. Keď je ale vykreslené divoko, výrazne, prípadne je v ňom viac ceruzky ako chlpov, trochu sa nad tým pozastavím. Vždy sa smejem na fotkách najhorších obočí, ktoré nájdete vo viacerých článkoch. Nechcem, aby to vyznelo, že som škodoradostná. Aj ja som mala obočie ako Brežnev a musela som sa oň dôkladne začať starať, aby bolo krajšie a ženskejšie. Niekedy to ale nevyjde a pri obočí naozaj platí, že menej je niekedy viac. Upravovať ho treba rozumne, s citom, aby sme v konečnom dôsledku nepripomínali viac klauna ako krásnu ženu. Roky som verne kupovala jednu paletku na obočie, ale keďže jej cena sa za posledné mesiace astronomicky zvýšila, bolo na čase skúsiť konečne niečo nové.







O Beauty UK paleta na obočie - High Brow - Eyebrow Kit si môžete prečítať:

      "Praktická paletka na obočie ukrýva 3 odtiene, krémový rozjasňovač pod obočie, aplikátor a pinzetu.
Zloženie: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicane, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Synthetic Wax, Paraffinum Liquidum, Methylparaben, Propylparaben. Môže obsahovať: CI 77499, CI 77492, CI 77491. Rozjasňovač: Octyldodecanol, Phenyl Trimethicone, Ceresin, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Hydrogenated Polyisobutene, Candelilla Cera, Beeswax, Cyclopentasiloxane/Cyclohexasiloxane, Mica, Talc, Silica Dimethyl Silylate, Silica, Phenoxyethanol, CI 77891, CI 77492, CI77491, CI77499.
Nie je testovaný na zvieratách"

Produktov na obočie som ešte veľa nemala. Kedysi som mala ceruzku Rimmel (veľmi dobre mi poslúžila, keď som spolu so zlupovacou maskou strhla aj polovicu obočia a dva týždne som si ho musela dokresľovať, čo si ale nikto nevšimol, alebo bol príliš zdvorilý, aby mi to povedal), potom som mala Eylure ceruzku, ktorá bola fakt zaujímavá, set na obočie od Avonu, ktorý ma až tak nenadchol, sadu Elf, ktorú používam roky a nakoniec sa v mojej zbierke nachádza Beauty UK a je krásna sada na obočie. Trochu mi pripomína Oriflame, aj ten chcem časom skúsiť, takže ich budem vedieť porovnať. Sada obsahuje 3 farebné tiene, vosk, aplikátor a perfektnú malú pinzetku na úpravu obočia. Tiene sú odstupňované, takže sa dajú aj celkom pekne kombinovať, aby ste dosiahli svoj potrebný odtieň. Mne vyhovujú hnedé tiene, vďaka ktorým vyzerá obočie prirodzene. Použitie je jednoduché a celkom rýchle. Najskôr nanesiem vosk, ktorý obočie pekne učeše a vďaka nemu na ňom prášková časť lepšie drží. Tá je dobrá, nepráši sa a nanáša sa ľahko. Po vosku nasleduje stredný odtieň, ktorý je zhruba ako moje obočie. Niekedy pridám aj svetlejší tieň, ale väčšinou to nie je treba. Výsledkom je pekné obočie, ktoré vydrží celý deň - ako ho ráno nanesiem, tak ho večer odlíčim. Spolu s priloženým aplikátorom a pinzetkou sa stáva milým prekvapením a považujem ho za vydarený produkt. 
Plusy:
  • 3 odtiene + vosk + aplikátor + šikovná malá pinzetka
  • ľahká aplikácia
  • vosk sa ľahko nanáša
  • odtiene sa neprášia, pekne priľnú k vosku
  • obočie vyzerá pekne, prirodzene, líčenie vydrží celý deň
Mínusy:
  • zloženie
Paletka stojí 6,95 a kúpite ju v eshope www.pinkpanda.sk.

Ako si upravujete obočie? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Na obočie mám takéto sety najradšej, ale tento ma veľmi nezaujal, pretože čierna by mi bola na dve veci a radšej uprednostním také sety, kde sú len farbičky, o ktorých viem, že ich všetky využijem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte som asi nemala set, kde by som využila všetky farby :)

      Odstrániť
  2. Set se mi moc líbí protože je skladný a obsahuje v sobě štěteček i pinzetku takže na cestování naprosto ideální. Já bych rozhodně využila ten světlý stín. Pěkná recenze..

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe