Mana na cesty

17:49

Moja kabelka je jedna veľká záhada. Nikdy neviem, čo tam objavím, strácajú sa tam veci a nové pribúdajú. Váži toľko, že by som s ňou rozhodne dostať nechcela, a zároveň je šikovnou pomôckou pri sebaobrane. Richard sa mi zvykol smiať, že či so sebou nosím aj časť svojej izby, ale nakoniec našiel výhodu ženských kabeliek - keď niečo potrebuje, je to tam - vreckovky, leukoplast, drobné a najnovšie už aj krém na ruky. Kedysi som ho nenosila, ale keď sa ma Riško niekoľkokrát opýtal, či náhodou nejaký nemám, usúdila som, že je dobré ho nosiť. Doma preferujem veľké balenia, ktoré vydržia celkom dlho, v kabelke ale nič veľké netreba. Ideálne je, keď má aj šikovný tvar, aby sa ľahko upratal.






O Mane na cesty si môžete prečítať:

      "Šikovný pomocník v praktickom balení je ako stvorení do príručnej tašky či kabelky a stále po ruke. Maslo hustej krémovej konzistencie je božským pokrmom pre suchú a smädnú pokožku. Bambucké a kakaové maslo v spojení s ľahkým slnečnicovým olejom vytvárajú nemastné avšak hĺbkovo vyživujúce zloženie bohaté na nenasýtené mastné kyseliny, živiny, vitamíny a minerály. Navracia pokožke stratenú vlhkosť a zabraňuje jej opätovnému vysúšaniu. Pokožka sa stáva vláčnou, zamatovo jemnou a hebkou plnou života.

Bez živočíšnych tukov a ropných derivátov, parabénov, glykolov, parfumácie a farbív.

Zloženie: Aqua (voda), Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej)*, Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo)*, Glyceryl Stearate (emulgačná zložka rastlinného pôvodu)*, Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové maslo)*, Cetearyl Alcohol (emulgačná zložka rastlinného pôvodu)*, Copernicia Cerifera Cera (karnaubský vosk)*, Coco-Glucoside (povrchovo aktívna zložka rastlinného pôvodu)*, Phenoxyethanol (konzervant), Benzoic Acid (konzervant), Xanthan Gum (stabilizátor rastlinného pôvodu)*, Dehydroacetic Acid (konzervant)"

Jeden mini krém na ruky so sebou od Soaphorie som už mala. Bol v milom obale so spinkou, dal sa prichytiť vo vrecku kabelky a nemusela som ho tak hľadať kade tade. Jeho obal bol jeho plusom, ale i mínusom. Bol dosť tvrdý a ku koncu som sa nevedela celkom ľahko dostať k zvyškom krému. Nakoniec som si ho nechala doma, rozstrihla som ho a zvyšky krému vybrala, aby so ho nevyhodila. Inak bol veľmi fajn, ľahký, nemastný, s dobrými hydratačnými vlastnosťami. Mana vyzerala byť jeho lepším nástupcom.  Okrem Many na cestu nájdete v ponuke ak Kokosku alebo Bambucku a myslím si, že sú celkom chutné. Nielen mená, ale aj balenia. Krém má 50 ml, plastový obal, kovový vrchnáčik. Obal nie je vysoký, balenie neobsahuje palmový olej. Na začiatok dosť slušné. Po otvorení vykukne hustý biely krém. Také mám celkom rada, aj keď v lete mám radšej redšie, ľahučké, rýchlo sa vstrebávajúce krémy. Vonia veľmi jemne, takmer vôbec. Vonia po orieškoch a je to nevtieravá, ľahká vôňa, ideálna pre mužov aj ženy. Hoci je hustý, nie je hutný ani mastný. Dobre sa rozotiera a celkom rýchlo sa vsiakne bez mastného alebo lepkavého pocitu. Úžasná krémová štruktúra vyživuje pokožku rúk, ostávajú úplne jemné, hydratované a po suchých rukách niet ani stopy. Osvedčil sa mi a časom asi siahnem aj po Bambucke, tiež mi padla do oka :)

Plusy:
  • pekné obaly, milé mená
  • obal je nielen pekný, ale aj praktický
  • jemná oriešková vôňa
  • hustý, nemastný
  • ľahko sa vsiakne bez mastného alebo lepkavého pocitu
  • hydratuje, zjemňuje, chráni pokožku pred vysušovaním
Mínusy:
  • nenašla som
Mana moje očakávania splnila, je to veľmi užitočný kúsok, ktorý sa nestratí ako v kabelke, tak doma na poličke. Stojí 4 eurá a kúpite ju v eshope Soaphorie alebo v partnerských predajniach.

Ktorý krémik na cestu vás najviac zaujal? :)




You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tak u mna je krém na ruky v kabelke už veeelmi dlho nutnostou. Toto vyzerá naozaj zaujímavo a aj tá Bambucka môže byť skvela. Asi zbehnem do Soaphorie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kokoska sa asi v teple rozteká, ale Mana drží aj v teple, tiež by som si ešte zvolila Bambucku :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe