Celkom šikovné za rozumnú cenu

14:15

Už veľmi dlho sa snažím zohnať ideálny produkt na úpravu obočia. Moja rokmi overená klasika zdražela v priebehu pár mesiacov a nemalý peniaz a tak som sa rozhodla hľadať alternatívy. Už som stihla šliapnuť vedľa, kedy som si objednala farbu na obočie, ktorá bola gélová, suprová a tak tmavá, že som sama seba nespoznala :) Tak sa začal kolotoč hľadania od začiatku. Chcela som skúsiť niečo lacnejšie, čo by ale mohlo byť tiež kvalitné. Pri surfovaní na internete som našla celkom milú sadu na obočie, ktorá vyzerala lákavo. Tak som si ju vzala. Na skúšku. Strápnila som sa hneď, ako mi prišla, lebo som ju nevedela otvoriť. Som rada, že doma moji rodičia občas nechápu, čo robím a prečo zasa nadávam.






Sada pre dokonalé obočie od NYC nestojí ani tri eurá, ale hneď na prvé pozretie vidno, že ponúka celkom zaujímavý obsah. Aby ste pochopili, prečo som ho nevedela otvoriť – obsah sa von vysúva, kým ja som to chcela silou mocou otvoriť :) Asi preto, že podobné balenie som mala od inej značky. Toto vysúvanie má ale niekoľko skvelých vlastností. Nič sa z neho nevysype a možno s ním bez obáv cestovať, pretože v kozmetickej taške sa neotvorí. Nemá zrkadielko, ale odpustila som mu to, lebo má malú milú pinzetku ♥ Už mám také dve, ale to vôbec nevadí :) Obsahuje aj mini štetec, ku ktorému mám len jednu pripomienku – mohol by byť obojstranný. Jednou stranou by sa nanášal vosk a druhou farba. Mám to tak radšej, ale celkom som si zvykla. Obsahuje dve časti – biely vosk a hnedý tieň. Našla som ho len v jednom odtieni, čo je trochu škoda, lebo i keď mi tento celkom sadol, nie som s ním na 100% stotožnená a hnedá by mi vyhovovala o chlp tmavšia. Neberiem to však ako veľké mínus, pretože ako som napísala, farba mi celkom sadla. Vosk sa mi nanáša celkom dobre, s tieňom je to už trochu horšie. Občas opadne, občas to trvá, kým to obočie učešem, aby som bola spokojná a vyzeralo to tak, ako má. Je to však len o praxi, lebo zo dňa na deň mi to ide rýchlejšie a lepšie to vyzerá. Dbám na to, aby bolo obočie pekné, pretože to dotvára celkový dojem z tváre viac, ako by sme čakali. Hnedá časť má ešte jedno využitie. Keďže sa jedná o veľmi peknú matnú a sýtu hnedú, môžete ho použiť aj ako očný tieň (ale odporúčam len s podkladovou bázou, aby dlhšie vydržal). Za tú cenu dostanete do rúk šikovný kúsok, no chýbajú iné odtiene, takže poteší len brunetky. Budem hľadať ďalej, lebo môj vysnený kúsok na obočie som ešte nenašla. Tento ho na chvíľu solídne zastúpil. A ešte je aj rozkošný.

Plusy:
  • Pevné balenie, ktoré chráni obsah
  • Má pinzetku a celkom šikovný štetec (iba jednostranný)
  • Farebná časť je dobre pigmentovaná
  • Časom môžem povedať, že aplikácia je celkom jednoduchá
  • Pekne vykreslí obočie, farba je intenzívna
  • Vydrží celý deň
Mínusy:
  • V ponuke nie je viac odtieňov

Nájdete  v eshope Notino.

Akú sadu na obočie máte najradšej?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe