Nový pieskový v mojej zbierke

18:54

Pieskové laky sa v mojej poličke udomácnili pred rokmi a už odtiaľ neodišli. Naopak, je ich stále viac a viac. Farieb, značiek, veľkostí. Kedysi dávno som bola Star, keď sa ku mne dostal lak od Gabriely Salvete. Stardust Enamel je limitovaná edícia lakov na nechty, ktorá je inšpirovaná hviezdami strieborného plátna v spojení s kozmopolitným štýlom. Odtiene Dark Blue, Deep Violet, Black Me up! a Stardust by mali vydržať až 7 dní.  Posledný spomenutý lak sa stal novým členom mojej početnej rodiny. Myslela som si, že všetky sú pieskové, ale vyzeralo to tak, že len ten jeden. A keďže na ne nedám dopustiť, musela som ho mať.








Gabriella Salvete Stardust Enamel lak na nechty má 11 ml a je v peknom flakóne (ozaj neviem, ako sa tomu po správnosti povie), ktorý je ako ľadová kocka. Zapadol medzi tie ostatné, lebo je oslnivý. Pieskové laky milujem pre niekoľko ich vlastností. Obyčajne sú v sýtych farbách, ktoré nechty krásne ozdobia. Dobre a ľahko sa nanášajú bez ohľadu na to, či sa podkladový lak použije alebo nie. Rýchlo uschnú, vďaka čomu mi nelezú na nervy. A dlho vydržia. Toto všetko som očakávala aj od môjho nového miláčika. Štetec je trochu užší. Za posledné mesiace som si zvykla na tie široké, ale tento je celkom fajn. Vybehnem s ním mimo nechtu  častejšie ako s inými, ale rýchlo to opravím s korektorom laku. Širší štetec by ma potešil, ale aj s týmto som sa dokázala stotožniť. Je to krásna čierna farba, ktorá má strieborné pieskové čiastočky a vyzerá ako vesmír. Doslova. Prekvapilo ma, ako farbí. Nemôžem povedať, že farba by nebola intenzívna. Je, ale nie v prvej a jednej vrstve. Keď som ho nanášala prvý raz, prišiel mi veľmi vodový  a vôbec to nevyzeralo ako pieskový lak. Ako schol, menil sa, ale potrebujem minimálne dve vrstvy, aby bol taký, ako chcem. V dvoch vrstvách (a viac) vyzerá naozaj dokonalo a prejaví sa krásny pieskový efekt. Takýto lak som hľadala už dlhšie, lebo čierny som nemala a žiaden z tých, čo som práve doma mala, sa mu nepodobal. Bol skôr sivý ako čierny a tak mi chýbal. Výdrž je taká rôzna. Doteraz mi dlhšie ako 4 dni nevydržal. A aj to som ho na končekoch musela trošinku opraviť. Občas sa stane, že s trblietkou sa odtrhne aj kúsok laku. Opraviť sa to dá ľahko, keď sa malý nedostatok zatrie, nie je to vidno. Výdrž výraznejšie neovplyvnil ani podkladový lak, preto ak sa ponáhľam, nemusím ho použiť. Schne rýchlo a trochu ťažšie sa odlakuje. Po dlhej dobe som hľadala odlakovač s acetónom, aby som ho dokázala dostať z nechtov. Nechcem, aby to vyzeralo, že s ním nie som spokojná, lebo  to by nebola pravda. Naopak, pre jeho oslnivú krásu som sa stala jeho vernou fanúšičkou napriek drobným chybičkám krásy, ktoré má. Rozhodne stojí za skúsenie.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Menší, ale celkom dobrý štetec
  • Dobre sa lakuje
  • Potrebné dve vrstvy pre krásny vzhľad
  • Rýchlo schne, nelúpe sa vo veľkom, je sýtej farby, vydrží zhruba 4 dni

Mínusy
  • Ťažšie sa odlakuje
  • V jednej vrstve veľmi pekne nevyzeral

Nájdete ho v eshope Elnino, kde sa dá v akcii kúpiť za 3 eurá.

Používate pieskové laky? :)







You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Od této značky mám pouze jeden lak. Tento je krásný, já třpytky miluji :)

    Přeji Ti šťastný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šťastný nový rok aj tebe :)
      Súhlasím, trblietky sú úžasné :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe