Zoznámte sa s Kamilou

19:11

Deň bez pleťovej vody si neviem predstaviť. Ráno je prvým (prípadne druhým) krokom, ktorým začínam svoje kozmetické rituály. Pleťovou vodou si vyčistím tvár od nečistôt, naštartujem ju a pripravím na denný krém/sérum a make up. Večer sa zasa micelárkou odlíčim, pleť dôkladne vyčistím, nanesiem kvetovú vodu a nočný krém/sérum/olej. V lete, keď je horúco, si ju v priebehu dňa striekam na pleť aj na osvieženie. Nečudo, že jej miniem naozaj veľa. Posledným prírastkom je Kamilla (občas s jedným l) - pleťová voda s rovnakým pH ako slzy.









O Kamille si môžete prečítať:

       "Jemná pleťová voda s rovnakým pH ako slzy, ideálna na tvár aj oči, ktorá jemne odstraňuje make-up a nečistoty bez podráždenia pleti. 
Destilovaná voda z harmančeka upokojuje a destilovaná voda z limetky osviežuje. Môže byt použitá aj ako obklad na unavené, opuchnuté a červené oči.
Indikácia: VŠETKY TYPY PLETI. Ideálna pre citlivú pleť. Obsahuje upokojujúce zložky, bez vôní, parabénov a farbív."

Zaujala ma popisom, že má rovnaké pH ako slzy. To ma k nej tak nejak prilákalo a rozhodla som sa ju vyskúšať. Páčilo sa mi aj to, že je v ponuke v dvoch veľkostiach - 200 a 400 ml. Ak sa mi malé zapáči, pôjdem aj do veľkého, povedala som si, keď som sa pre ňu  rozhodla. Balenie je priesvitné, plastové a pomerne ľahké, vďaka čomu si ho so sebou brávam aj na naše túlačky. Je síce pravda, že keď ideme niekam na dva tri dni, mám viac kozmetiky ako oblečenia, ale ono bez nej to jednoducho nejde :) Ešte aj pleťovú masku si beriem so sebou, ak niekam idem na viac ako dva dni. Kamila (originál Kamilla má na mňa až moc l) veľmi nevonia. Je pravda, že niekde v pozadí je cítiť kamilku, ale viac menej môžem povedať, že nie je cítiť nič. Ani mi to neprekáža, lebo aj keď milujem všetko voňavé, občas zmena nezaškodí. Jej použitie je veľmi príjemné, pretože na pleti ju nie je takmer vôbec cítiť. Na odličovanie sa mi neosvedčila, ale oči nedráždi a neštípu z nej. Make up odstraňuje dobre, ale radšej ju používam nakoniec pred použitím krému. Pokožku upokojuje, ak je podráždená, zjemňuje a osviežuje. Pokojne ju možno použiť aj po holení alebo depilácii, pokožku upokojuje a zjemňuje začervenanie. Je šikovným pomocníkom, ktorý je vhodný aj na citlivú pleť. Zloženie je viac menej celkom fajn. Zapáčila sa mi. 

Plusy:
  • dve veľkosti balenia
  • menšie je ľahšie, plastové, aj sa s ním dobre cestuje
  • nevonia
  • nedráždi oči ani pokožku
  • čistí, upokojuje, zjemňuje a osviežuje pokožku
Mínusy:
  • nenašla som
200 ml balenie stojí 9,90 eur a nájdete ho v eshope Skin Medical.

Patrí kamilka k vašim obľúbencom v kozmetike? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe