Maska s aktívnym čiernym uhlím

19:28

Instagram je strašná vec! Ako kozmetický maniak tam nachádzam veci, ktoré sa mi veľmi páčia a potom musím nakupovať. Tak to bolo aj pri pleťových maskách od The Soap Shop :) Zbadala som štyri a páčili sa mi všetky! Tak som začala selektovať, že veď nemôžem mať všetky...no a kúpila som si tri. To som toho ale vyselektovala teda. Ale na moju obranu musím povedať, že ak je niečo, čo sa u mňa doma určite minie, tak je to práve pleťová maska, lebo bez nej už fungovať nechcem a neviem.

the soap shop cosmetics


Čistiaca pleťová maska s aktívnym uhlím

čierna pleťová maska

maska s čiernym aktívnym uhlím

O pleťovej maske s čiernym aktívnym uhlím si môžete prečítať:

       "Vyrobené z kaolínu a aktívneho uhlia z udržateľných zdrojov. Táto maska pomôže vytiahnuť a absorbovať nečistoty a toxíny, vyvážiť mastnú pokožku a dať tvári jas! Pridali sme citrónový olej pre jeho prirodzené antiseptické a tonizujúce vlastnosti, nehovoriac o jeho ľahké, povznášajúce vôňu. Arganový olej a vitamínu E vám zaistí hladkú a vyživenú pleť. Použite raz týždenne.

Naneste na tvár, vynechajte okolie očí a pier. Oddýchnite si po dobu 10 minút, potom zmyte teplou vodou. Perfektná starostlivosť pre pleť raz za týždeň.
Obsah: 100 g
Zloženie: Aqua, Kaolin, Glycerin, Coco-Glukosid, Bentonit, Mandlový olej, aktivní uhlí prášek, Butyrospermum Parkii, Arganový olej, Coconut Alcohol, Citronový olej,glycerylstearát, limonen, olej ze semen slunečnice, dehydrooctová kyselina"

Keď sa mi doma nejaká maska minie, jednoducho si kúpim ďalšiu. No a niekedy aj všetky tri :) Moja mamina vždy len krúti hlavou, keď ma vidí vykladať si do poličky novú kozmetiku. Že na čo mi to zasa je. Ale keď niečo potrebuje, presne vie, že to v tej poličke nájde :) Značku The Soap Shop som nepoznala, ale keď som ju zbadala, v duchu som zvýskla. Niektoré kúsky boli neuveriteľne roztomile a tak som kúpila aj viac, ako mi bolo treba. Nevadí. Ako prvú som začala skúšať masku s aktívnym uhlím. V kozmetike ho považujem za skutočný skvost.

Produkty s jeho obsahom zbavujú čiernych bodiek a akné bez podráždenia. Aktívne uhlie dokáže viazať vlhkosť, nečistoty a škodlivé látky. Takto rozpustené nečistoty z pleti je možné ľahko odstrániť. Má vynikajúce antibakteriálne účinky, čo prispieva k zamedzeniu tvorby akné a  pupienkov. Ako hovorím, skvost. Pleťová maska je v plastovom kelímku a vyzerá celkom pekne. Omnoho viac ma prilákala obsahom, ktorý vyzeral ako našľahaná sivá pena. Krása. Po otvorení som z nej bola unesená, ale musím povedať, že krásne vyzerá, ale nevonia. Je to taká typická vôňa kozmetiky s uhlím, no neprekáža mi to. Som na ňu zvyknutá, pripomína mi vôňu zeme

Je krémová a skvelo sa nanáša ako prstami, tak aj štetcom. Mám radšej štetec, je to rýchlejšie, lepšie, také elegantnejšie. Na vyčistenú pleť ju nanášam v tenkej vrstve a nechám pôsobiť okolo 15 minút. Ako schne, odoláva oteru a ľahšie sa umýva hubkou  a vlažnou vodou. Pokožka nie je podráždená ani červená. Ako prvé ma zaujímalo, či mi zmizli existujúce čierne bodky. Nezmizli. Tie ostali na mieste. Pleť bola ale čistejšia, jasná a žiarivá. Pekne upokojila zápal a jemne ju vyhladí. Neostáva vysušená a krém či olej sa do takto vyčistenej pleti ľahšie vsiakne a preniknú do nej výživné látky. Je matná, hladká a menej náchylná k vzniku nových nedokonalostí. Veľmi šikovná maska sa mi zapáčila na prvý pohľad a musím povedať, že som spokojná.

Plusy:
  • šikovný plastový obal
  • hustá, krémová
  • dobre sa nanáša
  • nedráždi pokožku
  • dobre sa umýva
  • pleť čistí, zjemňuje, detoxikuje, upokojuje, vyhladzuje, je svieža a jasná
Mínusy:
  • čakala som, že viac odstráni čierne bodky
Nájdete ju za 5,70 eur v eshope Kúzlo kúpeľa.

Máte skúsenosti s kozmetikou s čiernym aktívnym uhlím? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Masky s černým uhlím a jílem miluju.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě se tahle maska líbí :-) nechci od masky to, aby mi tečky odstranila nějak extra zázračně. Jasně, že by mi to nevadilo. Za to bych se ani nezlobila, ale myslím si, že to není ani v silách masek.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, to ja také masky mám :) Ale aj táto je dobrá, už som ju takmer minula.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe