Nová značka v DM-ke a o tom, ako sme sa neskamarátili

18:07

Novinky v DM-ke sledujem s pomerne veľkým nadšením. Nakupujem tam už roky Baleu a Alverde, ale rada si kúpim aj iné dmkovské značky, najmä DM Bio, Denkmit, Ebelin či skvelé pančušky Stella Jones. Za posledné mesiace pribudli aj iné značky, o ktorých ste si u mňa mohli prečítať - LVLY, 183 days by Trend it up a dnes bude reč o Мой by Stefanie Giesinger. Nebudem klamať, obalmi a eleganciou ma uchvátila a tak som sa nevedela dočkať, kedy od nej niečo vyskúšam. Žiaľ, môj prvý produkt bol sklamaním, no chcela by som ešte iné. A začalo to celkom idylicky. 

Мой by Stefanie Giesinger

Názov ma veľmi nenadchol. Nie že by to bolo podstatné, ale tiež to môže na kupujúceho zapôsobiť. Мой by Stefanie Giesinger nie je zrovna jednoduché. Slovo Мой v názve pochádza z ruštiny a v preklade znamená „môj“. Stojí za ňou nemecká topmodelka a influencerka Stefanie Giesinger, ktorá vložila do týchto vegánskych produktov znalosti a skúsenosti. Obsahujú zložky ako ryžový, kokosový olej a extrakt z papáje. V ponuke nájdete 5 produktov:
  • čistiaci pleťový gél
  • beauty koncentrát, ktorý som skúsila
  • denný pleťový krém
  • hydrogélové očné vankúšiky Golden
  • pleťová maska

Pleťový koncentrát v ampulkách Beauty

Beauty koncentrát som si vybrala preto, lebo takéto produkty mám veľmi rada. Podobných som mala niekoľko od rôznych značiek. Väčšinou som bola spokojná, a preto sa na ampulky vrhnem vždy s elánom a nadšením. Obyčajne sú to ľahké séra, prípadne olejové séra na týždeň. Aj v tomto balení je 7 ampuliek, ale mne vydržali asi dva týždne. Ani raz som jednu ampulku neminula naraz. Z viacerých dôvodov, o ktorých si prečítate o pár riadkov nižšie.

Pleťový koncentrát v ampulkách

Pleťový koncentrát v ampulkách Beauty zloženie

ampulky

Značka má zelené obaly, ktoré pôsobia veľmi sviežim a optimistickým dojmom. Ampulky sú v rozkošnej krabičke, ktorá sa otvára a zatvára bez toho, aby ste museli dať dolu vrchnák. Okrem siedmich ampuliek je tam plastový uzáver, ktorý poslúži na odstránenie skleného vrchnáku ampulky. Tu bol pre mňa prvý kameň úrazu. Ako dcéra zdravotníka som videla otváranie sklených ampuliek s liekom nespočetne veľakrát.  Keď som bola malá, fascinovane sledovala, ako sa naberá do striekačky roztok a ako ľahko to laborantkám či sestričkám ide.  Vždy je ale riziko, že pri silnejšom tlaku jednoducho pukne a drobné sklené úlomky ostanú v ruke a po zemi. Dávno som sa naučila otvárať ich držiac v utierke. Pri týchto sa mi rozdrobila len jedna a proste mi to prekáža. Lepšie sú tie gumenné (vyzerajú ako slzy, má ich aj Balea), lebo riziko, že sa mi niečo stane, je minimálne. Samozrejme, každý je iný a vám možno toto balenie nijako nevadí. Je to síce elegatné, ale pre mňa nepraktické. Aj preto, že ak by mi vykĺzla z krabičky, ktorá nie je uzavretá, môže sa rozbiť.


Dobre, povedala som si, že ak bude obsah super, kašlem na to, že budem vysávať sklené pozostatky. Nevedela som sa dočkať večera, keď si pleť dôkladne vyčistím a následne nanesiem sérum. Konzistenciou pripomína vodu a keď sa do ampulky zahľadíte, uvidíte vnútri akoby zlaté bublinky - perličky. Okrem toho obsahuje aj kofeín a extrakt z papáje. Zapáčila sa mi aj vôňa. Sladká, akoby ovocná, s ľahkým závanom exotiky. Keď som ich prvý raz použila, doznievala u mňa chrípka a jemnú vôňu som takmer neucítila. No po asi dvoch dňoch som si konečne vychutnala sladkú a lahodnú vôňu. Doposiaľ to bola tá idyla. Teraz ideme na to, prečo sme sa neskamarátili.

Ako prvé ma naozaj prekvapilo to, že pení. Produkt, od ktorého som čakala hydratáciu a rozjasnenie, proste penil a za svet sa nechcel vsiaknuť. Preto som ani raz nepoužila celú ampulku na pleť a krk. Dlho by sa vsakoval a navyše som nemala na pleti veľmi príjemný pocit. Nebola mastná ani lepkavá, to sa nedá povedať, ale nebolo mi to príjemné. Aj cez to by som sa nejako dokázala prekusnúť. No s mojou pleťou sérum nič neurobilo. Rozjasnenie som si nevšimla, pleť nebola o nič viac hydratovaná. Po prvom použití ma to neznepokojilo, povedala som si, že to príde, ale neprišlo to. Verila som, že taká kráska mi nejako pomôže, ale je to akoby som sa natierala vodou, len menej komfortné. Asi skúsim ešte masku a vankúšiky pod oči. 

Plusy:
  • krásne balenie, elegantné a jednoduché
  •  príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • ampulka dosť veľká na dve použitia
Mínusy:
  • sklené ampulky
  • sérum pení
  • s mojou pleťou nič neurobilo
Nájdete ho vo vašej DM drogérii za 8,39 eur.

Skúsili ste niečo od tejto značky? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. O této značce jsem ještě neslyšela, ale budu dál pozorovat recenze, jestli tu ještě nějaké dáš, a kdyžtak bych to ráda zkusila, hlavně ani nejsemznalá v tomto produktu, jelikož ho vůbec nepoužívám a dneska jsem o něm slyšela prvně. :D Moc pěkná recenze a balení je fakt pěkné, minimalistické.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Plánujem ešte masky kúpiť :) Verím, že to bude v krátkej dobe :)

      Odstrániť
  2. To vypadá zajímavě :) tohle sérum i značku vidím poprvé. Ale zřejmě ho nevyzkouším..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som zvedavá na masku, či si značka napraví reputáciu :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe