Radosť

14:47

Mylo zasa milo prekvapilo! Barb mala pre nás pripravených pár zmien  a pozornému oku fanúšikov do očí udrelo niekoľko drobností. Prvou je zmena dizajnu, ktorá možno trochu prekvapila. Stretla som sa s rôznymi názormi, kým jednej skupine chýbajú tie staré, druhá je novým odevom nadšená. Ja by som to tak povedala, že niektoré sú pekné, iné ma nadchli menej, ale minimalizmus sa dnes nosí a Mylu to pristane. Veď podstatne dôležitejší je obsah, ktorý sa v tých roztomilých obaloch ukrýva, no nie?  Hneď som si spásala wishlist, ktoré by som chcela a prvým kúskom, ktorý potešil moje srdiečko, bol kúpeľový olej. Radosť. Tak sa volá. Tú aj šíri.


kúpeľový olej  Radosť

kúpeľový olej  Radosť

kúpeľový olej  Radosť zloženie

kúpeľový olej

O kúpeľovom olejovom géle si môžete prečítať:

       Luxusní způsob jak zvláčnit, provonit a rozmazlit Vaši pokožku. Rostlinné a esenciální oleje se uvolní a rozpustí v teplé vodě a dokonale zrelaxují tělo i mysl.
Proč si ho zamilujete?
Smyslnou afrodiziakální vůni tvoří kombinace růže, neroli, pomeranče, vanilky a pačuli. Přestože gel neobsahuje žádná mýdla ani tenzidy, které by mohly pokožku vysušit, gel účinně čistí a zbavuje pokožku nečistot.
Složení: Glycerine, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Sucrose Laurate, Citrus aurantium Dulcis Fruit Water, Vitis Vinifera Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Helianthus Annuus Seed Oil & Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus officinalis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil & Rosa Damascena Flower Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil & Vanilla Planifolia Fruit Extract, Citrus Aurantium Oil, Citrus Sinensis Peel Oil, Pogostemon Cablin Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Lithospermum Erythrorhizon Rott Extract, Anisyl Alcohol*, Citral*, Hexyl Cinnamal*,Citronellol*, Geraniol*, Eugenol*, Limonene*, Linalool*, Farnesol** Přirozeně se vyskytující v esenciálních olejích


Mylo obdivujem pár rôčkov a z každého nového úlovku mám veľkú radosť. Nie je to tak dávno, čo som ospevovala balzam na nohy alebo sérum Ako Vánok. Práve článok o ňom sa stal najčítanejším článkom v histórii blogu a ešte dlho ho asi žiaden iný nepredbehne :) Olejový gél Radosť opantal moje zmysly. Kombinácia ruže, vanilky, pomaranča,  pačuli a neroli je prudko návyková a nečudujem sa, prečo sa volá tak, ako sa volá. Lebo vyvoláva radosť, harmonická vôňa prinavracia pokoj a kúpeľ je naplnený božskou vôňou. Je krásna, svieža, ženská a rýchlo som si zvykla na to, že súčasťou mojich kozmetických rituálov. Vôňa ale nie je to jediné, čo je na ňom zaujímavé. Konzistencia je hustejšia, gélová a pôsobí mastnejšie, no nie je to celkom tak. Možno ho použiť dvomi spôsobmi:
  • ako prvý som skúsila olejový kúpeľ. Do horúcej vody som pridala trochu radosti. Je v tmavej plastovej fľaštičke s pumpičkou, takže jednak je chránený pred znehodnotením a jednak sa dobre dávkuje. Do horúcej vody som pridala gél a nechala sa rozmaznávať. Šírila sa okolo mňa krásna vôňa a pokožka bola po kúpeli vláčna, hladká na dotyk a jemne voňala. Je to zmyselná ženská vôňa a poteší ako nás, tak aj naše drahé polovičky.
  • možno ho použiť miesto sprchového gélu. Pokožku umýva bez podráždenia. Nádherne ju prevonia a hydratuje. Po kúpeli je jemná a všade okolo mňa na okamih cítim ružu a neroli
Gél je veľmi zaujímavo vymyslený, lebo či sa použije do kúpeľa alebo ako sprchový gél, výsledok je vždy očarujúci. Je to jeden z tých kúskov, ktoré si človeka získajú pre čarovnú vôňu a pomôže zrelaxovať telo i myseľ.

Plusy:
  • tmavý plastový obal  s pumpičkou
  • prekrásna vôňa
  • dobrá konzistencia
  • pomáha relaxovať
  • možno ho použiť ako olej do kúpeľa
  • vhodný miesto sprchového gélu
Mínusy:
  • nenašla som
Za 15 eur ho nájdete v eshope Krásná každý den.

Máte obľúbený produkt od Myla? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe