Božský krém na ruky Nobilis Tilia

18:06

Každý  z nás má svoju obľúbenú vôňu, ku ktorej sa v kozmetike veľmi rád vracia. U mňa je to predovšetkým levanduľa, ale nepohrdnem žiadnou kvetinovou alebo vanilkovou vôňou. Občas je ale dobré spoznať niečo nové a nemôžeme vedieť, či sa z toho nevykľuje nová láska. Myrha nie je v mojom svete ničím neznámym, ale aj tak ju veľmi nevyhľadávam. Napriek tomu ma veľmi zaujal krém na ruky s myrhou Nobilis Tilia. Stalo sa presne to, čo som spomenula pár riadkov vyššie - našla som novú kozmetickú lásku.

Nobilis Tilia krém na ruky s myrhou

Nobilis Tilia krém na ruky s myrhou zloženie

Nobilis Tilia krém na ruky s myrhou ingrediencie

 krém na ruky s myrhou

V lete som na krém na ruky trochu zabúdala. Chodievala som spať neskoro v noci a keď bolo horúco, nechcelo sa mi. Samozrejme, netrvalo dlho a odzrkadlilo sa to na suchšej a citlivejšej pokožke, ktorá potom aj svrbela. Takže prišiel čas na záchranu, ktorou sa stal poklad od Nobilis Tilia.


Krém na ruky Nobilis Tilia je balený v plastovom obale s pumpičkou. Zdobený je jednoducho, ale vyzerá pekne a vďaka väčšiemu vrchnáčiku roztomilo. Pumpička je výborný spôsob, ako ochrániť krém pred napríklad baktériami z okolia a má to šmrnc. Priznám sa, že jedna drobná výčitka by tu bola – ide trochu ťažšie stlačiť a následne sa dvíha veľmi pomaly, takže na ďalšie množstvo si treba trochu počkať. Nie je to výraznejší problém, funguje, len to ide pomalšie. Najlepšie je naniesť krém na ruky, kým sú suché a potom ho dôkladne rozotrieť. Čím menej ho v obale je, tým ťažšie pumpička ide, ale dobrá správa je, že vďaka baleniu dostanete von úplne celý obsah a nič tak nevyjde navnivoč.

Prekvapilo ma, ako rýchlo som si obľúbila jeho vôňu.  Nie je ani sladká, ani výrazná, a predsa je v nej niečo, čo si rýchlo zapamätáte. Pokojne ho môžu  používať aj muži a ľudia, ktorí neobľubujú veľmi voňavú kozmetiku. Je to presne ten typ produktu, ktorý si zamiluje celá. Páči sa mi na ňom, že je veľmi hustý, ale nemastný. Rýchlo sa vsiakne a ruky ostávajú jemné, môžem ešte čítať či pracovať.

Obsahuje lahôdky ako kakaové a bambucké maslo, ktoré hydratujú a regenerujú suchú, drsnú a namáhanú pokožku. Myrha má antibakteriálne a regeneračné účinky. Krém hodnotím ako vynikajúci. Pokožku hydratuje do hĺbky, krásne ju zjemňuje. Ak máte ruky popraskané, tak v priebehu pár dní sa scelia a zjemnia.

Ešte jeden bonus som si nechala na záver. Výborne účinkuje aj na drsnú pokožku chodidiel. Pre lepší výsledok si ho môžete naniesť na noc a použiť bavlnené rukavičky alebo ponožky. Je to krém, ktorý je ideálny na dovolenky alebo výlety, lebo so sebou nemusíte brať veľa produktov. Prírodná kozmetika je podľa mňa čarovná a jej zloženie obyčajne na jednotku s hviezdičkou. Nobilis Tilia vie, ako na to.

Plusy:
  • pekný obal s pumpičkou
  • krásna vôňa
  • hustý, ale nemastný
  • môže sa použiť aj na nohy alebo ako telové mlieko
  • pre celú rodinu
  • hydratuje, zjemňuje, vyživuje, regeneruje pokožku, je zdravá a krásna
Mínusy:
  • pumpička sa občas horšie stláča
Krém na ruky s myrhou nájdete v eshope Nobilis Tilia za  11,16 eur.


Máte obľúbenca od Nobilis Tilia? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tak ten sa mi hodí počas chladných dní, mám pocit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite áno :) Teraz som si kúpila druhé balenie, lebo zima sa blíži a chcem predísť vysušeniu a podráždeniu. A rada si ním natieram aj nôžky, potom sú hodvábne jemné :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe