Krásne Artdeco

18:17

Dokonalá manikúra tak nejak ku mne patrí. Občas sledujem, ako sa slnečné lúče odrážajú od trblietajúcich sa nechtov a je to krajšie. Už niekoľko rokov kupujem laky od osvedčených značiek. Vybudovala som si svoje malé impérium a pribúdajú mi nové farby. Ako správny milovník kozmetiky ale rada siahnem aj po niečom novom, čo ešte nepoznám a mohlo by sa to stať novým miláčikom. 

Artdeco Art Couture Nail Lacquer lak na nechty


Artdeco lak na nechty

Artdeco Art Couture Nail Lacquer lak na nechty 689

Artdeco Art Couture Nail Lacquer

 Art Couture Nail Lacquer lak na nechty

Lak na nechty Artdeco Art Couture

Lak na nechty

Lak na nechty Artdeco Art Couture si ma získal okamžite. Už v eshope vyzeral krásne, preto ma upútal. Keď som ho láskyplne vybrala z krabice, vedela som, že budeme veľkí kamaráti. Ponuka odtieňov sa na prvý pohľad nemusí zdať veľká, ale nájdete tam ružovú, červenú i pastelovú - tie najzákladnejšie farby. Po nie dlhom váhaní som si vybrala 689 Terra Red, ktorú by som definovala ako, hmmm. Niečo medzi červenou a hnedou. Takú som nemala a asi aj preto si ju stále vychutnávam. 

Obal je vyšší a štíhlejší, pekný. Má 10 ml a je to celkom šikovné balenie, ktoré sa dá minúť bez toho, aby lak stuhol (aj keď máte lakov viac a striedate ich). Štetček nie je veľmi široký, ale stále sa s ním dobre lakuje a ide to rýchlo. Od tých tenučkých som si odvykla a ak sa mi dostane do rúk, ide to pomaly :) Nevadí, veď tento rituál krásy si vychutnávam a dávam si veľký pozor na to, aby bola manikúra pekná. 

Farba je zvláštna. Naozaj by som povedala, že je trochu hnedá a trochu červená. Ale krásna! Neviem sa na ňu vynadívať. Veľkým plusom je vynikajúce krytie. Už v prvej vrstve nechty výborne zafarbí a nepresvitá moja prirodzene biela farba. V dvoch je to dokonalé a vyzerajú ako gélové. Rýchlo schne a nevysušuje nechty, takže sa mi v ňom netvoria bublinky. Krásne sa leskne a doslova žiari. Odlakovanie ide ľahko a rýchlo, nezafarbí nechty.

Jediným mínusom, ktorý lak má, je výdrž. Niekedy sa odlupuje už po dvoch dňoch a musím ich opraviť. Samozrejme, veľmi zaváži aj to, čo robíte. Nechty vydržali na výlete, kde sme sa viac menej len túlali, štyri dni. Doma, kde umývam dlážky, riady, seba a pracujem, kde treba, to môže byť menej. Lak nepuká ani nepraská, len sa na koncoch olupuje. Nie je to veľký problém, pretože sa to dá celkom nenápadne opraviť, ale len raz či dva, potom je to vidieť. V podstate môžem ale povedať, že mi to neprekáža, lebo farba by ma aj tak omrzela a vymenila by som ju za inú.

Celkovo hodnotím lak ako veľmi dobrý. Zvažujem aj ďalšie dve farbičky, nádhernú ružovú a tmavo fialovú, až takmer čiernu. Ľahkosť aplikácie a krásny vzhľad hovoria za jednoznačnú kúpu. Ako lakomaniak by som pokojne vzala aj všetky, ale učím sa menej nakupovať a viac míňať zásoby, tak to budú maximálne dva :)

Plusy:
  • zaujímavé farby na výber
  • pekný obal
  • šikovný štetec
  • lak na nechty sa dobre nanáša
  • rýchlo schne
  • nevysušuje nechty, nerobia sa v ňom bublinky
  • výborné krytie
  • nádherný lesk
  • ľahko sa odlakuje, nefarbí nechty
Mínusy:
  • niekedy vydrží len dva dni
Nájdete ho v eshope Notino.

Máte nejaký lak od Artdeco? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. Ja som z neho bola celkom nadšená a hoci som nevedela tú farbu úplne presne popísať, takú som ešte nemala :) Tak musela byť moja :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe