Ako vonia citrusová rosa?

16:17

Starať sa o pleť môže byť veľmi ťažké a naopak, aj veľmi jednoduché. Všetko závisí od správneho výberu kozmetiky a tomu predchádza poznať svoj typ pleti a jej stav. Niekedy pomôžu odborníci, niekedy nájdeme informácie na internete alebo u kamošky. Podstatné je vedieť, ako sa o ňu postarať tak, aby kvitla. Už dlho si hovorím, že je veľká škoda, koľko času ma trápilo akné. Keby som na strednej a vysokej vedela toľko, čo teraz, vyhla by som sa bolestivým ranám, jazvičkám a nedostatku sebavedomia. Čo už, čas nevrátim, ale každý deň mám možnosť urobiť pre ňu to najlepšie. Nedám dopustiť na prírodnú kozmetiku a dnes by som vám rada ukázala kúsok, ktorý je ušitý ma mieru pre potreby zmiešanej pleti. 


Citrusová rosa Mylo zloženie

Citrusová rosa Mylo

Tonikum na zmiešanú a mastnú pleť

 Mylo Citrusová rosa - Tonikum na zmiešanú a mastnú pleť

Zdravá pleť je krásna pleť a určite to poznajú všetky ženy. Je pravda, že čím sme staršie, tým skôr sa objaví nejaký problém, na ktorý sme ešte nemuseli byť pripravené, ale s kvalitnou kozmetikou to ide jedna radosť. Veľmi rada nakupujem slovenskú prírodnú kozmetiku, pretože už neraz ma presvedčilo o svojich kvalitách. Aj preto som skúsila ďalšiu novú pleťovú vodu. Mylo Citrusová rosa je tonikum určené na zmiešanú a mastnú pleť a rovno môžem povedať, že patrí k tomu najlepšiemu, čo som skúsila.

Mylo má minimalistické obaly, ktoré sa mi páčia. Na papierovom obale (nie je to krabička, len kúsok, na ktorom nájdete informácie o zložení a podobne) nie je nič zvláštne, omnoho krajšie sú tmavé sklené fľaštičky s rozprašovačom. Tie na toniká majú 100 ml a fakt jemný rozprašovač, takže sa s ním dobre manipuluje a vodu ľahko rozprášite po pleti. Rovno môžem povedať, že ak by bolo aj 250 ml balenie, rada by som ho mala doma :)

Jeho vôňa je veľmi príjemná, svieža a citrusová. Vďaka svojej ľahkosti sa človek teší na každé jedno použitie a večerný alebo ranný beauty rituál je hneď o niečo krajší. 
Obsahuje prírodné extrakty z rozmarínu, pomarančového kvetu (neroli), papáje a citróna, preto necítite nejaký konkrétny citrus, ale ľahkú citrusovú vôňu, na ktorú si rýchlo zvyknete. Tonikum pleť nevysušuje ani nedráždi, naopak, prináša jej úľavu.

Mylo Citrusová rosa bojuje hneď na niekoľkých frontoch. V prvom rade si pri pravidelnom používaní môžete všimnúť, že póry sa stiahnu a reguluje sa produkcia kožného mazu. Pleť nie je taká mastná, dlhšie vydrží matná a pekná. Je svieža, jemná a hladká ako decká prdelka a navyše jej tonikum pomáha aj proti prejavom starnutia. Je skvelým podkladom pod pleťové oleje alebo olejové séra, potom sa lepšie vsiaknu do pleti a neostáva po nich mastný film. 

Mylo je jedna z našich značiek, ktorá presne vie, čo robí a robí to dobre. Jej kozmetiku obľubujem už nejaký ten piatok a čoskoro prinesiem recenziu na jej pleťový krém, ktorý sprvu nevyzeral až taký wau, ale nakoniec sa z neho vykľul poklad.

Plusy:
  • pekný minimalistický oba
  • šikovný rozprašovač
  • pekná svieža vôňa
  • zaujímavé zloženie
  • Mylo Citrusová rosa reguluje produkciu kožného mazu, póry sú stiahnuté, pleť je matná, svieža a jemná, bojuje aj so starnutím pleti
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Mylo alebo v partnerským predajniach, kde stojí 19 eur. 

Máte skúsenosti so značkou Mylo? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe