Ceruzka na obočie, ktorá ma nadchla

16:39

Upraviť si obočie bol pre mňa vždy boj. Aj po rokoch mám pocit, že som na to úplne ľavá a každý hneď vidí, že to celkom dobre neviem. Trvalo mi dlho, kým som si ho začala upravovať. Medzi úplne prvé produkty, ktoré som na jeho úpravu skúsila, patrí ceruzka na obočie. Jej použitie je jednoduché, precízne, rýchle a ľahko sa zastrúha, aby sa s ňou dobre pracuje. Potom ma zasa oslovil gél na obočie, ktorý zaistí perfektne vyzerajúce obočie a dlho vydrží. Zvykla som si na oboje, ale v posledných mesiacoch mi oveľa viac vyhovuje práve ceruzka na obočie a musím povedať, že som jednu vynikajúcu našla. Vlastne som od nej veľa nečakala, ale mám už tretie balenie a vrátim sa k nej zasa.


Max Factor Real Brow Fiber Pencil

Max ceruzka na dokonalé obočie

Max Factor Real Brow Fiber Pencil ceruzka na obočie

Max Factor Real Brow Fiber Pencil

 Začalo sa to úplne štandardne - minula sa mi jedna ceruzka na obočie z Avonu. Bola obojstranná, z jednej strany farba, z druhej rozjasňovač. Najmä v lete to bolo obrovské sklamanie, lebo keď sa pleť potila, farba bola všade a obočie vyzeralo ako mokré. Minula som ju, ale nákup som trpko oľutovala. Po takejto skúsenosti som chcela niečo omnoho lepšie, aj keď som sa trochu bála, aby som nemala podobnú skúsenosť. Prešla som si ponuku, porovnala ceny a recenzie, zhodnotila svoje finančné možnosti a voľba padla na Max Factor Real Brow Fiber Pencil. Mám pár vysnívaných kúskov, ktoré chcem skúsiť (len sú trochu drahšie, tak čakám), no táto ceruzka sa zaradí k mojim stáliciam.
 
Max Factor Real Brow Fiber je menšia a hrubšia, nevyzerá ako klasická ceruzka na oči. Vyhovuje mi to, je iná, pekná a dobre sa drží. Ja som si vybrala odtieň medium brown, ktorý mi sadol super. Okrem neho si môžete vybrať ešte zo štyroch ďalších odtieňov. Má 1,83 gramov, vydržala mi pár mesiacov. Strúha sa prekvapivo dobre, myslela som si, že to pôjde o niečo ťažšie. Kupujem si strúhadlo na tenké i hrubé ceruzky (bežne dostupné v drogérii) a úplne stačilo. Vrchnáčik drží dobre a ani v kozmetickej taštičke z ceruzky nespadne. Za celú dobu sa mi ani raz nestalo, že by sa zlomila. Píšem to úmyselne, lebo pár razy sa mi z umývadla skotúľala na zem.

Maľovanie s ňou je pre mňa zábava. Viete, ako som už spomenula, mne sa obočie líči ťažko. Neviem si pomôcť, ale vždy mám pocit, že nie je rovnaké (úprimne, nie je celkom rovnaké od prírody) a trvá mi, kým ho pekne vykreslím. Videla som, že sú v ponuke rôzne šablóny, ale v mojom prípade by to asi dobre nedopadlo. Každopádne učím sa a možno raz o svojom obočí nebudem mať žiadne pochybnosti :)

Max Factor Real Brow Fiber Pencil ceruzka na obočie si ma získala tým, že obočie vyzerá prirodzene. Veľmi dobre ho zvýrazní a celkové líčenie vyzerá dobre, celkom rada sa potom na seba pozriem aj do zrkadla. Miesta, kde je chĺpkov menej, pekne vyplní a obočie vyzerá hustejšie. Na učesanie ešte potrebujem štetec na obočie, aby som ho aj dotvarovala a je hotovo. Táto ceruzka je odolnejšia voči oteru, počas dňa sa nestráca, takže ako obočie ráno namaľujem, tak ho večer odmaľujem a keď sa náhodou spotím, nemusím sa báť, že farba bude  všade naokolo. Celkovo ceruzku na obočie od Max Factor hodnotím ako veľmi vydarenú a cenovo dostupnú.

Plusy:
  • na výber viacero odtieňov
  • obočie vyzerá prirodzene
  • pekne vyzerá
  • dobre sa strúha
  • ľahko sa s ňou manipulujeň
  • zzvýrazní línie obočia a podčiarkne jeho prirodzenú krásu
  • nerozmazáva sa
  • líčenie vydrží celý deň
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Notino.

Máte radšej ceruzky na obočie alebo gély? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe