Krém s kyselinou hyalurónovou a kmeňovými bunkami od Ryor

14:51

Vybrať si vhodnú kozmetiku nemusí byť vždy úplne jednoduchá úloha. Azda najväčšiu úlohu pri výbere zohráva typ pleti. Môžete si kúpiť najlepšiu kozmetiku pod slnkom, ale bude vám na nič, pokiaľ nesadne vášmu typu. Už dávno pradávno som si urobila test, z ktorého mi jednoznačne vyšlo, že moja pleť je zmiešaná a aby mi nebolo ľúto, aj problematická. Vďaka tomu si viem kúpiť kozmetiku, ktorá zabojuje s nedokonalosťami pleti a zabezpečí jej krásu a zdravie. Najmä v posledných rokoch sa objavilo mnoho anti age ingrediencií, ktoré dokážu výrazne spomaliť starnutie pleti a prinavrátia jej mladistvý vzhľad. Po tridsiatke som si začala všímať, kde všade sa starnutie prejaví, niekedy aj poriadne rýchlo :) V takomto prípade vám poradím jedno - vyberte si kozmetiku podľa zloženia, ideálne, aby obsahovala látky ako retinol, bambucké maslo, kyselina hyalurónová, vitamín C alebo koenzým Q10. Dnes by som vám rada povedala pár slov o kréme, ktorý obsahuje práve kyselinu hyalurónovú a platí, že za málo peňazí dostanete ozaj veľa muziky.


RYOR Marine Algae Care krém s kyselinou hyalurónovou a kmeňovými bunkami zloženie

krém s kyselinou hyalurónovou a kmeňovými bunkami

RYOR Marine Algae Care krém

Ryor Marine Algae Care krém s kyselinou hyalurónovou a kmeňovými bunkami

Pred časom som nutne zháňala krém, ktorý by bol vhodný na deň aj noc. Prešla som si ponuku, porovnala ceny, prečítala recenzie. Mala som na to vyčlenených do 20 eur a nerátala som, že ani nie za desať eur nájdem poklad. Stalo sa a mne sa do rúk dostal Ryor Marine Algae Care krém s kyselinou hyalurónovou a kmeňovými bunkami. S českou značkou Ryor som sa stretla už pred rokmi a získala si ma kvalitnými výrobkami, ktoré nezruinujú peňaženku a obyčajne bez problémov splnia, čo sľúbia. 

Nebudem klamať, obal nijak oslňujúci nie je. Biela tuba s plastovým vrchnáčikom je ozdobená fialovou etiketou a pôsobí ozaj jednoducho, no pekne. Veľmi však oceňujem pumpičku na dávkovanie, ktorá sa ľahko stláča a viete regulovať, koľko krému dostanete von. Na tvár netreba ani celú jednu pumpičku, míňa sa pomaly a jednoznačne je to super investícia. Má 50 ml a to, čo je na ňom perfektné, ešte len prichádza.

Krásne vonia. Neviem, k čomu by som to prirovnala, ale v tej vôni je niečo, čo mi vonia ako leto. Inak to popísať neviem, vonia sladko, ľahko, nevtieravo a nie výrazne. Konzistencia je ľahká a krémová, do mojej zmiešanej pleti sa krém dobre vsiakne bez toho, aby ostala mastná alebo zaťažená. Krém s obsahom rastlinných kmeňových buniek, vysokou koncentráciou kyseliny hyaluronovej a arganového masla je vhodný pre vekovú kategóriu 30+, no obľúbila si ho aj moja mamina, ktorá má raz toľko.

Ryor Marine Algae Care krém s kyselinou hyalurónovou a kmeňovými bunkami vynikajúco hydratuje pleť počas celého dňa, čo oceníte v každom ročnom období. Pôsobí aj na jemné linky a vrásky, ktoré pekne vyhladí. S tými hlbšími si už neporadí, ale spolu s kvalitnými pleťovými sérami a inými pomocníkmi sa dajú zjemniť. Môžete ho pokojne používať aj pod make up, vsiakne sa a nerobí žmolky. Pleť je úplne jemná, pevnejšia a pružnejšia. Nemám mu čo vytknúť, neskutočne milo prekvapil a ako som už povedala, za tú cenu je to úplná paráda. 

Plusy:
  • obal jednoduchý, ale pekný
  • obal s pumpičkou
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • ľahko sa vsiakne bez mastného filmu
  • neupcháva póry
  • vhodný pre 30+
  • míňa sa pomaly
  • cena
  • Ryor krém s kyselinou hyalurónovou a kmeňovými bunkami vynikajúco hydratuje pleť, zjemňuje jemné linky a vrásky, pleť je jemná, pevnejšia a pružnejšia

Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino, kde pravidelne prebiehajú super akcie alebo dostanete fajn darčeky k nákupu.
 


Používate kozmetiku Ryor? Máte svojho obľúbenca? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tak tento krém neznám, ale ráda bych si nějaký koupila, protože v práci neustále používám dezinfekci i mýdlo na ruce a potřebuji je hydratovat :-) Všechny krémy už mi došli a stále hledám nějaký dobrý :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento pleťový krémik je vážne dobrý, vrelo ho odporúčam skúsiť :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe