Kokosový kondicionér, s ktorým som sa vôbec neskamarátila

16:49

Kondicionéry míňam vždy rýchlejšie ako šampón. Asi je to tým, že keď nepení, musím si ho proste dať na vlasy viac. Alebo mám neodbytný pocit, že ho musí byť na hlave dostatok na každom kúsku vlasov. Inak si to neviem vysvetliť a podobne sa mi zvyknú míňať aj masky na vlasy. Mojou zbierkou sa mihlo už nespočetne veľa kondicionérov, niektoré boli za babku, iné boli luxusné a drahé. Dnes by som vám rada povedala pár slov o jednom z tých lacnejších kondicionérov, ktoré nájdete v obchodíkoch ponúkajúcich prírodnú kozmetiku. Značka Organic Shop je britská a podľa slov výrobcu obsahujú minimálne 98 % prírodných zložiek a jej obaly sa dajú ľahko recyklovať. Nebola to moja prvá skúsenosť s touto značkou, skúsila som vynikajúci peeling, a preto som sa na ďalší kúsok tešila. Žiaľ, nebola som úplne spokojná.


Organic Shop - Kokos & Maslovník - Hydratačný kondicionér zloženie

Organic Shop - Kokos & Maslovník - Hydratačný kondicionér ingrediencie

Organic Shop - Kokos & Maslovník - Hydratačný kondicionér

Organic Shop Kokos a bambucké maslo hydratačný kondicionér

Keď ma nejaká značka zaujme, rada sa k nej opäť vrátim a vyskúšam nejaký iný produkt. Našla som tak už mnoho stálic, ktoré mi doma nesmú chýbať a spolieham sa na ne v časoch krajnej núdze. K nákupu tohto tohto kondicionéru ma viedla zvedavosť a výborná cena - za 250 ml som vtedy nedala ani tri eurá. Organic Shop - Kokos & bambucké maslo hydratačný kondicionér má nepochybne dobrú cenu, no úplne nadšenie z neho sa nedostavilo.

Obal je pomerne nenápadný, pravdepodobne by som sa za ním v kamenej predajni ani neotočila. V eshope som pri ňom zakotvila zloženiu, lebo bambucké maslo považujem už roky za poklad. Potom som si všimla cenu a nebolo viac o čom - kondicionér skončil v košíku. Balenie má praktickú pumpičku na dávkovanie, vďaka ktorej je použitie jednoduché, rýchle a zvládnem to aj v prípade, že už je veľa hodín a ledva držím oči otvorené. 

To, čo ma neskutočne sklamalo, je jeho vôňa. Bola tak príšerne umelá, že bola vlastne až hnusná a tak som každé použitie trpela. Pôvodne som ho chcela vyhodiť, ale je mi ľúto vyhodiť akúkoľvek kozmetiku, pretože mi to príde ako plytvanie. Nechcela som ho však nikomu ponúknuť, tak sa nakoniec pomaly minul. Ono to môže znieť bláznivo, že som niečo nechcela používať, lebo to smrdí, ale fakt som sa musela nútiť do použitia. A to sa len zriedkakedy sťažujem na vôňu. Konzistencia bola redšia, ale to mi až tak neprekážalo. 

Čo sa účinkov týka, tie považujem za veľmi priemerné. Mám suchšie vlasy, ktoré potrebujú poriadne vyživiť (preto používam oleje, rôzne zábaly a masky, ktoré im prinavrátia vitalitu) a tento kondicionér s nimi neurobil nič. Za jediné výraznejšie plus považujem to, že sa po jeho použití dali dobre rozčesať. Tam sa to však končí, pretože inak som na vlasoch nespozorovala žiadne iné zlepšenie. Nedostavil sa žiaden wau efekt, výraznejší lesk či hydratácia. Povedala by som, že neurazí, ale ani neoslní. Nestál ani 3 eurá a hoci sa pýši prírodnými ingredienciami, už by som sa k nemu viac nevrátila.

Plusy:
  • šikovný obal s pumpičkou
  • redšia konzistencia, celkom dobre sa s ním pracovalo
  • vlasy sa po použití dobre rozčesávali
Mínusy:
  • nezaujímavý obal
  • veľmi umelá nepríjemná kokosová vôňa
  • nedostavila sa výraznejšia hydratácia, spevnenie alebo lesk vlasov
  • veľmi priemerný kúsok, ktorý neoslnil
Kupovala som ho za nejaké 2,90 eur v jednom z eshopov s prírodnou kozmetikou. 


Ktorý produkt vám v poslednej dobe vôbec nevoňal? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tento jsem ještě nikdy neměla. Ale kondicioneru jsem vyzkoušela už opravdu hodně, že už bych o tom taky mohla napsat článek. Jednou jsem našla jeden dobrý, jenže já mám dlouhé vlasy a nebyl cenově nejlevnější, to bych jich vypotřebovala hodně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak to je presne napísané, keď sú vlasy dlhšie a minie sa ho veľa, potom je to naozaj finančne nákladnejšie. Asi každý z nás občas hľadá niečo lacnejšie, keď si to situácia vyžaduje, no toto bol krok vedľa. Ale napríklad taký Kallos je lacný a ešte som sa so zlým kúskom nestretla. Ozaj je to o tom, či máme šťastie a narazíme na niečo super alebo nie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe