Zmatňujúci fixačný sprej, s ktorým si vykúzlite bezchybné líčenie

16:12

V lete make-up nepotrebujem. Pleť je nádherne opálená, zjednotená, bez akejkoľvek chybičky. Vždy sa na toto obdobie teším, lebo líčenie potom trvá pár minút (špirála, ceruzka na oči a na obočie) a pokojne môžem vyraziť do sveta. Keď však opálenie pomaly, ale isto zmizne, opäť siahnem po BB kréme alebo make-upe, keď si to situácia vyžaduje. Už dlhé roky používam fixačný sprej na make-up, ktorý výrazne predĺži trvácnosť make-upu a zabezpečí, že vyzerá výborne aj dlhé hodiny po nalíčení. Mala som ich mnoho a vďaka tomu som zistila, že pokiaľ máte nekvalitný fixačný sprej, líčenie skôr pokazí. No pokiaľ máte kvalitný a naozaj šikovný kúsok, máte vyhraté. Nie je teda fixačný sprej ako fixačný sprej a ak narazíte na nejaký paškvil, treba hľadať ďalej. Dnes by som Vám rada ukázala jeden z tých, ktoré by som zaradila medzi vydarené kúsky.


Makeup Obsession Matte Fix zmatňujúci fixačný sprej na make-up zloženie

Makeup Obsession Matte Fix zmatňujúci fixačný sprej na make-up ingrediencie

Makeup Obsession Matte Fix zmatňujúci fixačný sprej na make-up

Makeup Obsession Matte Fix zmatňujúci fixačný sprej na make-up

Zatiaľ vynikajúce fixačné spreje som mala napríklad od Makeup Revolution, I ♥ Revolution či od Rimmel,  v pláne mám aj NYX, MAC a ďalšie. Vždy sa snažím vyberať podľa recenzií, hoci občas nakupujem aj zo zvedavosti. To bol aj tento prípad a keď Makeup Obsession Matte Fix zmatňujúci fixačný sprej na make-up skončil v košíku, nevedela som, čo ma bude čakať. Nakoniec sa z neho vykľul šikovný pomocník. 

Fixačné spreje sa obyčajne pohybujú vo veľkosti  50 - 100 ml a tento nie je výnimka. Má 100 ml a je v bielom plastovom obale s dobrým rozprašovačom (rozumej, dobre strieka na dosť veľkú plochu, nie len nejaký kde tu prsk prsk). Do mojej kozmetickej taštičky padne ako uliaty, lebo tam vždy nechávam dostatok miesta pre fixačné spreje. Jeho vôňa nie je výrazná a skôr alkoholová, no neprekáža. Jednak sa na to rýchlo zvyká a jednak je aplikácia taká rýchla, že si ani nemám veľa času uvedomiť si ju. Konzistencia je klasická tekutina, rýchlo sa vstrebe (alebo uschne je asi lepšie slovo) a pleť neostáva lepkavá. 

Fixačný sprej Makeup Obsession Matte Fix je ako stvorený pre majiteľky zmiešanej aj mastnej pleti. Aby make up naozaj vydržal, používam zmatňujúcu podkladovú bázu (skúšala som aj hydratačnú alebo rozžiarujúcu, ale nikdy to nebolo úplne super), potom nanesiem vrstvu make-upu (vo výnimočných prípadoch korektor, ak treba nejaký fliačik alebo vyrážku zakryť) a púder. Veľkú úlohu zohrávajú aj kvalitné štetce, ktoré majú značný podiel na dokonalom nanesení produktu. A ešte nasleduje fixačný sprej, ktorý rýchlo uschne a je hotovo.

Tento fixačný sprej od Makeup Obsession pekne zmatňuje na dlhé hodiny, takže nehrozí, že sa rýchlo začnem lesknúť. Make-up vydrží v stave ako po nanesení o dosť dlhšie a líčidlá sa nerozmazávajú, lepšie odolávajú oteru a rovnako ani neblednú (používam ho aj na očné tiene a ceruzky na oči a obočie). Pri použití tohto spreja si musím make-up opraviť počas pracovného dňa raz, obyčajne pred cestou domov, ale potom je do večera stále pekný. Za mňa spokojnosť, splnil, čo sľúbil, pleť sa nezhoršila a líčenie vyzeralo k svetu :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • vôňa nevýrazná, nie je rušivá
  • ľahko sa používa
  • aplikuje sa na make-up/púder, rýchlo uschne a nezanecháva lepkavý film
  • make-up vydrží v stave ako po nanesení o dosť dlhšie a líčidlá sa nerozmazávajú, lepšie odolávajú oteru a neblednú
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho v eshope Notino.


Patria fixačné spreje do vašej povinnej výbavy? :)















You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe