Olaplex je proste láska

14:40

Dostala som chrípku. Viac ako týždeň pred predoperačnými vyšetreniami, necelé dva týždne pred Vianocami a tri týždne pred operáciou. Žiadne veselé soplíkovanie, ale teplota cez 39 stupňov a nezaberal Paralen, boleli ma všetky kĺby a svaly, hrdlo horelo a žalúdok protestoval aj pri obyčajnej vode. Masaker. O vianočnej nálade som ani nesnívala. Jedinou výhodou bolo, že som si pozrela Wednesday (dvakrát), Stranger Things alebo Heartstopper. Myšlienka, že musím zasa do nemocnice, mi na pohode nepridala. Ale dnes som sa konečne nejako pozbierala, aby som si mohla chvíľu písať. Mala som dlhý zoznam super produktov, o ktorých som chcela napísať pár slov. Podstatnejšie však bolo, aby som sa dostala rýchlo do formy a vzali ma do nemocnice. Ale články budú :) A dnes by som vám rada povedala, prečo je Olaplex skutočná kozmetická láska a prečo mi už doma nebude chýbať.


Olaplex Bond Maintenance No°.4C Clarifying šampón

Olaplex Bond Maintenance No°.4C Clarifying šampón zloženie

Olaplex Bond Maintenance No°.4C Clarifying šampón ingrediencie

Olaplex Bond Maintenance No°.4C Clarifying shampoo

Olaplex Bond Maintenance No°.4C Clarifying šampón

O tom, že Olaplex stojí za zmienku aj nákup, ste si mohli prečítať v tomto článku. Spomínam v ňom regeneračný šampón Olaplex, ktorý mi veľmi pomohol zlepšiť kvalitu  vlasov a ešte stále mám z toho prvého balenia asi tretinu. Míňa sa ozaj pomaličky, takže sa do neho opláca investovať. Rozhodla som sa vyskúšať aj Olaplex Bond Maintenance No°.4C Clarifying šampón a zistiť, ktorý je lepší. No, lepší nie je ani jeden a vlasy sú opäť o niečo krajšie. 

Čistiaci šampón je v rovnako tvarovanom, ale bledomodrom obale a pôsobí na mňa ako nebíčko. Bledá modrá je ozaj jemná a nenápadná, vyzerá to pekne. Šampón môžete kúpiť vo veľkosti 250 ml alebo 1 liter, pričom to väčšie je lacnejšie a som si istá, že na dlhé mesiace by som na nákup nemusela myslieť. každopádne je už v mojom wishliste spolu s dvojlitrovým regeneračným  šampónom :) Jeho vôňa je nádherná, povedala by som, že mi pripomína tuti frutti, sladkú, trochu ovocnú a šťavnatú. Vlasy potom nádherne voňajú. A keďže opäť už malé množstvo výborne pení, zasa ho stačí používať po troške.  A raz týždenne. 

Olaplex Bond Maintenance No°.4C Clarifying šampón je unikátny v tom, že využíva širokospektrálny čistiaci systém, ktorý odstraňuje nečistoty zaťažujúce vlasy. Dokáže to bez toho, aby narušil štruktúru vlasu. Prečo je to dôležité? Odpoveď je jednoduchá, dokonale vyčistené vlasy vyzerajú zdravšie a lepšie vstrebajú  ošetrenie na obnovu a posilnenie vlasov. Dokáže odstraňovať minerály z tvrdej vody, usadeniny a mastnotu, vyťahuje veľa nečistôt vrátane ťažkých kovov, chlóru a znečisťujúcich látok. V podstate by sa dalo povedať, že tento šampón mi nemal chýbať nikomu. 

Teda môžeme spokojne napísať, že dokáže z vlasov odstrániť nečistoty, o akých sme zrejme ani netušili. Faktom je, že vlasy sú umyté výborne, sú ľahké, vzdušné a nádherne jemné. Dajú sa dobre upraviť, menej sa lámu a opäť musím podotknúť, že aj vypadávanie je na tom opäť lepšie. Nie sú vysušené a šampón vyhovuje aj ekzému. Nelepší sa, no podstatnejšie je, že sa nehorší. Celkový dojem je na jednotku s hviezdičkou. Spolu s regeneračným šampónom sa výborne dopĺňajú, vlasy ožívajú, bohatnú a vyzerajú zdravo. Palec hore, s touto značkou nekončím! A na Elnine stojí tento šampón okolo 33 eur, no v zľave ho v pohode kúpite za dvacku. 

Kallos Hair Pro-Tox Hair maska na vlasy

Kallos Hair Pro-Tox Hair maska na vlasy zloženie

Kallos Hair Pro-Tox Hair mask

Kallos Hair Pro-Tox Hair maska na vlasy

K šampónu musí byť dobrá maska alebo kondicionér, bez nich si to už neviem predstaviť. Mám rada veľké balenia, lebo sa pomalšie míňajú. Kallos Hair Pro-Tox Hair maska na vlasy má až liter (ale pokojne si môžete kúpiť aj štvrťlitrové balenie), preto som sa tento raz rozhodla pre ňu. A keďže so značkou Kallos mám samé dobré skúsenosti, vedela som, že idem na istotu.

Balenie je fajn, je to veľká plastová nádoba, ktorá sa dá aj po minutí celkom dobre využiť. Ocino ich má v pivnici už niekoľko, poslúžia na zamiešanie farieb, odkladanie štetcov a iných vecí, ktorých sa v rodinnom dome nájde vždy dosť. Má krásnu krémovú konzistenciu a úžasne vonia. Tak sladko, príjemne, je to jedna z tých vôní, na ktoré si hneď zvyknete. Môže sa zdať, že pôsobí lacno a jednoducho, ale nenechajte sa oklamať minimalistickým obalom - vo vnútri sa ukrýva omnoho viac. 

Obľúbila som si ju okamžite, no na niektoré výsledky si treba chvíľu počkať. Okamžite vidíte, že vlasy sa ľahko rozčesávajú, sú jemné, hebké a lesklé. Pri pravidelnom používaní sú silnejšie, pevnejšie, menej poškodené a hydratované. Maska ich regeneruje, obmedzuje štiepenie končekov, lámanie vlasov a sú pružnejšie. Myslím, že so šampónom Olaplex sú ideálna dvojica a do tejto masky pôjde zasa, pretože za liter nedáte v akcii ani tri eurá. Tiež ju nájdete na Elnino.


Patríte aj vy k fanúšikom týchto značiek? :)











You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe