Hydratačná pleťová hmla s vôňou lúky

16:01

Myslím si, že asi žiaden rok ma nenaučil toľko, ako tento. Keď sa spätne obzriem, bol veľmi náročný, ťažký, plný emócií a boja s okolnosťami. Ochorela som zo stresu. Operovali ma. Budú ma operovať. Nikde som nemohla cestovať a nikde som teda nebola. Operovali mi Richarda. Na okamih som nenávidela celý svet. Nemohla som chodiť. Siahla som na dno svojich síl. Ale naučila som sa, že žiadna práca nestojí za slzy, bolesť a chorobu. Že v sebe viem nájsť strašne veľa sily. Že v konečnom dôsledku do seba všetko zapadne a nakoniec sa človek dostane tam, kde mal byť. Že niekedy sa naozaj musíme naučiť tancovať v daždi. Nebolo to ľahké. A ešte chvíľu nebude. Ale viete čo? Stále som živá, trochu zdravšia ako som bola a ešte stále mi ostali nejaké sny. Blogu som sa venovala menej, ako som chcela. A chcela by som veriť, že budúci rok to konečne bude lepšie. So želaniami treba opatrne, lebo vesmír ich občas splní doslova, ale trochu inak, ako by sme si predstavovali. A tak nejdem myslieť na to, ako začnem nový rok. Ale ten starý ukončím voňavo :)


Anti-pollution ochranná pleťová hmla LÚKA zloženie

Anti-pollution ochranná pleťová hmla LÚKA ingrediencie

ochranná pleťová hmla

Manufaktura Anti-pollution ochranná pleťová hmla Lúka

V eshope Manufaktura nakupujem rada, pretože sa jedná o veľmi peknú, voňavú a účinnú kozmetiku. Obľubujem pivný šampón a sérum proti vypadávaniu vlasov, medovkový masážny gél, ružovú pleťovú kozmetiku a vo wishliste mám toho ešte omnoho viac. Musím však minúť zásoby a Ježiško tento rok priniesol viac kozmetiky ako po iné roky :) Jedným z mojich obľúbencov je aj Anti-pollution ochranná pleťová hmla Lúka, mám druhé balenie a ešte s ňou rozhodne nekončím.

Vyzerá dobre. Biely plastový obal s rozprašovačom je ozdobený etiketou posiatou lúčnymi kvetmi či bylinkami a prvý dojem bol na jednotku s hviezdičkou. V eshope to vyzeralo pekne, ale doma, keď som ju vytiahla z krabice, bola ešte krajšia. Pri vôni som si tiež spokojne vydýchla, lebo pleťová hmla vonia jemne a pekne. Môj priateľ síce povedal, že mu pripomína vôňu v čakárni u zubára, ale tu sme sa úplne nezhodli :) 

Ochranná pleťová hmla Lúka je namiešaná tak, aby chránila pleť pred poškodením oxidačným stresom, upokojovala ju, hydratovala a zmierňovala príznaky starnutia. Ja som ju používala buď na okamžité osvieženie a hydratáciu počas dňa (najmä keď bolo vnútri viac vykúrené) alebo ako podklad pod pleťový olej/olejové sérum. Tie by sa nemali nanášať na suchú pleť, inak ostane mastná. Vďaka pleťovej hmle sa však pekne vsiakne a neostane mastný film ani pocit zaťaženej pleti.

Stále tvrdím, že tieto hmly sú poklad. Mám doma vždy minimálne dve a hneď, ako jednu miniem, druhú dokúpim. V lete ich nechávam v chladničke a keď ich potom použijem, pleť je okamžite svieža a spokojná :) Manufaktura a jej Anti-pollution ochranná pleťová hmla Lúka ma milo prekvapili - pleť je žiarivá, svieža a jemná a ako som spomenula, mne aj pekne vonia.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • praktický rozprašovač hmlu rozptýli, je veľmi jemná
  • príjemne vonia
  • vhodná na okamžité osvieženie pleti alebo ako podklad pod pleťový olej/olejové sérum
  • pleť osviežuje, hydratuje, zjemňuje
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope alebo v predajni Manufaktura, jej cena je 11,80 eur za 155 ml.


Máte obľúbený produkt z kolekcie Lúka? :)






 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe