Detoxikačná maska, ktorá je prudko návyková

16:41

Život s akné nie je ľahký. Bolí nás celá tvár a necítime sa komfortne, lebo to každý vidí. Keď som mala 15 rokov a objavilo sa akné, netrpela len pokožka, ale aj psychika. Cítila som sa škaredá, nechcená a najradšej by som sa schovala niekde v tieni, aby ma nikto nevidel. Vtedy som o starostlivosti o pleť veľa nevedela a tak som sa nevyvarovala niektorých bežných chýb. V dôsledku toho mám na pleti pár jazvičiek, ktoré sú už síce mojou súčasťou, no nemuselo to tak byť. Aj preto sa dnes snažím šíriť osvetu, podeliť sa o tipy na skvelú kozmetiku a verím, že sa nájde niekto, kto z nich bude mať radosť :) Viete, čo ma na tom ešte baví? Že si s kamarátkami vymieňame nápady a skúsenosti a potom vznikajú nové a nové články. V prípade dnešnej recenzie je to tak, že som si nechala poradiť a našla som ďalšiu výnimočnú masku na akné a problematickú pleť. 


I'm from Mugwort upokojujúca maska zloženie

I'm from Mugwort upokojujúca maska

I'm from Mugwort mask

I'm from Mugwort upokojujúca maska

Pleť s akné potrebuje láskavú starostlivosť. Nielen vyčistiť, ale aj hydratovať a upokojiť, aby mohla byť zdravá a krásna. Mojimi najvernejšími spoločníkmi v boji s akné sú jednoznačne pleťové masky. Kórejská kozmetika momentálne v mojej poličke prevažuje a aj dnes sa pozrieme na pleťovú masku, ktorá ku mne docestovala až z ďalekej Kórey. I'm from Mugwort upokojujúca maska je vytvorená pre potreby citlivej pleti so sklonom k akné a nezaujme len svojím vzhľadom, ale aj účinkami. 

Táto upokojujúca maska je zelená od krabičky až po etiketu a plastový vrchnáčik skleného obalu. Vyzerá jednoducho, ale dobre a páči sa mi aj priložená špachtlička, ktorou môžete masku vyberať z obalu. Má 110 gramov a míňa sa pomaly, lebo sa dá pekne aplikovať v tenkej vrstve. Od tejto značky mám aj ryžovú masku, o ktorej ste si už na blogu mohli prečítať tu. Každá je trochu iná, no vynikajúco doplnia vašu skincare rutinu a doprajú pleti luxusnú starostlivosť. 

Keď som ju prvý raz vybalila z krabičky a poobzerala som si ju zo všetkých strán, mala som zmiešané pocity. No, skrátka, nemala som pocit, že by vyzerala nejako vábne. Všetko sa zmenilo v okamihu, keď som ju ovoňala. I'm from Mugwort upokojujúca maska má sviežu zelenú vôňu (ak by zelená voňala, voňala by takto) a je to radosť používať ju. Konzistencia je ako hustý gél, ale ako som spomenula o pár riadkov vyššie, so štetcom sa ľahko naniesť v tenkej vrstve. Neštípe ani v prípade, ak máte na pleti vyrážky, naopak, pri akné prináša vytúženú úľavu. 

Prečo by ste po nej mali siahnuť, ak vás trápi akné?
  • pomáha ho upokojiť. Ak bolí, je začervenané a citlivé, upokojí ho a hneď sa cítite lepšie
  • pomáha ho lepšie a rýchlejšie zahojiť, znižuje jeho viditeľnosť a opäť musím povedať, že sa cítite lepšie
  • pleť je po použití omnoho čistejšia, jemnejšia a príjemnejšia na dotyk
  • môžete ju používať aj častejšie, ak treba, aj každý deň
  • obsahuje látky, ktoré majú  antibakteriálne, protiplesňové, protizápalové účinky
  • zmizne svrbenie a ten nepríjemný pocit, že sa vyrážky musíte chytať
  • pleť je hydratovaná a osviežená
Netreba sa jej báť, môžete ju striedať s čistiacimi maskami (tie môžu aj vysušiť, preto je príjemnou alternatívou) a pleti dodá to, čo potrebuje. Aj vďaka nej sa nedokonalosti tvoria menej, rýchlejšie sa ich zbavíte, pleť ostane svieža, čistá a upokojená. Už po prvom použití som vedela, že to neostane len pri jednom balení, pretože I'm from Mugwort maska je malý poklad. Zatiaľ som od I´m from mala dve masky, no plánujem svoju zbierku rozšíriť. Fakt sa mi páči. 


Nájdete ju v eshope Notino.


Máte svoju obľúbenú pleťovú masku proti akné? :)




You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe