Medový pleťový peeling

18:54

Dnes som vám písala o telovom peelingu, ktorý momentálne používam a keďže som chorá a nemôžem ísť ani von, tak som si povedala, že napíšem článok aj o pleťovom peelingu, ktorý mi aktuálne robí radosť. Pred pár týždňami som našla stránku Maxcare, ktorá ma nadchla, lebo na jednom mieste som našla Kawar aj Ryor. Kawar poznám, mám doma mydielko, Ryor chcem skúsiť. Zaujala ma kozmetika Pleva, ktorú som dovtedy nepoznala. Firma Pleva je jednou z najstarších spoločností spracovávajúcich med a včelie produkty v Českej republike. Chovom včiel sa spoločnosť zaoberá už od roku 1969 a výrobou medových produktov a medovej kozmetiky od roku 1990. Firma sa nezaoberá len spracovaním medu ale aj ostatných včelích produktov ako peľu, propolisu a materskej kašičky. Ako jediný na trhu spracovávajú včelí jed - apisin. Pleva sa môže pochváliť najširším sortimentom medovej kozmetiky - celkovo ponúka 69 produktov. Viac nájdete na tomto odkaze: http://www.maxcare.sk/3_pleva.

Pleva - Medový peelingový krém


Má 50 gramov



O výrobku si môžete prečítať:

      "Med je prirodzený zdroj bielkovín, minerálnych látok, vitamínov a enzýmov. Medový peelingový krém jemne odstráni odumreté bunky a vyhladí vám pleť. Takto vyčistená pleť lepšie absorbuje účinné látky. Po peelingu je vhodné naniesť medový krém alebo pleťovú masku, tým sa pleť viac zjemní, vyživí a stane sa hladkou a pružnou.



Zloženie: Aqua, Glycerol, Polyethylene, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyacrylamide and C13-14 Isoparafin and Laureth-7, Honey, Dizolidinyl Urea, Methylparabene, Propylparabene, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Perfume, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoane, d-Limonene."


Objednala som si peeling, pleťovú vodu, balzam na pery, propolisovú masť, šampón a odličovacie obrúsky. Ako prvý som začala používať peeling, neviem, nejako som sa najviac tešila práve na ten. Často zdôrazňujem, že dva-tri razy do týždňa neuškodí pleti maska a pleťový peeling. Pokožka je po ich použití čistejšia, krajšia a celkovo vyzerá zdravšie. Peeling je v sklenej dóze ( sa mi tam to slovo tak hodilo, miesto téglika :)), ktorá je trochu ťažšia, ale vyzerá  to veľmi pekne. A určite ju využijem aj po minutí peelingu, keď si do nej budem odkladať nejaké drobnosti (môj ocino si do plastových obalov od krémov odkladá šrauby, klince, drôtiky, ukladá si to do krabice a je to oveľa prehľadnejšie, upratané). Vôňa je veľmi príjemná, sladká, naozaj medová, nepôsobí umelo. Konzistencia je trochu redšia, ale nesteká, preto som s ňou veľmi spokojná. Sú v nej menšie, ale účinné peelingové čiastočky. K pleti sú veľmi šetrné, aj keď trošku pritlačím, nemusím sa báť, že by som pleti uškodila. Používam ho ako prvý krok v čistení pleti, navlhčenú pleť masírujem krúživými pohybmi a zmyjem vlažnou vodou (to, samozrejme, nie je podmienka, ale ja si v zime aj zuby umývam v teplej vode :)). Potom použijem gél/mliečko a pleťovú vodu. Pleť je po jeho použití jemnučká, čistejšia a poradí si aj s čiernymi bodkami ( nie výrazne, ale je to lepšie) a necítim žiadne pnutie. Začala som ho používať aj s pleťovou vodou tejto značky a sú podarená dvojica, pleť je krajšia a musím si zaklopať, ale naozaj čistejšia, lebo za posledné týždne som nepostrehla novú vyrážku.

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná, sladká vôňa
  • dobrá konzistencia
  • pleť je čistejšia a krajšia, pekne vyhladená
Mínusy:
  • menej likviduje čierne bodky, tu si musím dopomôcť aj pleťovou maskou
Peelingový krém kúpite na stránke http://www.maxcare.sk/, kde 50 gramov peelingu stojí 7,2.

Máte radi med? 


You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. Ahoj, máš moc hezký blog! Budu ráda když mrkneš i ke mě :) A můžeme se navzájem odebírat, co říkáš ?:) Dej vedět do komentů :)
    Můj blog zde http://lucieglam.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Po týchto výrobkoch som už pokukovala, len ma odrádzajú trošku tie parabény :-/, môžu byť fajn... Medík mám rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. teda tie VÝROBKY môžu byť fajn, nie tie PARABÉNY, aby sme sa zas rozumeli! :D

      Odstrániť
    2. Tie parabény tam nie sú moc dobré, je škoda, že sú tam, lebo keby neboli, vyskúšala by som asi všetko od tejto značky :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe