Hydratačná farba na pery od ELF

17:29

Vždy, keď sa zatúlam na stránku s Elf kozmetikou, mi padne do oka niečo nové, niečo, čo ešte nemám a chcela by som mať. Vždy si do jedného zošita spisujem wishlist, kde mi pribúdajú výrobky rôznych značiek a keď sa mi podarí niečo si ušetriť, nakupujem :) Od Elf-u mám rôzne balzamy na pery, lesky na pery, aj kontúrovaciu ceruzku a bola som s nimi veľmi spokojná. Preto som neváhala a kúpila som si aj hydratačnú farbu na pery z rady Minerals. Predpokladala som, že to bude niečo medzi balzamom na pery, ktorý ich bude krásne hydratovať a rúžom, ktorý dodá perám krásnu farbu. Prešla som si ponuku a jeden odtieň som si vybrala (Berry).  Tak trochu som vybrala zlý odtieň, ktorý mi spočiatku liezol na nervy (nebola som na takú tmavšiu farbu zvyknutá), postupom času som si ho obľúbila a v týchto dňoch som farbu minula.

Minerals Farba na pery má 2,8 g



Farba má SPF 8

Odtieň Berry

O hydratačnej farbe si môžete prečítať:

  "Hydratačná farba na pery Minerals bude rozmaznávať Vaše pery!
Obsahuje shea maslo, jojobový a kokosový olej a vitamín E, vďaka ktorým zvláčňuje a vyživuje pery. Vďaka ochrannému faktoru SPF 8 chráni pred škodlivými UV lúčmi. Pomáha aj v boji proti drobným vráskam v okolí pier.

Má 100%-ne minerálny základ bez parabénov, chemických konzervantov a umelých farbív. 

Active Ingredient: Titanium Dioxide 4% Inactive Ingredients: Paraffinium Liquidum (Mineral Oil), Caprylic/Capric Triglyceride, Isooctyl Palmitate, Synthetic Wax, Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Petrolatum, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopheryl Acetate (Ve), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Mica (CI 77019)" 




Niekedy je dosť ťažké vybrať si svoj odtieň, lebo obrázok sa niekedy vzďaľuje realite, ale doteraz som mala šťastie, že aj keď tieň/lesk/rúž/lak nevyzeral ako na obrázku, farba sa mi páčila. Odtieň Berry sa mi zdal najskôr tmavý, ale potom som si ho obľúbila a mám doma podobnej farby aj rúž :) Obal farby je pekný, jednoduchý. Čierna klasika, ktorá nesklame, s farebným pásikom, ktorý znázorňuje odtieň. Štíhle, praktické balenie, ktoré sa ľahko vojde do kabelky a nezavadzia ani na poličke. Hydratačná farba sa ľahko vysúva, ani raz sa mi nestalo, že by sa zasekla alebo zadŕhala. Odtieň berry je trošku tmavšia, ja som jej nepovedala inak ako bordová. Ak si nanesiete jednu vrstvu, je jemnejšia, dá sa vrstviť a dosiahnete tak naozaj výraznú farbu. Vôňa aj chuť sú sladké, nepripomínajú mi nič. Len sladkosť :) Pery sú po aplikácii farby naozaj veľmi pekne hydratované, hladké, chránené pred vetrom aj chladom a vďaka SPF 8 aj pred škodlivými UV lúčmi. Preto je skvelým pomocníkom po celý rok. Jediné, čo mi na nej prekáža, je to, ako ľahko sa otiera, prípadne rozmaže. Keď mám na perách rúž a napijem sa, otlačok na pohári ostane, ale rúž ostane aj na perách. Táto farba ostáva na pohári, rozmaže sa a ak si náhodou prejdem po tvári, ľahko ju rozmažem letným dotykom. Preto som sa vyhýbala pitiu či jedeniu, lebo aj na zuby sa otlačila pomerne ľahko. Napriek tomu by som si farbu kúpila opäť, ale siahla by som po inom odtieni :) 

Plusy:

  • pekný, jednoduchý obal 
  • farba sa dá vrstviť - od jemnej po výraznú, peknú farbu 
  • sladká vôňa aj chuť 
  • výborný hydratácia, chráni pred vetrom, chladom i škodlivými UV lúčmi 

Mínusy:

  • ľahko sa otláča a rozmazáva 


Hydratačnú farbu na pery kúpite na stránke http://www.elf-kozmetika.eu/sk, kde stojí 4 eurá.

Máte niektorý odtieň hydratačnej farby? :)



You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe