Jeden klik = dokonalý make up

14:35

Môj prvý, taký luxusnejší korektor, bol od Gosh. Kúpila som si ho už dávnejšie, asi pred dvomi, možno aj tromi rokmi vo Fann - ku, kde som si míňala narodeninovú poukážku. Ten korektor ma ozaj dostal a o pár mesiacov som si kúpila ďalší. Predtým som korektory nepoužívala, nevedela som sa dokopať do toho, aby som si nejaký kúpila. Radšej som si na seba dávala kilá make upu a púdru. Dnes sa k tomu staviam trochu inak, snažím sa o čo najjemnejší make up, len trošku pocapkať púdrom a hotovo. Keďže moja pleť nie je bezchybná a kde tu je fliačik, materské znamienko, pehy (och, ako ich ja nemám rada!) či kruhy pod očami. Videla som reklamu na  korektor Click’n Conceal a rozhodla som sa ho skúsiť. 

Click’n Conceal


Môj starší :)



Tu kliknem :)

O korektore si môžete prečítať:

     "Jediným kliknutím uvoľní prípravok na prekrytie tmavých kruhov, opuchov a iných chybičiek krásy. Jednoducho sa aplikuje, po nanesení pôsobí pleť sviežo a bezchybne. Korektor vysokej kvality s hladkou, vláčnou konzistenciou. Jemný štetec, vďaka jedinému kliknutiu, aplikuje korektor na dokonalé maskovanie problémových miest a škvrniek, pričom pleť zanecháva sviežu a bezchybnú. Korektor Click'n Conceal môžete aplikovať pod oči pre redukciu opuchov a tmavých kruhov. Má omladzujúci efekt, obnovuje a vyhladzuje pleť. Je ideálny pre hydratáciu a ochranu jemnej pleti v okolí očí. Preukázateľne zlepšuje pružnosť a pevnosť pleti. Odtieň proti začervenaným miestam: 04 Anti Redness. Zelená farba korektora účinne maskuje červené miesta a škvrnky na povrchu pleti. Vytvára jednotný, prirodzený tón. "


Tento korektor, ktorý má veľkosť pera, sa poľahky vojde do kozmetickej taštičky v kabelke a môžete ho tak nosiť stále pri sebe. V kúpeľni ho mám v takom pohári, kde sú spolu s ním maskary, ceruzky na oči a tiene v ceruzke. Jednoduchý čierny obal s bielymi písmenkami je jednoduchý, ale na pohľad elegantný. Na jednom konci je klikátko, stláča sa ťažšie, ale to je super, aspoň sa nemôže stať, že by sa korektor dostal ľahko von. Prvý raz musíte klikať ako o život, aby ste korektor dostali von, no potom je to už rýchle a stačia dva kliky, aby ste mali dostatočné množstvo korektoru. Štetec je veľmi príjemný, dobre sa s ním pracuje, ale neraz použijem radšej prsty, zo zvyku.  Má krémovú konzistenciu, ľahko sa rozotiera, nezvýrazňuje vrásky (to skúsila mamina), ani jemné linky (to je už aj moja skúsenosť). Najradšej ho používam na prekrytie drobných fliačikov a kruhov pod očami. Tam sa osvedčil výborne, ale na vyrážky nestačí. Tam sa osvedčil skôr krémový korektor, ktorý má o niečo lepšiu kryciu schopnosť. Odtieň 01, ten najsvetlejší, mi perfektne sadol na  zimu a na jar, kedy je moja pokožka svetlá, na leto ho nepotrebujem, lebo aj sa opálim, pleť mám krásnu a zdravú. Výdrž je celkom obstojná, 5-6 hodín kryje super, ale potom ho treba naniesť opätovne. 

Plusy:
  • malé, praktické balenie, do kabelky vojde raz - dva
  • výber odtieňov - svetlý, tmavší, na začervenanie
  • korektor má krémovú konzistenciu
  • dobre prekryje fliačiky, kruhy pod očami, pekne rozjasní pleť
Mínusy:
  • vydrží kratšie, ale to nie je problém, lebo ho nosím so sebou a make up si tak poľahky opravím
Ja som si ho kúpila vo Fann Parfumérii, kde stojí 9 eur.

Aký korektor preferujete?

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Vypadá hezky! :)
    http://anett01.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Slyším o něm poprvé, ale vypadá dobře:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kúpila som si ho po vzhliadnutí reklamy a som spokojná :)

      Odstrániť
  3. Vypadá zajímavě :) Ještě jsem nic takového neviděla :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Robím si zálusk na Radiant Creamy Concealer od NARSu... Už len našetriť naň :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na vyrážky nejde? O.o

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S niektorými menej výraznými si celkom poradí, ale máličko. Na tie je lepší tuhý korektor.

      Odstrániť
  6. Akonáhle si našetrím skúsim ho. Vyzerá fakt kvalitne:)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe