Jumbo tyčinka na pery

15:20

Ešte v decembri sa na mňa usmialo šťastie a vyhrala som balíček Elf kozmetiky. Radosť to bola veľká, lebo od Elfu mám doma veľa výrobkov a s väčšinou som bola vždy spokojná. Fixačný sprej na make up je stále favorit, otvorené mám tretie alebo štvrté balenie. Je veľmi populárny, preto pomerne často vypredaný - kúpila som si do zásoby ďalšie dve balenia :) Nedočkavo som čakala na balíček, čo v ňom bude, čo ma poteší. A naozaj sa bolo na čo pozerať :) Po otvorení balíčka sa na mňa usmievali 4 očné tiene, odtiene, ktoré používam i odtiene, ktoré som nikdy nemala, trblietky v podobe trblietavých papierikov (ešte som to neskúšala, čakám na príležitosť), vyživujúcu tyčinku na nechtovú kožičku, korektor a jumbo tyčinka na pery. Práve tá ma veľmi  zaujala, lebo doma som ešte nič podobné nemala.

Essential Jumbo tyčinka na pery


Odtieň Sangria Starters

O tyčinke si môžete prečítať:

     "

Jumbo farebnú tyčinku na pery si zamilujete vďaka tomu, že má príjemnú krémovú konzistenciu ako rúž, ale vyzerá ako lesk.
Je vysúvacia. Obsahuje vyživujúce zložky ako jojoba, výťažky zo sójových klíčkov a vitamín E.

Zloženie:

Polyisobutene, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylexyl Palmitate, Ceresin, Tridecyl Trimellitate, Disostearyl Malate, Microcrystalline Wax (cera microcristallina), Polyethylene, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycine Max (Soybean) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Tocopherol, Propylparaben, Methylparaben. May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red No.27 Lake (CU 45410), Red No.7 Lake (CI 15850), Yellow No.5 Lake (CI 19140), Blue No.1 Lake (CI 42090), Titanium Dioxide (CI 77891), Mica (CI 77019)"


Odtieň ma sprvu vydesil. Keď som sa naň pozerala, ešte v obale, prišiel mi neskutočne tmavý a bála som sa toho, že tá farba bude na pár strašne kričať. Aj to bol dôvod, prečo som tyčinku neskúsila hneď, ale nechala som ju na poličke nepovšimnutú. Až na Štedrý deň som ju použila, chcela som niečo výraznejšie -  a na moje milé prekvapenie je to krásna farba! Trošku tmavšia, ale krásna. Vysúvacia tyčinka je o niečo vyššia ako klasický rúž, ale je štíhla, preto nezaberá veľa miesta. Obal je jednoduchý, biely, časť, ktorá sa otáča, má farbu ako tyčinka. Krásne vonia! Mentolovo, ako cukríky alebo žuvačky. Tak aj chutí, je to chutné, nie umelé. Po nanesení cítim, že pery akoby chladí, ale tento pocit veľmi rýchlo zmizne. Konzistencia je krémová a hoci je tyčinka dosť tvrdá, na pery sa nanáša dobre. Nanáša sa super, dá sa vrstviť, čím sa dajú dosiahnuť rôzne odtiene. Nezachádza do vrások, len tak ľahko sa nerozmaže, na pohári otlačok ostáva, ale nie veľmi výrazný. Výdrž je ťažko opísateľná, keď som cestovala do školy a nejedla a nepila, vydržala aj dve hodiny, ale keď som pila, jedla, prípadne ho ochutnávala, bolo to menej. Jediné, čo mi trochu prekáža, že moje pery nehydratuje. Nemôžem povedať, že by ich výrazne vysušovala, ale po jumbo tyčinke vždy potrebujem balzam na pery. Niekedy si ho dám pod ňu, ak nezabudnem, vtedy je to znesiteľnejšie.

Plusy:
  • na výber je z viacerých odtieňov
  • príjemná vôňa i chuť
  • dá sa vrstviť, dosiahnuť sa dá výrazná, tmavšia farba
  • nezachádza do vrások, vydrží aj dve hodiny, nerozmazáva sa
Mínusy:
  • nehydratuje pery, neraz si musím dať pod ňu balzam na pery
Jumbo tyčinku kúpite na stránke http://www.elf-kozmetika.eu/sk, kde stojí 3 eurá.

Máte skúsenosti s jumbo tyčinkami?

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Škoda, že nehydratuje. Pro mé moc suché rty by asi dělaná nebyla:) ale jinak odstíny co jsem se koukala má moc pěkné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre suché pery asi nie je,jedine, ak by si používala aj balzam :) Sestra ho skúšala, lebo sa jej páčil odtieň, ale dosť jej vysušoval pery. Preto ho nechala mne.

      Odstrániť
  2. Škoda že ta hydratace, protože barvičky jsou pěkné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Farby sú veľmi pekné :) Asi len pre ne som si ju nechala a oželela, že nehydratuje :)

      Odstrániť
  3. mám presne tento istý odtieň. ktorý sa mi páči ale tyčinka sama o sebe je o ničom teda ked ju pororvnám napr. s Astorkou :/ Mám ešte jednu tyčinku v jemnej koralovej farbe (názov si nespomeniem) a tá mi troška aj smrdí...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Astor hydratuje výborne, aj chutí a vonia :) Táto farba je veľmi pekná, škoda, že nehydratuje

      Odstrániť
  4. Mám od Catrice, veľmi ju nepožívam, je taká lepkavá. Od avonu mi tiež nevyhovuje, je plná trblietok a je veľmi suchá. Od astoru som si vybrala zlý odtieň, ale vyhovuje mi. Chcela by som vyskúšať od jordany, v zahraničí je to teraz veľký hit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú od Catrice aj Astoru mám, tie som si obľúbila, Avon ma nejako neoslovil... Ale zasa niečo nové skúsim, ako sa poznám :)

      Odstrániť
  5. Ja som si veľmi obľúbila od Avonu, aj tento vyzerá super :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ju mám rada, aj keď pery nehydratuje, vyrieši to balzam :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe