Malá veľká radosť s L'Occitane

15:08

L'Occitane si pre svojich fanúšikov na Facebooku pripravila milú akciu - ku každej objednávke mali možnosť dostať milú ponožku s tromi miniverziami krémov na ruky. Veľmi ma to potešilo, lebo som tak skúsila tri rôzne krémy a našla som si svojho obľúbenca. L’OCCITANE založil Olivier Baussan v Haute-Provence v roku 1976. Od svojho vzniku má silné väzby s týmto regiónom a s prírodou. L'OCCITANE je ako značka pochádzajúca z Haute-Provence silno prepojená s týmto regiónom a tamojšou komunitou. Tento región bol inšpiráciou značky a výrobkov od jej založenia Olivierom Baussanom v roku 1976. Ochrana a zachovanie prírody, tradícií a znalostí Provence je jednou z priorít L'OCCITANE. L'OCCITANE podporuje iniciatívy, ktoré šíria znalosti a využívajú rastliny z regiónu Provence. Juh Francúzska je plný krásy – polia levandule, mandľovníky, malebné dedinky na kopcoch a pobrežie s voľne žijúcou zverou.

Obal, mnou pomenovaný ponožka :)


Tri miniverzie krémov

Mandlový

Najdokonalejší ♥ čerešňový kvet

Krém na ruky, ktorý sa volá krém na ruky :)

O tom najúžasnejšom voňavom čerešňovom kréme si môžete prečítať:

     "Zjemnite a chráňte svoje ruky s čerešňovým variantom nášho celosvetovo najpredávanejšieho výrobku. 
Ľahká textúra tohto krému nie je mastná a obsahuje bambucké maslo, ktoré zjemňuje a hydratuje pokožku. Krém je obohatený o výťažok z čerešne z oblasti Luberon v Provence, vďaka ktorému zanecháva pokožku delikátne navoňanú. 
"Čerešňové kvety sú také vzácne a drahocenné, pretože miznú s prvým jarným vánkom."" Olivier Baussan, zakladateľ L'OCCITANE"

O mandľovom kréme na ruky si môžete prečítať:

      "Krém na ruky obsahuje zvláčňujúce mandľové mlieko a zjemňujúce mandľové proteíny. Ľahká textúra sa rýchlo vstrebáva do pokožky a zanechá ju chránenú, vyživenú a delikátne prevoňanú vôňou kvetov mandľovníka. Vaše ruky tak budú jemné a hydratované."

O kréme na ruky si môžete prečítať:

     "Najpredávanejší úžasne zjemňujúci krém je balzamom, ktorý spája 20% bambucké maslo, med, výťažok z mandlí a kokosový olej. Tento na dotyk príjemný balzam sa ľahko roztiera a vstrebáva. Pomáha uzdraviť a chrániť suchú alebo dehydrovanú pokožku. Antioxidačný vitamín E pomáha pri vyživovaní."

Krémy si môžete kúpiť v dvoch baleniach - 30 a 75 ml. Kým to väčšie by som si vedela predstaviť na poličke v izbe, mini balenie by som nosila so sebou v kabelke, pretože by nezabralo veľa miesta (teraz tam mám jedno takej veľkosti, len od inej značky a je to ideálna veľkosť). Obaly sú veľmi pekné, jednoduché, ale elegantné, radosť pozerať sa. Materiál je zaujímavý, vyzerá kovovo, ale je to taký pevnejší plast, ktorý nijako tragicky nemení tvar. Palec hore. Moje 10 ml verzie sú presnou kópiou väčších balení, je to naozaj rozkošné :) Mandľový skončil v mojej kabelke, čerešňový pri posteli a tretí si vzala maminka.  Ako som už spomenula, najviac mi učaroval čerešňový kvet. Vonia prekrásne! Ako jarný vzduch presýtený vôňou kvitnúcich čerešní, je to dokonalá, sladká vôňa, ktorá prenvonia pokožku a neustále ma núti ovoniavať si ruky :) Hneď, ako som ju ucítila, vedela som, že tento krém bude len môj. Mandľový krém vonia jemnúčko, sladko, tiež je to príjemná, nevtieravá vôňa, vôbec nie je umelá. Tretí krém na ruky vonia asi najjemnejšie, ale krásne, ten by potešil aj tých, ktorý sa extra voňavej kozmetike vyhýbajú. Konzistenciu majú výbornú, hustú. Krém na ruky je najhustejší, ako by ste sa natierali maslom, čerešňový a mandľový sú o niečo redšie,ale neroztekajú sa. Rýchlo  sa vpijú do pokožky a nezanechajú ju mastnú ani lepkavú. Hydratácia je vynikajúca, večer pred spaním sa nakrémujem a ráno je pokožka hodvábne jemná na dotyk, hydratovaná, chránená. Chránia pred chladom, vetrom, zabraňujú, aby bola pokožka suchá. 

Plusy:
  • krásne obaly
  • nádherná, prirodzená vôňa
  • výborná konzistencia
  • krémy sa do pokožky rýchlo vpijú, nezanechajú ju mastnú ani lepkavú
  • ruky dlhodobo hydratujú, zjemňujú, chránia pred vplyvmi počasia
Mínusy:
  • žiadne
Krémy kúpite v kamennej predajni alebo na stránke http://www.loccitane.sk/, kde 30 ml stojí 7,5.

Skúsili ste už niečo z tejto francúzskej kozmetiky? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. ja som si kupovla časopis v zahraničí len kvôli takémuto malému krámiku. Mala som v ňom s vôňou ruže, a bol super

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Veru sú :) teda, skorej už nie sú ako sú, ešte som si ušetrila trochu čerešňového :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe