Najdokonalejšia vôňa pod slnkom ♥

21:28

V tomto príspevku vám chcem povedať pár slov o mojej najobľúbenejšej vôni. Pre mňa má špeciálny význam - spája sa s krásnym príbehom lásky s nešťastným koncom. Keď som stretla svojho pána dokonalého a zaľúbila som sa až po uši, nič iné pre mňa neexistovalo. Keď som sa dozvedela, že má rád Light Blue, neváhala som, utekala som do Fann Parfumérie a minula niekoľko poukážok a kúpila som si ju. Aj keď sa rozprávka týždeň pred Vianocami skončila a ja som ostala len s očami pre plač, táto vôňa mi ostala a dodnes ju zbožňujem. Je to jedna z najkrajších a najkvalitnejších vôní, aké som skúsila.





O toaletnej vode si môžete prečítať:

    "Senzačný parfum, ohromujúci a neodolateľný ako radosť zo života. Pri prvom nadýchnutí zaznamenáte ‘živú vôňu’ jablka Granny Smith, mladistvú a iskrivú, priezračnú vôňu bambusu a farebnosť modrých zvončekov. Potom rozpoznáte špecifickú vôňu pižma, prinášajúcu pocit všadeprítomnosti.

Zloženie vône Dolce & Gabbana Light Blue
Hlava: sicílsky citrón, zelené jablko Granny Smith, zvonček
Srdce: jazmín, bambus, biele ruže
Základ: cédrové drevo, plnosť ambry, pižmo"


Každý z nás má iný voňavý vkus, ale niektoré vône naozaj stoja zmienku :) Môžete si vybrať z niekoľkých veľkostí toaletnej vody, od 25 ml po 100 ml. Ja som ju veľmi dobre poznala,  moja krstná ju dodnes používa  a nakupuje si ju vždy, keď ju vidí v nejakej akcii. Preto som neváhala a kúpila som si najväčšie balenie, vyšlo ma najlacnejšie a po minutí narodeninového kupónu to nebola ani taká veľká tragédia. Krásny flakón je síce do kabelky priťažký, ale kúpila som si prenosný flakón na parfum, má okolo 7,5 ml, čiže do kabelky je dokonalý. Vôňa je ľahučká a nevtieravá, jazmín je ako pohladenie všetkých zmyslov. Prečo som ochotná investovať do nej toľko peňazí? Pre jej výdrž. Keď si ju ráno na seba nanesiem, cítim ju v priebehu celého dňa, aj večer. Stačí trošku vône vo vlasoch a ucítim ju naozaj všade. Nie raz sa mi stalo, že keď som si odložila oblečenie do skrine a po pár dňoch som ju otvorila, oviala ma moja najobľúbenejšia vôňa. Spolu s telovým mliekom (niekedy sú spolu v kazete) sa dá dosiahnuť celodenná sviežosť. 

Plusy:
  • pekný flakón, druhov balenia
  • vôňa má celodennú výdrž
  • je intenzívna, ale nie je rušivá
  • vydrží aj na oblečení niekoľko dní
Mínusy:
  •  pre mňa azda jediným mínusom je cena
Kúpite ju v kamenných parfumériách alebo na internete. Ceny sú rôzne, preto sa oplatí nájsť si tú najnižšiu, dá sa tak ušetriť aj niekoľko desiatok eur.


You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Dříve jsem ji měla doma a byla naprosto skvělá!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už ta cena mě odrazuje no :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lucka, tuším máme rovnaký voňavý vkus Light blue zbožňujem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tak, tú vôňu môžem denne :) Ale šetrím si ju na špeciálne príležitosti :)

      Odstrániť
    2. Dostala som teraz nedávno vzorku Light blue pánsku. Milo ma prekvapila, tiež dobre voní. No skôr sa mi zdá vhodnejšia pre ženy ako pre mužov. Cítim z nej ten základ dámskej vône, uvažujem nad tým, že by som si pre zmenu možno zadovážila túto.

      Odstrániť
    3. Pánske vône nejako nesledujem, lebo ocino má svojich obľúbencov a inak by som ju nemala komu kúpiť, ale viaceré pánske vône sú také, že by som ich aj ja používala :)

      Odstrániť
  4. Aj ja mám takúto vôňu. Ale môj príbeh ešte stále pokračuje :) Je z avonu a keď si k nej privonia tak to je nádherný pocit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je krásne, ak pokračuje :) Ja dúfam, že môj sa niekedy aj začne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je to veľmi príjemná vôňa, na každú príležitosť:)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe