Pleťový peeling s minerálmi z Mŕtveho mora

18:51

Musím sama seba pochváliť, konečne som začala míňať výrobky, ktoré som mala otvorené celé mesiace na poličke a iba tam na ne padal prach. Väčšinou som ich vymieňala za iné, nové veci, ale nahromadilo sa mi ich toľko, že som si zakázala pridať nové veci do kúpeľne, kým neminiem tie staré. Tak som začala používať aj peeling Planet Spa z Avonu. V poslednej dobe nastal pri mojej pleti zvláštny paradox, moja T zóna je stále mastnejšia, ale na nose sa mi začali tvoriť menšie šupinky. Preto siaham po peelingu trochu častejšie a poriadne si krémujem tvár, cez deň skôr zmatňujúcim krémom, na noc preferujem hydratačný krém. Výrobky z rady Planet Spa mám veľmi rada, sú krásne, sú voňavé, sú veľmi obľúbené aj u mojich zákazníčok, ktoré si veľmi často kupujú masky.

 Peeling má 75 ml



O peelingu si môžete prečítať:

     "Vyskúšajte exfoliačné vlastnosti minerálov z Mŕtveho mora a získajte nádherne čistú pleť. Účinky: Hĺbkovo čistí a odstraňuje odumreté bunky pleti, zanecháva ju na pohľad a dotyk sviežu a jemnú. Použitie: Peelingom jemne masírujte pleť niekoľko minút, následne ju opláchnite. Používajte 1 až 2-krát týždenne."

Keď som ho začala opätovne používať po dlhej dobe, spomenula som si, prečo som ho používať prestala :) Ale keďže nemám vo zvyku výrobky vyhadzovať, statočne som ho minula. Balenie má 75 ml, je menšie a pomerne praktické aj na cestovanie, lebo nezaberie veľa miesta. Avon v poslednej dobe zmenil šat pleťových masiek, ktorých obal má tvar ako tento peelingový a sú veľmi pekné, farebné, hravé. V poličke sú roztomilé :) Vôňu má veľmi príjemnú, takú, neviem ju popísať, ale je nevtieravá, ľahká a krátko po umytí ju nie je cítiť. Je veľmi hustý, ale z tuby sa vytláča dobre, aj keď ho bolo v tube menej, šiel von dobre. Potom som vrch odstrihla a zvyšky vybrala von prstami. A teraz prichádza na rad dôvod, prečo som ho prestala používať. Má ostrejšie peelingové čiastočky. Na jednej strane som si to pochvaľovala, lebo pleť bola naozaj veľmi dobre vyčistená a poradil si aj s niektorými čiernymi bodkami. Bola hladučká na dotyk, pôsobila sviežo, veľmi dobre. Na druhej strane som mala vždy strach, či si pleť nepodráždim. Neviem, nebolo mi to veľmi príjemné, hoci pleť bola po jeho použití veľmi pekná. 

Plusy:
  • pekné, menšie balenie, hodí sa aj na cestovanie
  • príjemne vonia
  • je hustý, z tuby sa vytláča dobre
  • peeling krásne čistí pleť, poradí si aj s niektorými čiernymi bodkami, pleť je hladká, svieža
Mínusy:
  • mne trošku prekážali väčšie peelingové čiastočky, ktoré boli ostrejšie
Bežná cena peelingu je 8,50. Stačí, ak zavoláte svojej Avon lady :)

Máte svoj obľúbený peeling? :)


You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. najlepší píling je domáci, viem čo si doňho dám :)

    mona-recenzie.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. párkrát som to skúsila a naozaj je to super, lebo si ho vytváram podľa seba :)

      Odstrániť
  2. Tento peeling jsem ještě nezkoušela. Od Avonu se mi líbilo tělové mléko s vůní pomeranče, koření a zázvoru.

    By-Moni

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ani neviem, že mali :) Keď niektoré veci zmiznú po jednej, dvoch kampaniach, niekedy nemám šancu to ustriehnuť :)

      Odstrániť
  3. tento som neskúšala, celkom dobrý je od Garnieru :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Po čase možno vyskúšam, vyzerá dobre :) Mne tie čiastočky nevadia :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne niekedy áno, ale to závisí od toho, v akom stave mám pleť. Inak ich mám rada :)

      Odstrániť
  5. Ja používam od Himalaya ten marhuľový. Ked ho miniem mám v pláne skusiť od Biodermy ten hlbokovo čistiaci na dehydrovanú pleť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten od Biodermy je veľmi dobrý, mám už tretie balenie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe