Rexona - naozaj nezradí?

13:44

S Rexonou sa mi vždy spájala reklama s tou známou vetou - Nezradí ťa! I keď to znelo krásne, nikdy som v obchode nezastala pri nej, aby som si ju kúpila. Maminka mi ju dala k sviatku. Hoci vie, že antiperspiranty si chcem kupovať sama, povedala, že neodolala krásnemu obalu :) Tak som ju vyskúšala :) Rexona ponúka široký rad antiperspirantov pre ženy aj pre mužov. Tieto výrobky zaručujú navyše extra ochranu vo chvíľach neočakávaných emócií, ktoré spôsobujú náhle vlny potenia. Obsahujú teraz nové unikátne zloženie, ktoré aktivuje extra ochranu práve v chvíli, keď ju najviac potrebujete. 
REXONA Deo Antiperspirant 150 ml Sexy

Mala by poskytnúť 48 hodinovú ochranu

O dezodorante si môžete prečítať:

     "Antiperspirant pre ženy pre 48 hod ochranu.
Detail korunuje celok, to vie dobre každý tvorca - od módneho návrhára po architekta. V súčasnom svete, v ktorom hrajú dôležitú úlohu efektivita a spoľahlivosť, sa tento posledný nevyhnutný detail volá Rexona.
Rexona ponúka široký rad antiperspirantov pre ženy aj pre mužov a sú účinné po celých 48 hodín. Tieto výrobky zaručujú navyše extra ochranu vo chvíľach neočakávaných emócií, ktoré spôsobujú náhle vlny potenia. Obsahujú teraz nové unikátne zloženie, ktoré aktivuje extra ochranu práve vo chvíli, keď ju najviac potrebujete."

Obal je naozaj krásny, taký ružový, dievčenský, s kvetmi v rôznych ružových odtieňoch. Na prvý pohľad to ozaj zaujme. Prečítať si na ňom môžete, že je bez alkoholu, chrániť by mal 48 hodín a má kvetinovú vôňu a tiež vôňu čiernych ríbezlí. Všetko to vyzeralo výborne, keď som Rexonu prvý raz držala v ruke :) Vonia naozaj krásne, kvetinovo, je to veľmi ľahká, nevtieravá vôňa, ktorá sa nebije s parfumom, ktorý potom použijem. Tak nejako si predstavujem dobrý antiperspirant - jemná vôňa, ktorá nie je rušivá a pokojne môžem použiť akýkoľvek parfum. Aplikovať sa odporúča z diaľky asi 15 cm, no ja som zvykla aj viac. Jednak preto, aby som nepodráždila citlivú pokožku v podpazuší, a jednak preto, lebo sprej zanechával biely povlak na koži. Vtedy si musím dávať pozor pri obliekaní, aby som si nezašpinila tričko. Biely povlak časom zmizne, no pri aplikácii mi to trochu prekáža. Výdrž je celkom slušná, 24 hodín vydrží určite. Keďže som zvyknutá na dochádzanie do školy, kedy sedím hodinu a niečo vo vykúrenom autobuse, potom idem von, kde je zima a potom zasa do školy, kde je teplo, akýkoľvek antiperspirant dostáva zabrať a vtedy ho musím aplikovať opätovne. Takže niekedy vydrží dlho, niekedy ho cez deň potrebujem zasa. Len zriedka nejakému výrobku uverím, že funguje 48 hodín, a aj tak sa večer osprchujem a ráno ho použijem zasa.Celkovo ale tento výrobok hodnotím pozitívne, napriek menším nedostatkom som ho používala rada. Heslo: Nezradí ťa, naozaj platí a ja sa asi poobzerám po nejakej ďalšej lahôdke od Rexony :)

Plusy:
  • pekný obal, pútavý
  • krásna, svieža, nevtieravá vôňa, nebije sa s parfumom
  • výdrž je v celku fajn, niekedy vydrží dlhšie, niekedy menej
Mínusy:
  • na pokožke zanechával biely povlak, ak som ho použila z väčšej blízkosti
Neviem, kde ju mamina kupovala, ale keď som dnes pozerala na Heureke, antiperspirant som našla na asi 6 stránkach, ceny sa pohybovali od 2,8.

Používate niektorý výrobok od Rexony? 

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tento antiperspirant jsem dříve strašně ráda používala. Má úžasné vůně a řekla bych, že i splňuje to co má :) Moc ráda se k němu vracím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bola som s ním spokojná a určite skúsim aj nejaký iný od Rexony :)

      Odstrániť
  2. Mi teda bílý povlak nezanechává :)) Ráda ho používám :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno som veľmi blízko sprvu sprej používala. Ale pre vôňu a výdrž ho mám rada :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe