Ako som nakupovala trendy bižu od jedného eura

15:58

Jedna kamarátka mala nádherný prívesok - zlatú mačku vykladanú kamienkami. Vyzeralo to krásne, a preto som sa zaujímala o to, kde mačičku kúpila. Odpoveď ma trošku sklamala, retiazka bol darček a ja som nemala nijakú nápovedu. Tak som si sadla k počítaču a začala do googlu zadávať rôzne heslá dúfajúc, že sa objaví fotka tej mačičky. Prívesok mačka, náhrdelník mačka, mačka na krk, mačka visiaca, asi to nebola najšťastnejšia voľba slov, lebo mi moju nenašlo :) Tak som to vzdala a nejak som na ňu zabudla. Pred pár dňami som našla stránku Trendy Bižu, kde moja mačička bola! A za super cenu, tak som neváhala a dala som sa do objednávania. Len takého skromného, lebo dnes som platila za zviazané diplomovky, včera za topánky, musela som si lieky kúpiť, tak bolo v mojej peňaženke prázdnejšie. Pred pár hodinami mi objednávka prišla a ja som maximálne spokojná! Dodanie bolo rýchle, objednávka bola pekne zabalená, takže sa ničomu nič nestalo, k objednávke nad 15 eur máte darček (ja som skákala od radosti ako malá), poštovné nie je veľmi vysoké a ak napíšete po nákupe hodnotenie na FB stránku, získate 15% zľavu na ďalší nákup :) Väčšina výrobkov je vlastná výroba a ja som mala opäť jeden problém: nevedela som si z toľkých čačiek vybrať :)



To je ona! Moja nová mačka, pracovne nazvaná Micinka. Mačička je na dlhej retiazke, vykladaná kamienkami a hýbe sa jej hlava. Krása! Stála 4,3. Dĺžka náhrdelníka je 35 cm, mačenka má 7 cm.

Náhrdelník stál 4,3. Dĺžka retiazky je 33 cm, dĺžka ozdôb by mala byť okolo 14 cm.

Zaujal ma krásnym srdcom



Tu je darček k nákupu nad 15 eur- dva nádherné  náramky!



Ja som som si kúpila tri náramky, dva červené srdiečkové (jeden nie je na fotke, lebo bol na ruke) a jeden kvetinkový zlatohnedý. Páčili sa mi aj iné, ale musela som sa krotiť, povedala som si, že radosť si urobím zasa nabudúce :) Od dnes som hrdá majiteľka piatich krásnych, čipkovaných náramkov, a pozor, najlepšie nakoniec - cena náramku je euro!







Ďalej som si kúpila krásny červený náramok proti urieknutiu so srdiečkom. Starý náramok, ktorý som mala, sa už rozpadával a vyzeral všelijako len nie pekne, preto som sa odhodlala na nákup tohto. Neľutujem, je krásny! Len si treba pri nákupe dať pozor, aby ste si vybrali dobrú veľkosť. Cena je 2,9, výber je obrovský.

Takto má uzatváranie

                                       

Toto bol posledný  náramok, ktorý som kúpila. Brala som ho kamarátkinej dcérke, ktorá u mňa v izbe pri šperkoch dokáže tráviť celé hodiny :) Dnes si ho vzala, preto som ho nestihla odfotiť, ale vyzerá naozaj pekne a tiež si môžete vybrať z rôznych dĺžok, preto si vyberú ako malé parádnice, tak aj tie veľké :) Cena je euro, na výber je z niekoľkých farieb.

S nákupom som ozaj spokojná a určite nebol môj posledný, lebo som tam objavila krásne listové kabelky a peňaženky. Ale to zasa nabudúce, aby som si mohla opäť urobiť malú radosť :)
Ak vás môj nákup zaujal, odporúčam pozrieť si stránku http://www.trendy-bizu.sk/.

Čo z bižutérie si nakupujete najradšej? :)

You Might Also Like

11 Vaše komentáre

  1. mačička je nádherná, tiež si asi poriadim červený náramok proti urieknutiu :) ale tie cruciani náramky mi nejdú do hlavy, 1€? to je len napodobenina originálu zrejme, veď tie stoja oficiálne 10€ za kus, ale aj tak sú pekné .. aj tak chválim nákup, máš vkus ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som za niečo také 10 eur nikdy nedala. Ale veľmi sa mi to zapáčilo, preto som si ich kúpila :) Sú nádherné, vyrábajú ich v obchodíku, to mi úplne stačí :) Tie náramky pekne oživia akýkoľvek outfit, úplne som nadšená. Mačička je taký malý splnený sen, už dávnejšie som po nej túžila. Ďakujeeem, to je milý kompliment ;)

      Odstrániť
  2. Tá mačička je bohovská :))) Inak tie pletené náramky som videla aj u nás u číňanca... len neviem kolko stáli :// Ale asi tiež tak nejako do 1€ :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. http://www.stoklasa-sk.sk/ aj tu majú nejakú bižu :))

      Odstrániť
    2. To poznááám, aj tam rada nakupujem :) Tam si mojamamina vyberá pomôcky na dekorovanie. Ja som ich v obchode nevidela, ale tieto sú super, pekné, jemné a je veľký výber odtieňov.

      Odstrániť
  3. Neviem ci ti budem kazit radost ale vsetky tieto cacky su objednavane z ciny za par centov ...ja objednavam zo stranky aliexpress.com a tam najdes nenormalne nahrdelniky za par eur. Aj biance som poradila nech nakupuje tam lebo na slovensku to vsetko 10x predrazia :) napr.tvoja macka je za 0.90 dolara co je asi 0.70 centov http://m.aliexpress.com/item/788004165.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, mačička i prívesok sú odniekiaľ dovezené. Ostatné je ručne robené na Slovensku a to sa mi ráta :)

      Odstrániť
    2. to je síce pravda, že z Aliexpres je to lacnejšie, aj ja som si tam niečo kúpila ale platí sa dopredu, dodanie je niekedy aj mesiac (niekedy aj viac pri doprave čínskou poštou zadarmo) a stane sa, že čo to aj sa stratí po ceste (vlastná skúsenosť). A nie vždy to čo je na fotke tak aj v skutočnosti vyzerá.

      Odstrániť
    3. Ja si nerada objednávam veci zo zahraničia, pretože tam skôr vzniknú problémy. Ja si rada prejdem naše stránky a občas si niečím pekným urobím radosť :)

      Odstrániť
  4. Oo velmi pěkné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe