Bio čokoládový balzam na pery

18:29

Ako už viete, balzamy na pery delím na denné a nočné :) Denné, vysúvacie, nosím stále so sebou, lebo neznášam pocit suchých a boľavých pier, a ten mám bez balzamu často. Nočné sú v rôznych kelímkoch, do ktorých treba strčiť prst a príde mi zvláštne nosiť taký balzam so sebou. Pri mojom nákupe na stránke Biokrása som našla aj rozkošné balzamy na pery Marilou Bio. Padli mi do oka najmä hravým obalom a zaujímavými príchuťami ako čokoláda, jahoda, vanilka či broskyňa. Keď som si čítala ponuku príchutí, ako by som sa dívala na ponuku mojej obľúbenej zmrzliny (ešte punčová príchuť a ocitnem sa v siedmom nebi). Balzam skončil v kúpeľni na poličke a ako nočný balzam slúži veľmi dobre.








O balzame si môžete prečítať:

     "Marilou Bio balzam na pery intenzívne chráni a ošetruje pery vďaka hydratačným a aktívnym zložkám. K tomu vás uchváti skutočná vôňa ovocia, vanilky alebo pravej čokolády! Vhodné len na vonkajšie použitie. Nepožívajte a umiestnite mimo dosahu detí. V prípade kontaktu s očami vypláchnite čistou vodou.
Účinné zložky:

  • bambucké maslo
  • včelí vosk
100.000% zo všetkých zložiek je prírodných
73.800% zo všetkých zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva"


Ako som už spomenula, prvou vecou, ktorá ma na balzame uchvátila, bol rozkošný obal. Hnedý, žltý, oranžový a ružový, veľmi hravý a veselý. A taký rozkošný je aj téglik, v ktorom je balzam. Je maličký, strašne maličký, a práve preto je taký milý :) V dlani sa celkom stráca a keby nosím podobné balzamy v kabelke, ani neviem, že ho mám. Úplne na zjedenie :) Obal má aj pekný tvar, šraubuje sa a je odolný voči pádom. (neponaháňaš si kelímok po zemi, keď môžeš?) Po otvorení ma čakali dve prekvapenia:
  1. ježkove oči, veď ono je to tvrdé! Ozaj, balzam je veľmi hutný, tvrdý, celkom ako keď som mala doma mangové maslo a bolo ako kameň. Zoškrabkávam si ho nechtom, ale pri dotyku s pokožkou sa krásne topí. Dobre sa rozotiera, kĺže po perách ako nôž po masle
  2. vôňa! Nie je čokoládová, ale veľmi mi pripomína niečo z môjho detstva. Neviem, čo to je, ale keď som ju prvý raz ovoňala, prebleskla mi hlavou neurčitá spomienka, ktorá voňala týmto balzamom.. Preto som si ho okamžite zamilovala
Okrem krásnej vône aj dobre chutí. Opäť, nie veľmi čokoládovo, ale sladko, niekedy sa prichytím pri tom, že si oblizujem pery. Ako malá :) Výrazne zjemňuje pery, hneď po nanesení je cítiť, že sú jemnejšie a vláčnejšie. Pomáha chrániť pery pred vetrom (za predpokladu, že ho nezjem ešte skôr ako vyjdem z domu), zjemňuje pocit pálenia, ak sú pery suché a popraskané a kožička okolo nich je červená, hydratuje ich. 

Plusy:
  • rozkošný, minimalistický obal, hravý a veselý
  • nádherná vôňa a mňam chuť
  • je tvrdý, ale pri dotyku s perami sa pomaly topí a dobre sa rozotiera
  • dlho vydrží, lebo na jedno použitie stačí trošička
  • pery zjemňuje, hydratuje, chráni
  • na malý okamih ma vrátil späť do detstva :)
Mínusy:
  • nenašla som
Balzam kúpite v 4 rôznych príchutiach na stránke http://www.biokrasa.sk/, kde stojí 3,9. Obsah je 5 ml, ale vyzerá to tak, že mi vydrží veľmi dlho, lebo z neho akoby ani neubúdalo.

Máte vôňu, ktorá vám pripomína detstvo? :)

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. vyzera fakt rozkošne ja som taky isty balzamovy maniak ako ty všetky by som vyskušala ine nič nepotrebujem len balzamy:))) a ešte k tomu čokoladovy mňaam:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tak, ja som úplný balzamový maniak :) Všetky musím skúsiť :) A tento je zatiaľ medzi najlepšími, aké som mala :)

      Odstrániť
  2. vyzera tak krasne hravo, rozkosny je

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ... ja som tiež z tých, čo neznesú suché pery. Už riadne dlhú dobu nosím so sebou svoje "lepidlo" ako ho viacerí nazývajú :) mojím šampiónom je tento Astridový fešák http://www.samoleceni.cz/85945777/astrid-regeneracni-ochranny-luj-na-rty-maxi-19g stojí necelé 2 € a vydrží fakt že dlho, či už na perách alebo samotné veľké balenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten som ešte nemala, musím skúsiť :)

      Odstrániť
    2. ... ono hlavne ho človek môže použiť či už na okolie pier, na ošúchaný boľavý nos pri nádche atd, keďže je bezfarebný. A keď náhodou nemám pri sebe krém na ruky, tak sa dá ako prvá pomoc použiť aj tak O:-) snáď bude vyhovovať :)

      Odstrániť
    3. Takéto univerzálne krémy/balzamy sú skvelé, vždy mám doma nejaký taký, či už hojivý zázrak z Oriflame, alebo univerzálny balzam z Avonu alebo Figs&Rouge, to sa vždy zíde :)

      Odstrániť
    4. ... pravdupovediac, ja si už roky kupujem len tento a nič iné :) prídu mi také milené napr. to klasické vajco Oriflame ae všetky tieto čo do nich treba pchať prst veru nemám rada... pre mňa je to nepraktické a mimo domu aj nehygienické hlavne... :)

      Odstrániť
    5. Mio domu to ani ja nenosím, ako píšeš, je to také nehygienické a ja si vždy musím ruky poriadne umyť, než použijem taký balzam :) Ale mám ich rada na noc, alebo na suché ruky a lakte, na to sú vynikajúce.

      Odstrániť
  4. ... na fakt suché ruky a päty odporúčam tento krém, ak si neskúšala ešte http://shop.regina.sk/Portal/Images/share5/0garnier-krem-regeneracny-100ml.jpg je tak 2-3€ v obchodoch. Ale ten v krabičke a telové mlieko sú úplne iné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, ja sa po nepríjemnej skúsenosti Garnieru vyhýbam, ale teraz som si na nohy kúpila maslo Natura Siberica a je úúúžasné.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe