Ovocná bomba od Alverde

18:07

Alverde sa stalo mojou obľúbenou značkou. Jej produkty si buď zamilujete, ale si poviete, že ste tentoraz šliapli vedľa. Viem, o čom hovorím, lebo tak, ako ma nadchla maska či SOS sérum, tak som zavrhla obrúsky, po ktorých ma štípala pleť. Pred nejakým časom som opäť brázdila uličky DM - drogérie, lebo som chcela minúť nejaké zľavové poukážky a tiež narodeninovú zľavu. Keď som si spomenula, že som nechcela dokopy nič kúpiť a stálo ma to 25 eur, len som si v duchu vynadala a vytešovala som sa z toho, čo som nakúpila :) Jednou zo zaujímavostí v mojom košíku bola aj čistiaca pleťová pena s vôňou jablka a limetky. Momentálne mám otvorené 4 rôzne čistiace peny: Vichy, Alverde, Himalaya a Ryor, každá je iná, každá má svoje dobré i zlé vlastnosti. Tá od Alverde si ma získala najviac.








Pena je určená na čistenie a odstraňovanie make upu.  Obal je krásny :) Hravý, ovocný, jarný. Keď som nakupovala, tak okrem peny tam bol, myslím, aj krém, ale povedala som si, že už naozaj nič viac nepotrebujem, lebo doma len ťažko vysvetlím, že mám zasa  niečo nové a nemám to kam dať. Objem je 150 ml, väčšina čistiacich pien, ktoré mám doma, majú takýto objem, zriedkavo sa nájde produkt so 100 ml. Na dávkovanie slúži pumpička, ktorá sa nezasekáva a hoci ide ťažšie, som rada, lebo nehrozí, že mi odpadne. Pena je veľmi ľahká a po krátkej dobe sa akoby topí, preto ju hneď treba naniesť na pleť. To, čo na nej zbožňujem najviac, je nádherná vôňa. Je ovocná, taká, že po jej ovoňaní dostanem chuť na ovocie :) Vonia výrazne limetkovo a v pozadí cítiť sladké, šťavnaté jabĺčka. Používať sa môže na:
  1. čistenie. Tak ju používam pravidelne, každé ráno. Jej príjemná vôňa navodí dobrú náladu, pleť osvieži a jemne čistí. Neporadí si s existujúcimi čiernymi bodkami, ale pomáha predchádzať vzniku nedokonalostí. Obsahuje alkohol, ale našťastie, na pleti neštípe a ani ju nevysušuje (to platí pre mastnú pleť, myslím si, že citlivá by mohla mať problém). Po pene použijem pleťovú vodu a následne denný krém. Pleť je hydratovaná a jemná po celý deň
  2. odličovanie. No, povedzme, že make up odstráni. Nie úplne najľahšie, ale odstráni. Na oči som ju skúsila jeden, prvý aj posledný raz. To, že obsahuje alkohol, som si prečítala až po tom, ako mi niekoľko minút slzili oči, štípali ma a ja som pospomínala všetkých svätých
Pena je mojím miláčikom pri čistení pleti, je pre mňa nenahraditeľná a nedám na ňu dopustiť. Oči si odličujem micelárkou, pleť mliečkom a penu používam na dočistenie. 

Plusy:
  • milý, krásny obal
  • krásna, ovocná vôňa
  • na čistenie pleti je ideálna, mastnú pleť nevysušuje ani nedráždi
  • po jej použití je pleť žiarivejšia, jemnejšia, čistá (a voňavá!)
Mínusy:
  • v popise sa uvádza, že je aj na odličovanie očí, ale mňa po jej použití veľmi štípali a slzili
Penu kúpite v DM - drogérii a stála okolo 3 eur.

Používate pleťové peny? :)


You Might Also Like

14 Vaše komentáre

  1. Vyzerá dobre, ale nejak som na túto penu nenatrafila, v DM som bola a buď som bola slepá alebo ju nemali... Pre ten obal si myslím, že by som ju neprehliadla, vyzerá naozaj tak hravo, pestro a veselo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala šťastie, lebo bola posledná :) A aj ten druhý výrobok, tuším krém, bol len jeden. Obal ma upútal, preto som ju skúsila :)

      Odstrániť
  2. Alverde má fajn výrobky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám zálusk na krém. No ja sa dostanem do dm-ka 2x do roka.. :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si v poslednej dobe tiež robím väčšie nákupy,lebo nemám veľa času sa túlať

      Odstrániť
  4. Vyzerá tak krááááásne :) Ale nemyslím, že by mi vyhovovala, peny nie sú pre môj citlivý ksichtík nič moc :-/...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na citlivú pleť sú podľa mňa peny všeobecne katastrofa, súdim to podľa sesternice. Jej peny vysušujú pleť

      Odstrániť
  5. ahoj,dakujem za clanok a chcela by som sa Ťa spytat ze ci pouzivas rozne znacky?asi dost ich mas v ramci testovania ale co sa tyka roznych vyrobkov ako krem,cistiace,micelarky atd.....lebo uz som sa stretla s nazorom ze nie je dobre mat vsetky znacky sveta doma.lebo aj ja mam doma vsetko mozne aj nemozne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja používam strašne veľa značiek, lebo jednak rada skúšam nové a jednak ma jedna značka dlho nebaví :) Odborníci by ti povedali, že je dobré používať výrobky jednej značky,lebo zosiľujú účinky. Ale pleti, pokiaľ nie je citlivá, neprekáža, ak používaš rôzne značky, to mi aj kozmetička povedala :)

      Odstrániť
  6. Akorát jsem jí dopoužívala a koupím určitě znova, taky si mě získala. Hezky voní, používala jsem jí každý večer na odlíčení ve sprše (kromě očí) a když jsem chtěla dočišťovat micelárkou, už nebylo co :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak budem mať cestu okolo DM, možno sa po jede kus ešte stavím :) Je super :)

      Odstrániť
  7. teraz ich mau vo vypredajoch za cenu okolo euro a pol :)

    Ak mas rada NIVEU pozyvam na na giveaway o uplne nove telove mlieka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím sa asi vydať na výpravu do DM :)
      Ďakujem, ja som sa zapojila medzi prvými :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe