Spevňujúci telový olej

15:22

Starostlivosť o pokožku je u mňa na dennom poriadku. Kedysi som sa o ňu veľmi nestarala, lebo bola pevná a pružná aj bez zásahu kozmetiky. S pribúdajúcimi rôčkami sa to zmenilo, aj ja som pocítila príchuť celulitídy a bola poriadne trpká. Preto som niekedy vtedy zaťala zuby a cvičila som, postupne mením celý jedálny lístok a používam rôzne oleje a krémy. Výsledky sa dostavili a ja som spokojná. V rámci možností, lebo žena zväčša celkom spokojná nie je. Alebo je, ale len na chvíľu :) Od Dermacolu som vystriedala veľa produktov na krajšie a pevnejšie telo. Mnohé ešte predtým, ako som začala blogovať. Veľmi spokojná som bola so sprejom proti celulitíde, ktorý naozaj účinkoval. Mala som asi 5 balení, čo je rekord. Zväčša výrobok skúsim a kúpim si niečo iné. Na základe tejto pozitívnej skúsenosti som si kúpila aj spevňujúci telový olej s koenzímom Q10. Otvorené mám druhé balenie.






O oleji si môžete prečítať:

     "Spevňujúci olej s Koenzymom Q10 obnovuje energiu a zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky. Ošetrujúce zloženie s prírodným olivovým a avokádovým olejom intenzívne vyživuje, regeneruje a zabraňuje vysušovaniu pokožky. Je vhodný ako prevencia proti striám a ochabovaniu pokožky počas tehotenstva a redukčných diét. Rýchle sa vstrebáva a zanecháva pokožku vláčnu bez pocitu mastnoty. Výsledok: Vypnutá pokožka, bez strií. Olej sa rýchle vstrebáva a zanecháva pokožku vláčnu bez pocitu mastnoty.
Ingredients: Paraffinum Liquidum, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Vitis Vinifera Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Parfum, Tocopherol, Ubiquinone, Citral, Citronnellol, Limonene, Linalool."

Boli časy, kedy som oleje nepoužívala, lebo som mala pocit, že pokožka je po nich mastná. Postupom času som tento názor prehodnotila. Oleje sú vynikajúcimi pomocníkmi najmä v zime, kedy je pokožka (teda moja určite) suchšia a trpí chladom. Olej mi padol do oka vďaka fialovému obalu. Fialovú farbu zbožňujem a veľmi sa mi páčia všetky jej odtiene. Na boku obalu vidíte, koľko oleja vám ešte ostáva. Na dávkovanie slúži pumpička. Sprvu mi liezla na nervy, lebo keď som ju stlačila silnejšie, olej sa mi rozprskol okolo mňa, ale neskôr som prišla na ten správny ťah a vyhovuje mi. Pumpičku chráni malý vrchnáčik, ktorý pevne drží. Vôňa je veľmi príjemná, sladká a cítiť ju pri masáži. Potom už nie. Olej nie je veľmi hustý, rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanechá na nej mastný film. Odporúča sa používať dva razy denne, ale ráno sa väčšinou ponáhľam a nemám naň čas. Večer ho použijem určite, nenakrémovaná/nenaolejovaná by som spať nešla. Dobre sa vpije do suchej i vlhkejšej pokožky po sprchovaní. S výsledkami som spokojná, čo naznačuje aj fakt, že mám otvorené druhé balenie. Pokožka je po jeho používaní omnoho jemnejšia a celkovo krajšia. Je pevná a hydratovaná. Pri dlhodobom používaní miznú prejavy celulitídy. Výsledkom by mala byť pokožka bez stria. Hm, možno ako prevencia v tehotenstve funguje, s tým skúsenosti ešte nemám. Doteraz som si nevšimla, že by výraznejšie pomáhal s existujúcim striím. Viacero odborníkov mi povedalo, že sa ho nezbavím, môže byť len menej nápadné. Už som sa s tým zmierila, ale ako som už spomenula, olej mi s tým veľmi nepomohol. Nevadí! Na to som si ho nekupovala, mojím cieľom bola hydratovaná, pružná a pekná pokožka, čo sa podarilo.

Plusy:
  • balenie s praktickou pumpičkou a dávkovanie
  • príjemná vôňa
  • olej nie je veľmi hustý, pomere rýchlo vsiakne do pokožky bez toho, aby bola mastná
  • pokožka je jemnejšia, viditeľne hydratovaná, hladká na dotyk, pevnejšia a pružnejšia, pomáha s celulitídou na problematických miestach
Mínusy:
  • žiadne, všetko, čo som od neho očakávala, splnil
Olej kúpite na internete alebo v drogérii, jeho cena sa pohybuje okolo 7 eur.

Máte svoj obľúbený telový olej? :)

You Might Also Like

3 Vaše komentáre

  1. veru, nezabera, ale ako to uz byva, zazraky sa nedeju :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na strie asi ani zázrak nepomôže :/

      Odstrániť
    2. No veď toto :) Ale nájdu sa aj také, čo si myslia, že nejaký gél, alebo olej zaberie :D Ja som sa už zmierila s tým, že jednoducho je to normálne.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe