Termoaktívny koncentrát od Bielendy

19:07

Bielendu mám veľmi rada. Vždy, keď je akcia poštové zadarmo, skontrolujem svoje zásoby a ak mi niečo chýba, objednám si to. Zapáčila sa mi anticelulitídna rada, z ktorej som mala 3 výrobky. Peeling bol skvelý, doteraz o ňom hovorím ako o jedom z najlepších, aké som mala. Práve kvôli nemu som si kúpila aj ďalšie dva produkty, o jednom, intezívnom sére, ste si už mohli prečítať a o druhom, termoaktívom koncentráte, vám poviem pár slov teraz. Na problematické partie ako stehná a zadok používam denne výrobky proti celulitíde, niekedy aj dva razy, preto mám ich spotrebu dosť veľkú. Niekedy si za to vyfrflem, inokedy si poviem, že aspoň môžem zasa skúsiť niečo nové.






O koncetráte si môžete prečítať:

     "Termoaktívny koncentrát so zoštíhľujúcim, a spevňujúcim účinkom účinne rieši problémy:

- rozsiahlu a pretrvávajúcu celulitídu (nerovnosti a priehlbiny v koži zvanej "pomarančová kôra".)
- nadmerné množstvo telesného tuku
- znížená pevnosť a pružnosť pokožky.
Koncentrát obsahuje termoaktívnu formulu, ktorá efektívne bojuje s ukladaním nadmerného tuku a celulitídy. Dokonca je učinný aj pri pokročilej celulitíde, obmedzuje a zabraňuje jej vzniku. Jemne zahrieva pokožku, takže okamžite a efektívne preniká do hĺbky pokožky, zasahuje uložený tuk a urýchľuje jeho spaľovanie. Zároveň zlepšuje mikrocirkuláciu a zabraňuje jeho opakovanému ukladaniu, zoštíhľuje a formuje postavu, dokonale spevňuje a hydratuje pokožku. Vysoká koncentrácia účinných látok proti celulitíde zabezpečuje preukázaný efekt odbúravania celulitídy a spaľovania tukov, ktorý trvá aj niekoľko hodín po aplikácii.
Pri pravidelnom používaní dosiahnete:
- viditeľné obmedzenie celulitídy a tukových vankúšikov
- perfektne formované, pevné, hladké a pružné telo.
Použitie: dvakrát denne vmasírujte do problémových partií.
obsah: 175ml"

Výrobky od Bielendy si ma vždy niečím získali a ani termoaktívny koncentrát nie je výnimka. Je v tube, z ktorej sa vytláča. Vrchnáčik drží výborne, párkrát som sa potrápila, než som ho otvorila :) Neviem prečo, ale myslela som si, že bude mať výraznejšiu, až štipľavú vôňu. Pramenilo to z predchádzajúcej skúsenosti, kedy som mala podobný termoaktívny gél s chilli papričkami, ktorý naozaj voňal ako paprika. Aj tak pálil.  Tento gél (budem ho tak pracovne nazývať), vonia príjemne, skôr sladko a nešpecifikovateľne. Krátko po nanesení vôňu cítiť nebolo. Konzistencia bola ako pri redšom telovom mlieku, ale stále dosť hustá na to, aby sa neroztekal. Pri prvom použití som čakala výraznejšie pálenie. Nestalo sa. Pokožka sčervenela, teda sa prekrvila a jemne pálila, ale to bolo všetko. Oveľa viditeľnejšie mi sčervenela jemná koža zápästia, kam sa gél pri rozotieraní dostal, ale nebolelo to, iba pri kontakte s vodou bolo cítiť, že to trošku štípe. Pri dlhšom používaní tento pocit úplne ustúpil a pokožka mi ani nesčervenala. Ľahko sa vsiakol do pokožky, nezanechal ju lepkavú. Rozhode ho však neodporúčam používať, ak máte oholené nohy, poranenú pokožku alebo štípanec od hmyzu. Vtedy pokožka vyslovene bolí a páli, po chvíli ten pocit ustúpi. Výsledky sú viditeľné a naozaj potešia. Pokožka je pevnejšia, hladšia, prejavy celulitídy miznú. Koncentrát by mal aj zoštíhľovať. Priznám sa, že to som vždy skeptická, lebo neverím, že taký gél funguje, ak necvičím. Pravdou ale je, že tento koncentrát pomáha pekne formovať postavu na kritických miestach, kde sa tuk ukladá najľahšie a najťažšie sa stráca. Spolu s cvičením a koncentrátom sa dajú dosiahnuť viditeľné výsledky. Keď som videla, že centimetre z pása išli naozaj dolu, oslávila som to: čokoládou :)

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • koncentrát sa rýchlo vsiakne do pokožky, nezanecháva ju lepkavú
  • spevňuje pokožku, pomáha formovať postavu - pozor! Nie sám o sebe, treba cvičiť, chodiť, hýbať sa, vtedy splní to, čo sľúbi
Mínusy:
  • štípe na poranenej pokožke
Koncentrát kúpite na stránke http://www.bielenda.sk, kde 175 ml  výrobku stojí 6 eur.

Mali ste už zohrievajúci olej/gél/krém? Ako ste s imi boli spokojné? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. něco takového hledám, koukala jse na Clarins, který si hodně žen chválí, ale asi nejdřív zkusím toto, přece jen, clarins je decánko tady v čr předražený

    Jinak Bialendu znám, přítelové mamince jsem kupovala krém na obličej a byla spokojená

    Blondies z My Blond World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bielenda má veľmi dobrú telovú kozmetiku :) Z pleťovej mám zatiaľ len masky, ale časom skúsim aj niečo iné.

      Odstrániť
  2. Tá Bielenda vyzerá celkom sympaticky ale neviem či by som do toho šla keďže sa mi zdá že som zahliadla v zložení nejaké parabény a tým sa snažím vyhýbať :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niektoré výrobky obsahujú parabén ( ak sa nemýlim, na väčšine je methylparabén), niektoré ich neobsahujú. Škoda, že na stránke sa neuvádza zloženie.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe