Tri tragédie v mojej kúpeľni

18:51

Možno to poznáte aj vy -  kúpite si výrobok, na ktorý sa tešíte a potom zistíte, že je to jedna veľká tragédia. Nedávno som upratovala kúpeľnu a našla som tri veci, ktoré sú vlastne nepoužiteľné a nielen preto, že jedna je už dobre dávno po expirácii - aj pred ňou to bolo o ničom. Jednu z tých vecí som vyhrala - okej, hovorí sa, že darovanému koňovi sa na zuby nepozeraj, nesťažuj sa a teš sa, že si niečo vyhrala. Ale ak som na to nenašla jediné pozitívum, mám byť vďačná? Druhú vec dostala moja sestra ako darček. Okej,darovanému koňovi svojho súrodenca sa na zuby nepozeraj a teš sa, že to môžeš používať. Ale keď je výsledok hrozný, z čoho sa mám tešiť? Tretiu vec som si kúpila a radšej som mala dať tie peniažky do prasiatka, lebo boli ozaj zbytočne minuté.





Lirene odličovač som vyhrala v jednej súťaži. Výrobok mi prišiel niekedy v novembri minulého roka a vo februári tohto roka expiroval. Nevadí, povedala som si, aspoň ho miniem ako prvý, aj tak som nemala nič nové kúpené. Joj, naivná som bola. Už keď mi to prišlo, veľmi mi to smrdelo, strašne ma potom štípali oči a vyzerala som akoby som vyplakala litre sĺz. Najhoršie bolo, že takmer neodličoval, bolo to, akoby so sa snažila odstrániť maskaru obyčajnou vodou. Po prvých troch použitiach, kedy mi zakaždým slzili oči, som ho odložila do poličky. Našla som ho teraz pri upratovaní a putoval do koša. Keď som ho hľadala na internete, už som ho nenašla, preto je možné, že sa už nevyrába a bol nahradený niečím iným.




Tento lak dostala sestra k nejakému sviatku od kamarátky. Už podľa vrchnáčika som vedela, že je z čínskeho obchodíka, čo som ale nebrala zle, pretože už om odtiaľ mala laky a rozhodne neboli najhoršie. Ale pri tomto laku nič iné ako Celé zle! povedať nemôžem. Jediné krásne sú v ňom trblietky. Už som sa tešila, ako ho budem používať na čierny lak, prípadne tmavo fialkový. Uhm, prešlo ma to po dvoch použitiach. Prvý horor je samotné zloženie, kde z troch slov boli dva parabény. Druhým bol smrad, neskutočný, hnusný, ťažký. Štetec je dosť malý, ale pracuje sa s ním celkom dobre. Lak je riedky, preto som ho pri prvom lakovaní mala stečený na prstoch. Toto všetko by som ešte ako tak dokázala predýchať. ALE! Tento lak akoby roztápal spodný lak, ktorý som mala pred tým dva dni na nechtoch. Celkom zmäkol a potom to celé schlo viac ako hodinu, rozlievalo sa to po okrajoch a vytváralo to akési machule. Koniec diskusie, lak skončil v koši. A bez výčitiek.




Pri tomto výrobku sa nedá povedať celkom jednoznačne, že je tragédia - len proste nefunguje. Alebo len u mňa nefunguje? Neviem, možno. Je to pero, ktoré má slúžiť na ľahšie odstránenie nechtovej kožtičky. Má sa naniesť a zatlačiť. Kúpila som si ho v čase, keď som sa začala o nechty poctivo starať, lebo na každom druhom prste som mala zádery a bolo to veeľmi bolestivé aj škaredé. Toto pero malo byť jedným z mojich pomocníkov. ALE! Nefungovalo. Naniesla som, zatlačila som, čakala som zmenu - a nič! Zmena sa nekonala, iba čo mi krásne voňali prsty. Cena je 2,89.

Máte aj vy nejaký tragický výrobok? :)


You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. veľmi rada čítam tvoje príspevky ;) ten úvod ma dostal :D musím potvrdiť, že ten odličovač je hrôza! Kedysi dávnejšie ho mala mamka (bol v nejakej darčekovej sade), takmer nič neodlíčil a ešte jej opuchli oči! "našťastie" mne len veľmi slzili, a sestra, keďže má problémy s očami ho radšej ani neskúsila, okamžite poletel do koša...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Evi, tvoje slová ma veľmi potešili :) Ja som sa z tej výhry veľmi tešila, ale nakoniec z troch výrobkov obstál len jedenm balzam na pery, len ho musím nájsť. Mala som micelárnu vodu od Lirene, tá bola fakt fajn, ale toto im nevyšlo.

      Odstrániť
  2. Od Lirene jsem měla tuším ten samý - a taky mi nevyhovoval. Dráždil mi oči a celkově byl k ničemu.

    By-Moni

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, ozaj by som sa lepšie odlíčila obyčajnou vodou.

      Odstrániť
  3. Ten lak vyzerá hrozne!!!!! :D A o podobnom pere som písala v mojom poslednom poste ;)
    http://www.saveonbeautyblog.blogspot.sk/2014/04/o-pere-ktore-nepise-o-lesku-ktory.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. On bol pekný, lebo to boli len trblietky. Všetky ostatné vlastnosti boli hrozné :D Ja vieeem, som čítala ;)

      Odstrániť
    2. super ;)
      Mňauž to jeho balenie odrádza... a okrem toho trblietky neznáááášam, hlavne kvôli odlakovávaniu ;)

      Odstrániť
    3. Ja trbietky zbožňuje, dokážu predĺžiť pekný lak aj o dva, tri dni, preto oželiem, ako ťažko idú dole. Ale toto :D Toto nikdy viac.

      Odstrániť
  4. Essence vynovil to pero a to nové za mňa odporúčam :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe