Už aj ja som Star :)

12:49

Pieskové laky sú dnes veľmi populárne. U mňa určite :) Sprvu ma veľmi nezaujímali, lebo lakovaniu nechtov som sa dlho vyhýbala a nesledovala som, aké laky sa vyrábajú. Až raz, čistou náhodou, som si omylom objednala jeden pieskový lak. No, omylom. Bol pekný, čierny a trblietavý, tak som si ho kúpila. Až po odbalení som si všimla, že má pieskový efekt. Nechápala som, nalakovala som, pochopila som :) A odvtedy na ne nedám dopustiť a moja zbierka sa rozrastá o nové odtiene od rôznych značiek. Gabriella Salvete ponúka krásne pieskové laky Stars Enamel. Vedela som, že také laky sú, videla som ich na mnohých blogoch ( najmä ružový odtieň Princess), ale nikdy som si obchode nepovedala, že ich chcem. Dnes mám doma dva odtiene a rozhodne ich bude viac, lebo sú nádherné :)






Môj prvý lak je v odtieni 01 Lilac






Môj druhý odtieň č.18 Natale Flower

O lakoch si môžete prečítať:

     "Novinka mezi laky na nehty, díky které ozdobíte své ruce pravým hvězdným třpytem při každé příležitosti. V každé z lahviček laku na nehty STARS naleznete milióny zářících částeček. Dobře se nanáší, rychle schne a na nehtech se vydrží třpytit nekonečně dlouhou dobu. STARS jsou výjimečné především díky speciální struktuře tvořící na povrchu nehtu neobvyklý efekt, díky kterému budou vaše nehty pro okolí nepřehlédnutelné.

11ml" ( z ofciálnej stránky http://www.gabriellasalvete.com/)

Laky na nechty sa stali mojou povinnou výbavou niekedy minulý rok a musím povedať, že odvtedy sa mi veľmi zlepšil stav nechtov. Neštiepia sa, nelámu sa, rastú mi rovno (predtým rástli smerom dnu a pripomínalo to pazúry dravca, ostré a zahnuté, nech som ich akokoľvek pilíkovala a akékľvek vitamíny užívala). Už viac ako pol roka sú moje nechty naozaj krásne a ja sa na lakovanie vždy teším ( horšie je to s odlakovaním). Laky Star enamel majú 11 ml a sú v klasickom, sklenom hranatom obale. So štetčekom sa pracuje veľmi dobre. Nie je veľmi široký, ale lak sa s ním nanáša výborne. Je pomerne hustý, ale rozotiera sa ľahko a pekne. Kryje super, čo ma veľmi milo prekvapilo, lebo na moje celkom biele nechty potrebujem minimálne 2-3 vrstvy, aby som bola spokojná s výsledkom. Pri tomto laku stačí jedna. Pomerne rýchlo schne, čo sa mi na ňom páči, lebo ja dlho nevydržím nič nerobiť a čakať, kým uschne. Výdrž je zaujímavá - od dvoch dní do týždňa :) Ak sa postaráte o to, aby bol necht odmastený, suchý, lak priľne perfektne a na nechtoch vydrží aj týždeň. Na končekoch nechtov je trošku obitý, ale nie je to nič, čo by sa nedalo napraviť a nebije to do očí. Keď som sa ponáhľala a nemala som čas sa s tým hrať, vydržal mi celkom dva dni. Najlepšie sa mi osvedčil nasledovný postup: poriadne odlakovať starý lak. Potom umyť ruky, použiť peeling na nechty a nechtovú kožtičku, umyť, osušiť, naniesť podkladový lak, potom Stars lak a nakoniec používam aj nadlak. Ten nie je pri tomto laku veľmi podstatný, lak je krásny aj bez neho, ale ak ho nepoužijem, mám pocit, akoby som sa s nechtami o všetko zachytávala. Veľmi pozitívne hodnotím aj to, že nezafarbuje nechty. Mnohé laky mi  ich zafarbujú, čo je veľmi viditeľné a málokedy sa mi to podarí odtrániť, tam mi zväčša pomôže len ostrihanie. Pri tomto laku mi nič podobné nehrozí a po odlakovaní sú rovnako snehobiele ako pred nalakovaním. Trošku som sa bála odlakovania, ale nakoniec som ostala  potešená dobrou správou: ide dolu ľahšie ako iné pieskové laky. Nie celkom ľahko, ale lahšie.

Plusy:
  • lak je dosť veľký za dobrú cenu
  • výber z viacerých krásnych odtieňov
  • dobre sa pracuje so štetčekom
  • výborne kryje
  • je hustejší, ale ľahko sa rozotrie
  • výdrž je zaujímavá, vydržal mi týždeň (potom to chcelo farebnú zmenu)
  • odlakuje sa ťažšie, ale stále ľahšie ako iné pieskové laky
Mínusy:
  • výdrž, vydržal mi aj týždeň, potom ledva dva dni
Laky kúpite v drogérii, cena sa pohybuje okolo 3 eurá a kúsok. 


Tiež ste prepadli čaru pieskových lakov? :)




You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Jeeej, presne tie isté dva mám aj ja :-) Ešte mám dva aj od Peggy Sage. Škoda, že Gabriela nemá ešte viac odtieňov, nejakých pastelovejších, letných. Skôr také na zimu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie dva mi padli do oka okamžite :) Pastelové by sa aj mne vedeli páčiť, ale také som tuším ani nevidela.

      Odstrániť
  2. Ten červený vyzerá byť super !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne sú tie laky :) A pekné farby si si vybrala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem :) Veľmi pekné, ja som ich vždy obdivovala len na blogoch, ale v skutočnosti sú omnoho krajšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super sú tie pieskové laky ja mám malinový odtieň a baví ma aj ten pieskový efekt.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám ich asi 8 alebo 9.. neviem presne ale milujem ich!! A chcem ich mať časom všetky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa nie všetky odtiene páčia,ale na nechtoch sú nádherné :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe