Vôňa mesta a lásky

17:49

Ako mnohé ženy, aj ja zbožňujem rôzne parfémy, toaletné vony, voňavé spreje, kolínske vody. Pre mňa je úplne prirodzené začať každý deň s vôňou. V Avone ich nakupujem veľmi rada. Viem, že viaceré ženy považujú tieto voňavky za nie veľmi kvalitné, prečítala som si to na rôznych blogoch a v diskusiách. Vraj nič nevydržia a sú všetky na jedno kopyto. S týmto si dovolím nesúhlasiť. Mala som už desiatky rôznych vôní z Avonu a vôbec nie sú rovnaké, naopak, každá má v sebe niečo, čo ju charakterizuje a robí výnimočnou. Čo sa výdrže týka, tá je rôzna  a niektoré vône je cítiť po celom dni, iné vyprchajú. Dnes vám predstavím dve, ktoré som v posledných dňoch minula. 




O toaletnom parfume si môžete prečítať:

     "Táto kvetinovo-orientálna vôňa spája inšpirujúci kontrast kvetín a dažďa s dôrazom na štýl. Vystavte na obdiv svoj štýl sofistikovanej elegancie zvýraznený šťavnatou slivkou, čerstvou georgínou a tónmi krémových drevín. Sofistikovanú vôňu otvárajú tóny žiarivého bergamontu prepleteného s nádychom sýtych sliviek a jemným nádychom brečtanovej zelene. Zmyselné jadro odhaľuje spojenie kvetín čiernej georgíny, ruže a vanilkovej orchidey, ktoré za sebou zanechávajú tajomnú a bohatú arómu. Zamatové tóny krémových drevín a zemitej pačuli sa miešajú s hodvábnymi tónmi zmyselného musku a vytvárajú trvalý základ tejto jedinečnej vône. Pozornosť priťahuje aj flakón vône inšpirovaný architektúrou moderného mesta s drážkovanými líniami a výrazným hodvábnym symbolickým monogramom."

Moje zákazníčky si parfumy nakupujú veľmi rady. Najväčšej obľube sa teší Summer White a jej mladšie sestry. City Rush bola prvá novinka, ktorú som predala v hojnom počte. A kúpila som si ju aj ja, mamina a sestra ju odo mňa dostali k sviatkom. Tvárou vône je krásna Milla Jovovich, ktorá v nádherných šatách žiari vo svetlách veľkomesta. Je to príjemná, sladká, ale trochu ťažšia vôňa, ktorá mi robila spoločnosť najmä v zime. Výrazná vôňa sa okolo vás vznáša počas celého dňa, stačí nejaký pohyb a opäť ju ucítite. Veľmi rada si vône streknem aj do vlasov, vtedy s nimi stačí len potriasť a vôňu ucítite. Má výbornú výdrž, cítiť ju aj po celom dni. Krásne prevonia oblečenie a cítiť ju i v skrini. Nezafarbí oblečenie, nerobí fľaky na bielom a bledom odeve. Je dosť výrazná, ideálna niekam na večer. Cena je 27 eur, ale nie je problém vystriehnuť ju aj za 16 eur.




O toaletnej vode si môžete prečítať:

          "Toaletná voda s romantickou zmesou šťavnatých pomarančov, jemných lupeňov ruží a objímajúcich tónov vanilky. Z kategórie kvetinovo-ovocných vôní."

Táto vôňa, ktorá nesie lásku v názve, láskou aj vonia. Je veľmi ľahká, romantická a sladká. Keď si k nej privoniam, predstavím si malebné starobylé francúzske uličky, kde sa prechádza zamilovaný pár. Je krásna... ale... Pri nej mám naozaj pocit, že rýchlo vyprchá. Po hodinke ju necítim. Áno, povedali mi, že si vôňu neuvedomujeme, a preto by sme ju ani nemali cítiť, ale skrátka pri tejto ani neviem, že som ju použila. Preto som ju použila niekoľkokrát denne a zakaždým som sa vytešovala z toho, že ju cítim. Flakón je veľmi jednoduchý, oválny, ale pekný, ideálny do ruky. Taktiež nezafarbuje oblečenie, za čo má plus. Kúpila som si ju hneď, ako sa tento rok objavila v katalógu a hoci je slabšia ako City Rush, neľutujem, že som ju vyskúšala. Bežná cena je 19 eur, ale kúpite ju aj za 9 eur.

Máte svojho obľúbenca medzi Avon vôňami? :)

You Might Also Like

7 Vaše komentáre

  1. Mám asi 20 vôní z avonu a mám ich rada :) najviac sa mi páčili scientini ale tie už v ponuke niesú :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Scientini som mala zelenú, bola super :) Občas sa ešte mihnú vo výpredajovej ponuke pre Avon Lady, ale už málo. Ja milujem vône Today Tommorow a Fergie :)

      Odstrániť
  2. Mám aj fergie, aj today, scientini som si kúpila 4 aby som mala do zásoby keď už nebudú :) mám aj Love, Fleur, Only Imagine.. mám ich dosť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja voňavky moc nepouživam ani sa v nich nevyznam ale jedna sa mi z avonu hrozne zapačila little red dress:))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tú som ešte nemala, ale je veľmi pekná, moja krstná ju má :) Ja som mala Little black dress a Little white dress :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moja obľúbená bolo niekedy Little black dress od Avonu a Elvie od Oriflame.:)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe